CSU Cleaning Services Reviews

277 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 278 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Housekeeping medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 december 2019
Ik heb hard gewerkt bij csu maar k vond niet dat ik daar genoeg voor kreeg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plek waar je niks van kan leren
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 november 2019
Ik raad mensen aan a.u.b. ga niet werken voor dit bedrijf met malafide praktijken. structurele problematiek
salarissen klopten bij mij maandelijks niet. werk druk veel te hoog. stank voor danken en beloven je van alles .
gatverdamme as of er niet genoeg werk is.!! zelfs 1 ster is te veel voor deze kakkerlakken

groetjes ali el abdellaoui te Helmond
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ga er niet werken
interieurverzorger schoonmaak (voormalige medewerker) –  Uden19 november 2019
je bent er maar een gebruiksvoorwerp.Voorwerkster heeft favorieten en de rest boeit niet.
Ze is slecht tot niet bereikbaar en afspraken werden niet nagekomen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Csu
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 november 2019
leuke mensen in omgang kan veel van de mensen daar leren
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fiets
Medewerker (voormalige medewerker) –  Roggel6 november 2019
dobra praca,malo stresujaca,ale tempo pracy wzrasta regularnie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet meer dan een bijbaan
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 november 2019
Je wordt niet ingewerkt en krijgt meer taken dan uren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gegezamelijk eten tussen de middag en de attentie's na een drukke wissel
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Nooitgedacht4 november 2019
ik had wat moeite om het tempo bij te houden, maar ze hebben mij voldoende de ruimte gegeven omdat onder de knie te krijgen.
Minpunten
soms lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk bedrijf om te werken
Vakantiepark medewerker (huidige medewerker) –  Barendrecht17 oktober 2019
Leuk bedrijf om te werken ook al is het soms wat rommelig en chaotisch.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Loon klopt nooit
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Spijkenisse13 oktober 2019
Slechte levering van spullen loon klopt niet volg mnd er pas bij geen vervanging bij ziekte kost het je eigen vrije dgn
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk bedrijf
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Delft10 oktober 2019
Kreeg een eigen pand in mijn woon omgeving "
Goede spullen waren er niet, eerst zonder kleding moeten werken en kreeg wel kleding maar te klein" was geen tijd voor nieuwe kleding.
Rayonmanager is echt vreselijk en onvriendelijk deed helemaal niks..ingewerkt worden kennen ze niet! Salaris word in drie keer overgemaakt want ze hebben te wienig gestort klopt niks van
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
''Beste werkgevers van Nederland'' LOL!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 september 2019
- Niet goed ingewerkt
- Takenlijst nooit gezien
- Geen werkkleding gekregen
- Slechte communicatie
- Komen afspraken bijna nooit na
- Te hoge werkdruk en weining tijd om puntjes op de ''i'' te zetten
- Geen waardering, ook niet van de klant
- De logboek waar de klant in schrijft, slaat nergens op
- Geven meer om de klant dan om jou
- Als er iets stuk gaat, dan mag je er lang op wachten
- Je word als een slaaf behandeld, gekleineerd en je hebt geen recht op je eigen mening
- Slechtste onprofessionele negatieve ''rayonleidster'' ooit en werd IRRITANT genoemd, omdat ik niet opnam, terwijl ik aan het werken was
- Het werk word te streng en overdreven gecontroleerd. Als je iets vergeet of een foutje maakt, dan krijg je de wind van voren! Alsof dat niet menselijk is? Of dan word er gezegd dat je iets niet hebt gedaan, terwijl je het wel gedaan had. Je word niet geloofd en serieus genomen. Het is nooit goed, hoe hard je ook je best doet
- Loonstroken kloppen meestal niet en je krijgt dan wat je mist pas bij de volgende uitbetaling. Zeer stressvol.

Ik heb het maar zelf moeten uitzoeken. Was er al klaar mee na 3 maanden. Heb gewacht totdat ik een andere baan aangeboden heb gekregen en meteen ontslag genomen! Ik heb dit nog nooit meegemaakt!

Neem alle ''slechte reviews'' serieus en begin er a.u.b. niet aan!
Pluspunten
Pand was dichtbij huis
Minpunten
Dat ze bestaan
Was deze review waardevol?Ja 22NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ziek zijn mag niet
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Den Haag16 september 2019
Ik werk bij csu.
Samen met 3 collegas elke avond van 6 tot 8 een groot kantoor schoonmaken. De collegas gaan leuk met elkaar om. De voorman is niet aardig.hij moet zorgen voor spullen maar doet dat niet.
Zelf ben ik weinig ziek.
Maar bij ziekmelden dan is het bal. Je moet dan zsm naar jantoor voor een gesprek. Echt zo stom. Ik ben ziek lig op de bank en moet naar kantoor ??? Jaa dag. Ik kan niet want voel me ziek. Wat een rotte cultuur. Ga je mensen eens waarderen!!
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gied bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Den Haag3 september 2019
CSU is goed dat meen ik maar ik hoop dat ik werk in delfzijl kan krijgen ik verhuis op 20 december daar naar toe naar de liefde van mijn leven dus CSU ik nu al zo lang op een pand 16 jaar al dus doe je best voir mij jullie zijn geweldig een top baas in alles echt waar dikke tien met griffel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede verdiensten en doorgroeimogelijkheden!!!!!!!
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  oss19 augustus 2019
op de werklocaties was het super zolang er maar geen 'CSU' leidinggevende was.

je werkspullen worden pas 3 a 4 maanden later geleverd dus kun je je werk niet doen!!

leidinggevende weten veel alleen niet hoe je menselijk met je werknemers om hoort te gaan!!!!

Als je ziek word kost het je vrije dagen en je bent verplicht om naar het hoofdkantoor te gaan en dan zal een casemanager bepalen of jij ziek bent of niet!!!!! echt heel triest dus mijn advies WORD NOOIT ZIEK BIJ CSU WANT DAT WIN JE ALLEEN MET EEN ADVOCAAT!!!!!

Altijd je loonstroken controleren want er is niet 1x geweest dat het klopte!!!

Ik kan hier nog pagina's vol typen met hetgeen wat hierboven staat maar ik wil mijn tijd niet meer verdoen aan een bedrijf die hun werknemers niet menselijk behandelen mijn advies voordat je ooit in zee gaat met CSU neem alle nadelen mee want het zijn er best veel een beter advies van mij is ; GA NIET MET CSU IN ZEE OF JE WILT ONMENSELIJK BEHANDELD WILLEN WORDEN JA DAN VRAAG JE ER ZELF OM EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2!!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Museumplein bilderberg
huismeisje (voormalige medewerker) –  Bilderberg Museumplein23 juli 2019
Slechtste ooit. Moet altijd loonstrookjes controleren. Menageer was niet netjes
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 juni 2019
Begint met schoonmaken en eindigt met schoonmaken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk, schatten van collega's maar erg hoge werkdruk.
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord30 mei 2019
Gewerkt in een ziekenhuis. Prima werk maar veel te veel in te weinig tijd. Wel heel goed ingewerkt door mijn collegaatjes, de schatten! Overigens waren de mensen in het ziekenhuis ook erg aardig!

De rayonleidster was slecht bereikbaar en reageerde niet of nauwelijks op berichtjes. Gelukkig had ik weinig met haar te maken.

Verder is CSU wat mij betreft een prima organisatie om voor te werken. Salaris klopte altijd en was altijd op tijd. Netjes!
Pluspunten
Mijn collegaatjes, arbeidsvoorwaarden prima, salarisbetaling ook netjes op tijd. Ook een gezellige attentie met de Pasen en met Kerst.
Minpunten
De rayonleidster, te weinig tijd om werkelijk schoon te maken, op het oog toch netjes door bevlogenheid van mij en mijn collegaatjes, hierdoor hoge werkdruk en blessures!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitstekend
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Lelystad6 mei 2019
samenwerking,hygiëne, uitvoeren van extra's, goeie controle's.
Pluspunten
meelevend
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 19Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zeist5 mei 2019
houd zich niet aan afspraken
ze bellen nooit terug
als je schoonmaakspullen nodig hebt moet je daar twee maanden op wachten.

beloven veel doen weinig
Pluspunten
geen
Minpunten
houden zich niet aan afspraken
Was deze review waardevol?Ja 26NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb het werken als heel moeizaam ervaren en echt slaven werk gevonden, en gevoeld niet gehoord en niet als mens gezien
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Anjum1 mei 2019
Een hele slechte organisatie voor de werknemers , Hele hoge eisen in belachelijk korte tijden, is onmogelijk het gewenste resultaat te leveren in zulke korte tijd. M.A.G veel wisselend personeel heeeeeel veeeeeel stres en korte lontjes. De leiding aan de top weet niet wat er op de werkvloer gebeurd staan heel ver weg van de werkelijkheid. Een schoonmakster is ook een mens met gevoel en wil als mens behandeld worden niet als slaaf.
Pluspunten
Geen
Minpunten
te veel om opte noemen
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CSU Cleaning Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 278 reviews
558
468
373
232
147

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur