CSU Cleaning Services Reviews

233 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 234 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving.
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Reuver18 juni 2018
Vakantiebaan. Heb werkervaring opgedaan door vakantiehuizen te poetsen.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Meewerkend voorvrouw schoonmaak (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juni 2018
Salaris nooit goed mist altijd uren dan bel je op en word er gezegd volgende maand word het erbij gezet na 3 maanden nog niks vervolgens word er een aanbestedimg gedaan en word het werk voor een ander bedrijf (waar je dan door overgenomen mag worden) duidelijke afspr gemaakt om bij csu te blijven en dan verloopt je contract na 1 maand en word het niet verlengd.
Rayonleidster stellen niks voor doen hun werk doen lopen/rijden maar wat heen en weer bestellingen die je plaatst komen nokit op tijd.
Ik vind dit bedrijf erg slecht verdiend p.u wel goed als je het dan wel krijgt..
Voor mij nooit meer CSU.
Pluspunten
Gezellige collega
Minpunten
Te veel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te ver voor mij
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  bij kampen schoonmaken22 mei 2018
Was wel leuk samen met de leiders en collega's.
1 uur onderweg en terug, alleen dat was vervelend.
Voor mij te veel trappen op .
Pluspunten
ze zorgen wel goed voor hun werknemers
Minpunten
Te weinig uren kontrakt.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 mei 2018
nice job just zwaar
the best thing is to have break then u can work again
Pluspunten
nope
Minpunten
zwaar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaker
Schoonmaker vakantiepark (voormalige medewerker) –  Hilvarenbeek2 mei 2018
Werkend in de huisjes schoonmaken op vakantie park beekse bergen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig werkomgeving
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 april 2018
Groot bedrijf waar hard gewerkt word,niet heel lang gewerkt maar positieve herinnering aan overgehouden.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb het naar me zin
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Den Haag1 april 2018
ik werk al een tijdje bij csu en het is erg leuk .gezellige collegas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Schoonmaakmedewerkster, kantoor en sanitaire (voormalige medewerker) –  Papendrecht26 maart 2018
Het is heel erg hard werken, het is een informele sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke uitdagende baan en er was veel waardering voor ons.
teamleidster (voormalige medewerker) –  Brouwershaven25 maart 2018
Het werk was uitdagend en ook wel stressvol. Uitdagend omdat er bij vakantiedrukte veel nieuwe schoonmaaksters kwamen die soms niet gemotiveerd waren of de taal niet spraken. Het werk moest wel allemaal om 15.00 gedaan zijn omdat dan de nieuwe gasten arriveerden. Er was een grote tijdsdruk, maar als alles weer gelukt was dan had ik een tevreden gevoel en was trots op de medewerkers en uitte dat ook naar hen.
Pluspunten
Goede samenwerking met collega's, we hielpen elkaar als dat nodig was.
Minpunten
De stress als er niet genoeg uitzendkrachten waren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Venlo5 maart 2018
Leuk als bijbaan en als je kleine kinderen hebt zodat je savonds wat uren kunt maken.
Minpunten
Veel savonds
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie!!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Noord-Holland3 maart 2018
Wat een slecht bedrijf! De manier waarop wordt omgesprongen met de procedure van zieke medewerkers en het intimiderend van de medewerkers is om te kotsen. Zelf liegen is CSU ironisch genoeg niet VIES van!!!!!
Pluspunten
Niks!
Minpunten
Leugens verspreiden over werknemers waarbij de werknemer aan de kortste eind trek, Slechte loon en de ongelovige droevige manier van leidinggeven is om te lachen!!
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en leerzaam bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Kaatsheuvel2 maart 2018
gezellige werk sfeer de bedrijfs cultuur is ook goed mooie werk tijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collegas
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Tilburg26 februari 2018
Aardige werknemer wordt met respect behandeld je gaat graag naar je werk. Je voelt je niet onder druk gezet
Pluspunten
Nette werkkleding overuren werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke team lekker bezig zijn
Medewerker Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2018
het hotel was super leuk het team was geweidig elke dag kwam ik met een lach op werk het voelde fijn om daar te zijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
schilder (voormalige medewerker) –  cleaner11 februari 2018
csu is een heel goeie bedrijf maar ik doe graag schilder werk het meest
Pluspunten
geen plus punten
Minpunten
geen plus punten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rooms cleaner
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 februari 2018
The difficult job as housekeeping is the time. But the company is good
Pluspunten
SALARY ONTIME
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diploma
schoonmaaktser (voormalige medewerker) –  Goes6 januari 2018
ik heb mijn diploma via hun gehaald alleen kun je dit niet in de praktijk brengen ivm tijd te kort
Pluspunten
-
Minpunten
rot tijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellig bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord3 januari 2018
Heb er met erg veel plezier gewerkt. Alleen jammer dat ik geen reiskosten vergoeding kreeg.
Pluspunten
Zelfstandig werk
Minpunten
Geen reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Lekkerkerk Gemini college3 januari 2018
Altijd goed contact gehad met rayon manager Richard Bes.
Pluspunten
Werkplek dichtbij huis
Minpunten
Toch wel de werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal, vriendelijk, veel geleerd
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
Mijn collegas waren vriendelijk en collegiaal. Ik was geholpen door mijn collegas om beter en makkelijker mijn werk uittevoeren. Ik heb veel geleerd als een werknemer, hoewel dit mijn eerste baan was. Een typisch dag was een beetje druk want het werkplek was op een school. Het werk was wel moeilijk maar ging meestal goed als iedereen aanwezig waren.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CSU Cleaning Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 234 reviews
554
464
359
229
128

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur