CSU Cleaning Services Reviews

216 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 217 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig werkomgeving
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 april 2018
Groot bedrijf waar hard gewerkt word,niet heel lang gewerkt maar positieve herinnering aan overgehouden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb het naar me zin
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Den Haag1 april 2018
ik werk al een tijdje bij csu en het is erg leuk .gezellige collegas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke uitdagende baan en er was veel waardering voor ons.
teamleidster (voormalige medewerker) –  Brouwershaven25 maart 2018
Het werk was uitdagend en ook wel stressvol. Uitdagend omdat er bij vakantiedrukte veel nieuwe schoonmaaksters kwamen die soms niet gemotiveerd waren of de taal niet spraken. Het werk moest wel allemaal om 15.00 gedaan zijn omdat dan de nieuwe gasten arriveerden. Er was een grote tijdsdruk, maar als alles weer gelukt was dan had ik een tevreden gevoel en was trots op de medewerkers en uitte dat ook naar hen.
Pluspunten
Goede samenwerking met collega's, we hielpen elkaar als dat nodig was.
Minpunten
De stress als er niet genoeg uitzendkrachten waren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Venlo5 maart 2018
Leuk als bijbaan en als je kleine kinderen hebt zodat je savonds wat uren kunt maken.
Minpunten
Veel savonds
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie!!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Noord-Holland3 maart 2018
Wat een slecht bedrijf! De manier waarop wordt omgesprongen met de procedure van zieke medewerkers en het intimiderend van de medewerkers is om te kotsen. Zelf liegen is CSU ironisch genoeg niet VIES van!!!!!
Pluspunten
Niks!
Minpunten
Leugens verspreiden over werknemers waarbij de werknemer aan de kortste eind trek, Slechte loon en de ongelovige droevige manier van leidinggeven is om te lachen!!
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en leerzaam bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Kaatsheuvel2 maart 2018
gezellige werk sfeer de bedrijfs cultuur is ook goed mooie werk tijden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collegas
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2018
Aardige werknemer wordt met respect behandeld je gaat graag naar je werk. Je voelt je niet onder druk gezet
Pluspunten
Nette werkkleding overuren werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke team lekker bezig zijn
Medewerker Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2018
het hotel was super leuk het team was geweidig elke dag kwam ik met een lach op werk het voelde fijn om daar te zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
schilder (voormalige medewerker) –  cleaner11 februari 2018
csu is een heel goeie bedrijf maar ik doe graag schilder werk het meest
Pluspunten
geen plus punten
Minpunten
geen plus punten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rooms cleaner
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 februari 2018
The difficult job as housekeeping is the time. But the company is good
Pluspunten
SALARY ONTIME
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellig bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord3 januari 2018
Heb er met erg veel plezier gewerkt. Alleen jammer dat ik geen reiskosten vergoeding kreeg.
Pluspunten
Zelfstandig werk
Minpunten
Geen reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Lekkerkerk Gemini college3 januari 2018
Altijd goed contact gehad met rayon manager Richard Bes.
Pluspunten
Werkplek dichtbij huis
Minpunten
Toch wel de werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal, vriendelijk, veel geleerd
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
Mijn collegas waren vriendelijk en collegiaal. Ik was geholpen door mijn collegas om beter en makkelijker mijn werk uittevoeren. Ik heb veel geleerd als een werknemer, hoewel dit mijn eerste baan was. Een typisch dag was een beetje druk want het werkplek was op een school. Het werk was wel moeilijk maar ging meestal goed als iedereen aanwezig waren.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte branche,leuke schoonmaakpersoneel
Supervisor/voorvrouw- Leiding geven aan 19 (voormalige medewerker) –  Zwolle8 december 2017
Lage lonen, slechte aansturing vanaf management, altijd beschikbaar moeten zijn zonder compensatie. Niet ingericht op het aansturen van een groot team.
Personeel is fantastisch, hoe hard die mensen werken voor te weinig. Maar het management ziet het niet en het personeel wordt behandeld alsof ze gek zijn.
Pluspunten
goed in deeltijd te doen
Minpunten
zie boven
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kort maar leerzame 3 weken werk
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Michielsgestel20 november 2017
Heb daar twee uur per dag gewerkt, Geleerd hoe ik de trappen moet schoonmaken/vloerenwissen.

de meeste collega's waren buitenlands, had een hele goede band met mijn collega's.

de combinatie snelheid en secuur
de werkvloer schoon en netjes achterlaten/ afwisselende diensten
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Gorinchem14 november 2017
Half jaartje bij een Middelbare onderwijs gewerkt als schoonmaakster. Mijn taken waren o.a. prullenbakken legen, stofzuigen, wissen en moppen. Met plezier gewerkt.
Pluspunten
Baan vinden dichtbij huis
Minpunten
Flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Goes12 november 2017
Fijne werkomgeving (in een school) geen moeilijk werk en niet zo afwisselend, maar wel met fijne colega's en zonder te veel verassingen. Er zijn mogelijkheden om diploma's te halen binnen het bedrijf.En door het werken op een school ben je automatisch vrij tijdens schoolvakanties.
Pluspunten
solide werkgever
Minpunten
Weinig awisseling
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nummer
Voorvrouw/ inventariseren (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis17 oktober 2017
Ik heb geen beste ervaring met csu maar dat was toen en nu tijd voor verandering.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 oktober 2017
hier had ik een vaste plek om te werken en ik had ook een goeie werkgever
Pluspunten
je werk gewoon rustig wel binnen een bepaalde tijd
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Eerbeek24 september 2017
Ik heb er maar 7 weken gewerkt maar als ik toen niet op school zat was ik er zeker gebleven . wand had het er erg naar mijn zin
Pluspunten
Je kunt er zelfstandig. Werken. Zonder dat er iemand mee kijkt
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CSU Cleaning Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 217 reviews
552
456
354
228
127

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur