CSU krijgt opnieuw het certificaat 'Top Employer'

Voor de zesde keer op rij mag CSU zich ‘Top Employer Nederland’ noemen. Dit wereldwijde certificaat wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties die de allerbeste werkomgeving creëren. Een eer dat we dit kwaliteitslabel weer mogen dragen!

Voor de 6e keer de grootste opleider

Persoonlijke en professionele groei van medewerkers, ook dat stimuleert CSU intensief. Vakkennis is tenslotte een van de belangrijkste pijlers van CSU’s operationele organisatie. Voor het zesde jaar op rij is CSU de grootste opleider in Nederland voor de basisvakopleiding Algemene Schoonmaak. Deze borgt de kennis en vaardigheden waarover iedere medewerker Algemene Schoonmaak dient te beschikken. Dit diploma geeft medewerkers meer zelfvertrouwen in hun werk en betere carrièrekansen, maar helpt uiteraard ook het bedrijf en opdrachtgevers verder.

Fris in je werk bij CSU

De schoonmaak is een mensenvak. Mensen bepalen de kwaliteit van het werk. Voor CSU is het niet meer dan vanzelfsprekend dat we aandacht hebben voor mensen. Het zit al in onze genen, als familiebedrijf. Daarom staat duurzame inzetbaarheid bij CSU al heel lang hoog in het vaandel. Als een van de grootste spelers van Nederland vervullen we een voorbeeldfunctie. We willen laten zien dat ook in de schoonmaak - júist in de schoonmaak - goed omgaan met mensen gelijk opgaat met een optimale schoonmaakkwaliteit en efficiënte processen. www.frisinjewerk.nl

CSU medewerkers over toepassen Hospitality

Hoe ervaren onze collega's Hospitality op de werkvloer? Wat brengt het hen op bijvoorbeeld het gebied van contact met anderen, werkplezier en taakverbreding? We lopen met hen mee op 4 verschillende klantlocaties.

50 jaar CSU: Gouden Party

50 jaar CSU! De droom van oprichter Cor van der Heijden, om uit te groeien tot een bedrijf met 100 medewerkers, kwam meer dan uit. CSU vierde in 2018 het gouden jaar! We zijn trots op wat we bereikt hebben, mede dankzij onze medewerkers. We hebben dit samen goed gevierd met een groot personeelsfeest in de Brabanthallen Den Bosch. Het was een topfeest samen met de collega's!

Over CSU Cleaning Services

Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en ruim 16.000 medewerkers een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag en Eindhoven. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert. Bij CSU zijn onze medewerkers – meer... 

  • CSU Cleaning Services photo: Statushouders aan de slag op Hof van Saksen
  • CSU Cleaning Services photo: CSU kiest schoner wagenpark met hybride Toyota's
  • CSU Cleaning Services photo: Teamfoto Haagse Hogeschool
  • CSU Cleaning Services photo: Teamfoto Groot Handelsgebouw
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Verlengde Velmolen 1
5406 NT Uden
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
CSU Cleaning Services website

Twitter

Facebook