CSU Cleaning Services

Videoboodschap voor collega's - coronavirus

Het Coronavirus houdt ons enorm in de greep. Met het vak dat wij uitoefenen staan we midden in de samenleving. Jouw werk is ontzettend belangrijk! Wij zijn enorm dankbaar dat we op jou kunnen rekenen. Daarom speciaal voor al onze kanjers, deze videoboodschap. Schoonmakers bedankt!

CSU krijgt opnieuw het certificaat 'Top Employer'

Voor de zevende keer op rij mag CSU zich ‘Top Employer Nederland’ noemen. Dit wereldwijde certificaat wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties die de allerbeste werkomgeving creëren. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van CSU zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt.

Voor de 6e keer de grootste opleider

Persoonlijke en professionele groei van medewerkers, ook dat stimuleert CSU intensief. Vakkennis is tenslotte een van de belangrijkste pijlers van CSU’s operationele organisatie. Voor het zesde jaar op rij is CSU de grootste opleider in Nederland voor de basisvakopleiding Algemene Schoonmaak. Deze borgt de kennis en vaardigheden waarover iedere medewerker Algemene Schoonmaak dient te beschikken. Dit diploma geeft medewerkers meer zelfvertrouwen in hun werk en betere carrièrekansen, maar helpt uiteraard ook het bedrijf en opdrachtgevers verder.

Fris in je werk bij CSU

De schoonmaak is een mensenvak. Mensen bepalen de kwaliteit van het werk. Voor CSU is het niet meer dan vanzelfsprekend dat we aandacht hebben voor mensen. Het zit al in onze genen, als familiebedrijf. Daarom staat duurzame inzetbaarheid bij CSU al heel lang hoog in het vaandel. Als een van de grootste spelers van Nederland vervullen we een voorbeeldfunctie. We willen laten zien dat ook in de schoonmaak - júist in de schoonmaak - goed omgaan met mensen gelijk opgaat met een optimale schoonmaakkwaliteit en efficiënte processen. www.frisinjewerk.nl

CSU medewerkers over toepassen Hospitality

Hoe ervaren onze collega's Hospitality op de werkvloer? Wat brengt het hen op bijvoorbeeld het gebied van contact met anderen, werkplezier en taakverbreding? We lopen met hen mee op 4 verschillende klantlocaties.

50 jaar CSU: Gouden Party

50 jaar CSU! De droom van oprichter Cor van der Heijden, om uit te groeien tot een bedrijf met 100 medewerkers, kwam meer dan uit. CSU vierde in 2018 het gouden jaar! We zijn trots op wat we bereikt hebben, mede dankzij onze medewerkers. We hebben dit samen goed gevierd met een groot personeelsfeest in de Brabanthallen Den Bosch. Het was een topfeest samen met de collega's!

Over CSU Cleaning Services

Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en ruim 16.000 medewerkers een Nederlandse nummer 1 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag en Eindhoven. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert. Bij CSU zijn onze medewerkers – meer... 

  • 💡 Werken als schoonmaker in een vakantiepark? 💡Als schoonmaakmedewerker zorg jij voor een veilige omgeving en optimale vakantiesfeer in een vakantiepark. Ben jij op zoek naar werk in de provincie Zeeland? Ga naar www.werkenbijcsu.nl. #zeeland #schoonmaak #vakantiepark
  • Deze week hielpen onze toppers Bryanna, Marion en Fred een handje mee in Odiliapeel bij oma Gonny, aangedragen door haar kleindochter.

Na een enthousiast ontvangst door de kleindochter (werkzaam bij CSU), gingen ze meteen aan de slag om de keuken een grote beurt te geven en de ramen weer spik en span te maken. Oma was erg blij met de hulp!
#schoonvooronzehelden #SchoonMaaktMogelijk #samentegencorona
  • Voor Schoon voor onze Helden hielpen onze schoonmaaktoppers Izabela, Ismael, Beatriz, Fillippo en Dennis een handje mee bij het @legerdesheilsamsterdam Zuidoost. 
Deze toppers blijven graag bezig nu de hotels dicht zijn. Die hulp was meer dan welkom!💪💚
#schoonvooronzehelden #SchoonMaaktMogelijk #samentegencorona
  • Met ruim 525.000 views is de actie #schoonmakersbedankt van @brancheorgosb meer dan geslaagd!💚 Het is nu tijd voor een vervolgstap. Met de nieuwe actie #SchoonMaaktMogelijk laten we zien wat de schoonmaakbranche in brede zin betekent voor Nederland. Deel jouw waardering!💪
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Verlengde Velmolen 1
5406 NT Uden
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
CSU Cleaning Services op Instagram
CSU Cleaning Services website

Twitter

Facebook