CSU Cleaning Services Reviews

266 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 267 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
''Beste werkgevers van Nederland'' LOL!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 september 2019
- Niet goed ingewerkt
- Takenlijst nooit gezien
- Geen werkkleding gekregen
- Slechte communicatie
- Komen afspraken bijna nooit na
- Te hoge werkdruk en weining tijd om puntjes op de ''i'' te zetten
- Geen waardering, ook niet van de klant
- De logboek waar de klant in schrijft, slaat nergens op
- Geven meer om de klant dan om jou
- Als er iets stuk gaat, dan mag je er lang op wachten
- Je word als een slaaf behandeld, gekleineerd en je hebt geen recht op je eigen mening
- Slechtste onprofessionele negatieve ''rayonleidster'' ooit en werd IRRITANT genoemd, omdat ik niet opnam, terwijl ik aan het werken was
- Het werk word te streng en overdreven gecontroleerd. Als je iets vergeet of een foutje maakt, dan krijg je de wind van voren! Alsof dat niet menselijk is? Of dan word er gezegd dat je iets niet hebt gedaan, terwijl je het wel gedaan had. Je word niet geloofd en serieus genomen. Het is nooit goed, hoe hard je ook je best doet
- Loonstroken kloppen meestal niet en je krijgt dan wat je mist pas bij de volgende uitbetaling. Zeer stressvol.

Ik heb het maar zelf moeten uitzoeken. Was er al klaar mee na 3 maanden. Heb gewacht totdat ik een andere baan aangeboden heb gekregen en meteen ontslag genomen! Ik heb dit nog nooit meegemaakt!

Neem alle ''slechte reviews'' serieus en begin er a.u.b. niet aan!
Pluspunten
Pand was dichtbij huis
Minpunten
Dat ze bestaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ziek zijn mag niet
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Den Haag16 september 2019
Ik werk bij csu.
Samen met 3 collegas elke avond van 6 tot 8 een groot kantoor schoonmaken. De collegas gaan leuk met elkaar om. De voorman is niet aardig.hij moet zorgen voor spullen maar doet dat niet.
Zelf ben ik weinig ziek.
Maar bij ziekmelden dan is het bal. Je moet dan zsm naar jantoor voor een gesprek. Echt zo stom. Ik ben ziek lig op de bank en moet naar kantoor ??? Jaa dag. Ik kan niet want voel me ziek. Wat een rotte cultuur. Ga je mensen eens waarderen!!
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gied bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Den Haag3 september 2019
CSU is goed dat meen ik maar ik hoop dat ik werk in delfzijl kan krijgen ik verhuis op 20 december daar naar toe naar de liefde van mijn leven dus CSU ik nu al zo lang op een pand 16 jaar al dus doe je best voir mij jullie zijn geweldig een top baas in alles echt waar dikke tien met griffel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede verdiensten en doorgroeimogelijkheden!!!!!!!
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  oss19 augustus 2019
op de werklocaties was het super zolang er maar geen 'CSU' leidinggevende was.

je werkspullen worden pas 3 a 4 maanden later geleverd dus kun je je werk niet doen!!

leidinggevende weten veel alleen niet hoe je menselijk met je werknemers om hoort te gaan!!!!

Als je ziek word kost het je vrije dagen en je bent verplicht om naar het hoofdkantoor te gaan en dan zal een casemanager bepalen of jij ziek bent of niet!!!!! echt heel triest dus mijn advies WORD NOOIT ZIEK BIJ CSU WANT DAT WIN JE ALLEEN MET EEN ADVOCAAT!!!!!

Altijd je loonstroken controleren want er is niet 1x geweest dat het klopte!!!

Ik kan hier nog pagina's vol typen met hetgeen wat hierboven staat maar ik wil mijn tijd niet meer verdoen aan een bedrijf die hun werknemers niet menselijk behandelen mijn advies voordat je ooit in zee gaat met CSU neem alle nadelen mee want het zijn er best veel een beter advies van mij is ; GA NIET MET CSU IN ZEE OF JE WILT ONMENSELIJK BEHANDELD WILLEN WORDEN JA DAN VRAAG JE ER ZELF OM EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2!!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Museumplein bilderberg
huismeisje (voormalige medewerker) –  Bilderberg Museumplein23 juli 2019
Slechtste ooit. Moet altijd loonstrookjes controleren. Menageer was niet netjes
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk, schatten van collega's maar erg hoge werkdruk.
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord30 mei 2019
Gewerkt in een ziekenhuis. Prima werk maar veel te veel in te weinig tijd. Wel heel goed ingewerkt door mijn collegaatjes, de schatten! Overigens waren de mensen in het ziekenhuis ook erg aardig!

De rayonleidster was slecht bereikbaar en reageerde niet of nauwelijks op berichtjes. Gelukkig had ik weinig met haar te maken.

Verder is CSU wat mij betreft een prima organisatie om voor te werken. Salaris klopte altijd en was altijd op tijd. Netjes!
Pluspunten
Mijn collegaatjes, arbeidsvoorwaarden prima, salarisbetaling ook netjes op tijd. Ook een gezellige attentie met de Pasen en met Kerst.
Minpunten
De rayonleidster, te weinig tijd om werkelijk schoon te maken, op het oog toch netjes door bevlogenheid van mij en mijn collegaatjes, hierdoor hoge werkdruk en blessures!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitstekend
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Lelystad6 mei 2019
samenwerking,hygiëne, uitvoeren van extra's, goeie controle's.
Pluspunten
meelevend
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zeist5 mei 2019
houd zich niet aan afspraken
ze bellen nooit terug
als je schoonmaakspullen nodig hebt moet je daar twee maanden op wachten.

beloven veel doen weinig
Pluspunten
geen
Minpunten
houden zich niet aan afspraken
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb het werken als heel moeizaam ervaren en echt slaven werk gevonden, en gevoeld niet gehoord en niet als mens gezien
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Anjum1 mei 2019
Een hele slechte organisatie voor de werknemers , Hele hoge eisen in belachelijk korte tijden, is onmogelijk het gewenste resultaat te leveren in zulke korte tijd. M.A.G veel wisselend personeel heeeeeel veeeeeel stres en korte lontjes. De leiding aan de top weet niet wat er op de werkvloer gebeurd staan heel ver weg van de werkelijkheid. Een schoonmakster is ook een mens met gevoel en wil als mens behandeld worden niet als slaaf.
Pluspunten
Geen
Minpunten
te veel om opte noemen
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Leidinggevende functie (huidige medewerker) –  Mierlo13 april 2019
Binnen het hotel HUP waar ik werkzaam ben in de housekeeping heerst een prima sfeer. Via de hoofd-leidinggevende is een goed contact met CSU.
Pluspunten
Bedankje voor personeel in de vorm van een Pluimvoucher.
Minpunten
Niet altijd zeker van de hoeveelheid dat je kunt werken.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zéér slechte werkgever
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Weert11 april 2019
Zeer slechte en onprofessionele werkgever. Wettelijke verplichtingen worden niet nagekomen, getekende contracten worden vergeten te verwerken, loon wordt te laat (of te weinig) uitbetaald, men verstrekt geen kopie van het contract, geen salarisspecificatie, geen urenverantwoording. Leidinggevende moeilijk bereikbaar en houdt je aan het lijntje. CSU behandeld haar werknemers als zwartwerkers.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Te laat en te weinig uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Management vanuit uren is ongelofelijk slecht
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Gelderland30 maart 2019
je word hier altijd verkeerd uitbetaald of best wel vaak helamaal niet!

Super vervelend dus, als je het meld word er altijd of genegeert of word er verteld dat je het volgende maand pas krijgt je moet dus elke keer een maand of soms maanden wachten voordat je word uitbetaald.

SUPER SLECHT DUS je kan beter vakkenvullen dat bij dit schamelijk bedrijf/grap werken.
Pluspunten
niks
Minpunten
je word gwn niet betaald
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bijbaan voor een tijd
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Eerbeek15 maart 2019
Op maandag en vrijdag bungalowschoonmaak gedaan.
Prettige werksfeer en werd goed begeleid.
Pluspunten
Goede werksfeer en betaling
Minpunten
Niet altijd het schoonste werk
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijd stelen
schoonmaker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum4 maart 2019
werk in het weekend is verplicht////
veel moeten werken en krijg je zo zo minder uren
bedrijf is niet netjes////
Pluspunten
geen
Minpunten
menegment
Was deze review waardevol?Ja 24NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hiërarchische structuur
manager housekeeping (huidige medewerker) –  Schiphol21 februari 2019
Weinig communicatie top-down. Doen wat je wordt opgedragen en geen ruimte voor een eigen mening.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloze werkgever
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Heerlen19 februari 2019
Ga hier nooit werken, want je wordt genaaid waar je bijstaat. Ze beloven gouden bergen maar komen niets na. Als je niet al jaren voor CSU werkt word je als nieuwkomer niet gewaardeerd.
Bij heel veel bedrijven is er een belangenverstrengeling onder de medewerkers, die al jaren voor dit bedrijf werken. De leidinggevende behandelen je als voetvolk, je kunt nooit wat goed doen. Om een lang verhaal kort te maken BLIJF VER WEG VAN DIT BEDRIJF.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibele werkomgeving
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Tilburg18 februari 2019
Verschonen van bedden, afstoffen en stofzuigen kamers en schoonmaken van badkamers.
Werkt vaak in team van 2.
Uren zijn erg flexibel.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk werk plek
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel1 februari 2019
CSU is een positieve werkplek met gezellige collega’s
Pluspunten
Leerzaan
Minpunten
Meer werk Tijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met goed doorgroeimogelijkheden
Interieurverzorger, Facility host (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 januari 2019
Goede doorgroeimogelijkheden maar slecht in het organiseren van het werk. Naar mjn mening zijn er meer leidinggevende dan werknemers .Voor kortdurende zieke mensen hebben ze geen respect en als jij iets vraag aan de administratie ( over salaris,uren e.d) moet je heel lang op antwoord wachten.
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaak werk
huishoudelijke medewerker (voormalige medewerker) –  Eerbeek4 januari 2019
een zware taak om een 12 pers bungalow te schoonmaken in korte tijd. collega en leidinggevenden waren super
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CSU Cleaning Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 267 reviews
558
468
368
231
142

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur