CSU Cleaning Services Reviews

237 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 238 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen
Objectleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2018
Als je ziek bent moet je je de volgende dag melden op kantoor.

Salarissen worden beloofd maar niet gegeven

Personeel wordt echt belachelijk behandeld. Als objectleider had ik het echt te doen met het personeel. Evenals iedere objectleider uit mijn rayon.

Ik kreeg een contract van 36 uur zodat ze me minder hoefde te betalen maar ik werkte 50 uur per week en overuren worden niet uitbetaald. Zelfs dat was niet genoeg. Als ik 's ochtends om 6 uur de telefoon niet op nam of 's avonds na 9 uur niet meer bereikbaar was werd ik op het matje geroepen!

Bestellingen van producten werden wegens kostenbesparing niet geleverd door de rayonleider dus de medewerkers moesten schoonmaken met vieze doekjes. Als er dan klachten kwamen van het personeel van de kantoorpanden dan kregen de schoonmaak medewerker en objectleider op hun kop.
Pluspunten
Helemaal niets
Minpunten
Belachelijke organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdruk erg hoog negatieve sfeer
Ambulant objectleider (huidige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2018
stress
lange dagen
weinig waardering

24/7 mentaliteit

negatieve sfeer binnen de organisatie
Pluspunten
geen
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige mensen
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Barendrecht2 augustus 2018
Niet veel om over te klagen en verder leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving.
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Reuver18 juni 2018
Vakantiebaan. Heb werkervaring opgedaan door vakantiehuizen te poetsen.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Meewerkend voorvrouw schoonmaak (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juni 2018
Salaris nooit goed mist altijd uren dan bel je op en word er gezegd volgende maand word het erbij gezet na 3 maanden nog niks vervolgens word er een aanbestedimg gedaan en word het werk voor een ander bedrijf (waar je dan door overgenomen mag worden) duidelijke afspr gemaakt om bij csu te blijven en dan verloopt je contract na 1 maand en word het niet verlengd.
Rayonleidster stellen niks voor doen hun werk doen lopen/rijden maar wat heen en weer bestellingen die je plaatst komen nokit op tijd.
Ik vind dit bedrijf erg slecht verdiend p.u wel goed als je het dan wel krijgt..
Voor mij nooit meer CSU.
Pluspunten
Gezellige collega
Minpunten
Te veel
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke zweer, lieve collega's, leuk werk
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Putten24 mei 2018
De zweer was altijd licht en vrolijk, de collega's waren altijd vriendelijk en we konden allemaal goed met elkaar overweg, werk was leuk
Pluspunten
werkkleding en lieve collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te ver voor mij
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  bij kampen schoonmaken22 mei 2018
Was wel leuk samen met de leiders en collega's.
1 uur onderweg en terug, alleen dat was vervelend.
Voor mij te veel trappen op .
Pluspunten
ze zorgen wel goed voor hun werknemers
Minpunten
Te weinig uren kontrakt.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 mei 2018
nice job just zwaar
the best thing is to have break then u can work again
Pluspunten
nope
Minpunten
zwaar
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaker
Schoonmaker vakantiepark (voormalige medewerker) –  Hilvarenbeek2 mei 2018
Werkend in de huisjes schoonmaken op vakantie park beekse bergen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig werkomgeving
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 april 2018
Groot bedrijf waar hard gewerkt word,niet heel lang gewerkt maar positieve herinnering aan overgehouden.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb het naar me zin
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Den Haag1 april 2018
ik werk al een tijdje bij csu en het is erg leuk .gezellige collegas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Schoonmaakmedewerkster, kantoor en sanitaire (voormalige medewerker) –  Papendrecht26 maart 2018
Het is heel erg hard werken, het is een informele sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke uitdagende baan en er was veel waardering voor ons.
teamleidster (voormalige medewerker) –  Brouwershaven25 maart 2018
Het werk was uitdagend en ook wel stressvol. Uitdagend omdat er bij vakantiedrukte veel nieuwe schoonmaaksters kwamen die soms niet gemotiveerd waren of de taal niet spraken. Het werk moest wel allemaal om 15.00 gedaan zijn omdat dan de nieuwe gasten arriveerden. Er was een grote tijdsdruk, maar als alles weer gelukt was dan had ik een tevreden gevoel en was trots op de medewerkers en uitte dat ook naar hen.
Pluspunten
Goede samenwerking met collega's, we hielpen elkaar als dat nodig was.
Minpunten
De stress als er niet genoeg uitzendkrachten waren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Venlo5 maart 2018
Leuk als bijbaan en als je kleine kinderen hebt zodat je savonds wat uren kunt maken.
Minpunten
Veel savonds
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie!!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Noord-Holland3 maart 2018
Wat een slecht bedrijf! De manier waarop wordt omgesprongen met de procedure van zieke medewerkers en het intimiderend van de medewerkers is om te kotsen. Zelf liegen is CSU ironisch genoeg niet VIES van!!!!!
Pluspunten
Niks!
Minpunten
Leugens verspreiden over werknemers waarbij de werknemer aan de kortste eind trek, Slechte loon en de ongelovige droevige manier van leidinggeven is om te lachen!!
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en leerzaam bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Kaatsheuvel2 maart 2018
gezellige werk sfeer de bedrijfs cultuur is ook goed mooie werk tijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collegas
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2018
Aardige werknemer wordt met respect behandeld je gaat graag naar je werk. Je voelt je niet onder druk gezet
Pluspunten
Nette werkkleding overuren werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke team lekker bezig zijn
Medewerker Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2018
het hotel was super leuk het team was geweidig elke dag kwam ik met een lach op werk het voelde fijn om daar te zijn
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
schilder (voormalige medewerker) –  cleaner11 februari 2018
csu is een heel goeie bedrijf maar ik doe graag schilder werk het meest
Pluspunten
geen plus punten
Minpunten
geen plus punten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rooms cleaner
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 februari 2018
The difficult job as housekeeping is the time. But the company is good
Pluspunten
SALARY ONTIME
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CSU Cleaning Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 238 reviews
554
464
361
229
130

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur