Crocs Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 761 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was als een tweede thuis voor mij.
Assisent store manager (voormalige medewerker) –  Roosendaal4 september 2019
Elke dag met een lach op het gezicht hier gewerkt. Super leuke gezellige vrolijke collegas .
Pluspunten
altijd klaar staan voor elkaar
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemiddeld
orderpicker (voormalige medewerker) –  Botlek28 juni 2018
Als je weet, waar en wat je moet doen.. er is wel aan mooi plaak te werken
Pluspunten
Sociale
Minpunten
Manieren van communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pleasant work
Order Picker (voormalige medewerker) –  Netherland3 oktober 2017
Warehouse work consisting of completing the order, preparing the goods for shipping, complementing the missing
locations and picking up goods for pickers using a forklift truck.
We used hand scanners to complete the goods.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Data entry medewerker (voormalige medewerker) –  Den haag3 augustus 2017
Heb er met veel plezier gewerkt.
Werk druk was altijd hoog.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 maart 2017
een goede werksfeer en alle soorten magazijnwerk te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede baan
olderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 februari 2017
mijn mening is dat het goede werk
maar enkele uren u gewerkte uren per week.
Ik zou graag meer uren te werken.
Pluspunten
goede collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A great place to work
anonymous (voormalige medewerker) –  Hoofddorp13 januari 2017
I thoroughly enjoyed my time at Crocs. Management were pretty down to earth, and accomplishments were highly lauded. Employees are treated really well. There is limited room for growth in certain departments, but the flatness of the organization also means that you can make an impact fairly quickly.
Pluspunten
Free soup/hotdogs on Thursdays, free drinks every other Friday, fun environment
Minpunten
Limited growth potential in certain departments
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke plek om kennis te verbreden in de logistieke branche
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Botlek4 februari 2016
ik heb veel geleerd van croqs op het gebied van de logistike branche
Pluspunten
gratis soep op woensdag
Minpunten
wordt niet veel nederlands gesproken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 juli 2015
Ik heb bij Crocs alle magazijn taken geleerd waaronder: Hand scannen, Order picken, voorraadbeheer, inpakken, rijden met de elektrische pompwagen.
Pluspunten
reisvergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I have not good experience
Assistant (huidige medewerker) –  inbound outbound employee1 juli 2015
the environment is not pleasant
colleagues are not friendly
there is no possibility to have a better position
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente Internacional de trabajo
Support- Management Team (voormalige medewerker) –  Hoofddorp, NH24 mei 2015
Crocs Europe es una empresa muy joven. Empezo en America hace 12 años y tiene un crecimiento continuo desde entonces. Es una empresa con dias muy completas y llenos de trabajo donde hay mucha comunicacion con los compañeros de trabajo. MI trabajo consistia en la organizacion administrativa y logistica de todos los directores de la oficina asi como trabajo en el almacen donde los productos quedan pendientes de envio a distintas zonas del mundo.
El ambiente internacional es lo que mas me gusto del trabajo.
Pluspunten
transporte pagado
Minpunten
8 horas seguidas de trabajo donde la mayoria de las veces comia en mi sitio
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was super werk
magazijn- en controlemedewerkster, coördinator (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH9 januari 2015
het was echt super werk met leuke mensen.ik heb er echt veel over orderpicker en controle van de orders geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige samenwerking
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  botlek21 oktober 2014
dagje uit van het werk was echt leuk

heb veel geleerd met ordepikken collegas waren leuke mensen

werken ging voor de rest prima was jammer dat er geen werk meer was had er graag gebleven
Pluspunten
werkzweer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Crocs

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Crocs. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 761 reviews
5262
4214
3169
256
160

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Crocs gesorteerd op locatie