Covebo Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 39 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Megbízható a fizetés
Homlokzat burkoló (voormalige medewerker) –  Hollandia16 september 2019
Alapjaiban rendben volt a munka. A fizetés versenyképes, de a kollégák nem megfelelőek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
illegal work
packer (voormalige medewerker) –  apeldoorn18 juli 2019
They stall with getting you a bsn number and bank account for a month so basically you work there illegaly and hopefully you don't need medical insurance cause you don't have it.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatywnnie
Jeszcze bo byłem na dwoch stanowiskach (voormalige medewerker) –  Bunschoten Spakenburg4 juni 2019
Witam w tej chwili jestem na chotelu przydzielonym przez Covebo. Jestem od tygodnia i byłem w pracy 3 razy. Tak chotel 109 euro tygodniowo rower 40 euro miesięcznie. Czyli co zarabiam na ten ich śmieszny chotel. I tylko czekać na telefon od szanownego koordynatora. W tej chwili siedzę głodny nie mam na pieprzony chlep. Przyłączam się do tych negatywnych opinii. Gdyby miał pieniądze to bym to bym wyjechał z tego badziewia. Ale niestety jestem brzez nich zależny muszę pocierpiec. No chyba że wcześniej padne z głodu. Pomocy
Pluspunten
Brak
Minpunten
Miesięczna wypłata i
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Megbízhatatlan
Munkás (voormalige medewerker) –  Nijkerk24 april 2019
Sziasztok! Ez egy szörnyü hely!!! Ne dolgozzatok ott mert odakerültem azon a héten 3 napot dolgoztam SMS t kell irni Meg fogadni Várni a hívást hogy dolgozzhass ha nem hívnak és nincs SMS akkor nincs munka! Napi 50 euro/ nap es reggel 5 től Este 5 ig érsz haza munkaból ha Adnak céges Kocsit neked kell fizetned heti 50 eurot hogy vezethetsz felelőség rajtad plusz épségben haza érj es ha van céges autod akkor heti 270 euro fizu ha nincs Kocsi akkor 320 euro sehogyse éri meg!!! Lakótarsam ment 1 napot dolgozni 30 eurot kapott fizetest 30 Eurobol nem lehet kihuzni 1 hetig enni alig tudsz nem hogy sporolni!!!!! Kuncsorogni kell hogy intézzenek munkat szánalmas!!!! Plusz neked kell tankolnod sajat penzedből de azt visszakapod fizetessel nem a vége tankol legszarabb hely ahol életembe voltam!!!! FUCK COVEBO!!!!
Pluspunten
Lehúzas
Minpunten
Néha van szünet
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alles goed geregeld en leuke sfeer met jonge hardwerkende collega's
recruiter (huidige medewerker) –  Nijkerk2 april 2019
Vanaf mijn start op het hoofdkantoor/Support Center was alles meteen goed geregeld. Er heerst een open sfeer, iedereen helpt elkaar graag. Er is ook veel tijd voor gezellige momenten, naast dat er hard gewerkt wordt.
Pluspunten
sfeer, uitdagend werk, groeiend bedrijf
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Voorthuizen28 september 2018
bedrijg is oke maar niet voor mij geschikt
het werk lag mij niet wat hun aanbieden en was opzoek naar meer vastigheid dan iedere keer te wisselen van werkplek
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Covebo -
pracownik produkcji (huidige medewerker) –  Barneveld23 augustus 2018
Bardzo dobry kontakt przed wyjazdem z Panią z biura. Wszystko załatwione telefonicznie. Miałem kilka ofert do wyboru. Po dotarciu na miejsce Pani z biura w Polsce też się ze mną kontaktowała czy wszystko ok. Na miejscu wszystko spoko, praca przy jajkach fajna i ludzie na domku wporządku. Kilka rzeczy na miejscu było nie jasnych ale po kontakcie z koordynatorem wszystko wyjaśnił i nie było problemów. Od 3 miesięcy pracuję i polecam!
Pluspunten
Bonusy za pracę, transport za free, kontakt z biurem w PL w razie problemów
Minpunten
dojazd do pracy na rowerze
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 28Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praca w porządku Polecam
pracownik produkcji (huidige medewerker) –  Bunschoten23 augustus 2018
Pracuje w Bunschoten przy produkcji pizzy. Praca zmianowa na różne godziny ale dzieki temu mozna całkiem niezle zarobic. za 4 tygodnie na czysto miałem 1460 euro po odtrąceniu kosztów.
Pluspunten
zmianowe dodatki, dobre zarobki, praca blisko miejsca zamieszkania
Minpunten
elastyczny tryb pracy nie dla każdego
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 15Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kwam er zelden
Receptioniste/administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Bunschoten-Spakenburg25 april 2018
Heb mij ingeschreven, en alleen de eerste 2 opdrachten verliepen via hun, verder alle opdrachten direct met het bedrijf geregeld.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 19Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nic ciekawego
order picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Zeewolde22 april 2018
Do czasu bardzo dobrze się nam pracowało Ale późniejfirma wymyśliła problemy
Pluspunten
Nic
Minpunten
Niskie zarobki
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dobre warunki pracy i zakwaterowania
pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Nijkerk17 januari 2017
praca w firmie storteboom nijkerk mila atmosfera i warunki pracy
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 46Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's en goede werksfeer
Sloper bouw (voormalige medewerker) –  Arnhem15 november 2016
Ik vond het leuk om daar te werken en de werksituatie en de collega's waren ook goed.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken en tijd voor plezier
Medewerkster Management informatie & control (voormalige medewerker) –  Nijkerk4 maart 2015
Veel jonge mensen in een dynamisch bedrijf. Er is altijd wat nieuws waar men mee bezig is. Collegiaal, no nonsense, dynamisch, plezier in werk,
Pluspunten
Heel veel leuke activiteiten met collega'
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 41Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wezep Plukon
Produkcja ,pakowacz na linii produkcyjnej (voormalige medewerker) –  Wezep, GE10 februari 2015
Praca odbywała sie w szybkim tempie na hali produkcyjnej w atmosferze bardzo miłej.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 17Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
praca w zespole osób zatrudnionych przez Covebo
pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Zeewolde, FL9 januari 2015
Moja ocena ogólna jest pozytywna.Praca w zgranym zespole,stabilne zarobki,kadra zarzadzajaca profesjonalna
Pluspunten
dobre i stabilne zarobki, praca na dłuzszy okres czasu
Minpunten
praca w wymiarze zmianowym, brak mozliwosci rozwoju zawodowego
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 199Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het waren fijne collega's
Pallet reparateur (voormalige medewerker) –  Beverwijk23 mei 2014
Het was best wel zwaar werk,maar juist dit beviel mij wel omdat ik dat graag doe. Ik ben er weggegaan omdat ik mijn vriendin in Den Bosch woonde en ik ze alleen in het weekend zag. Zij is inmiddels in verwachting van mijn kind.
Pluspunten
Ik woonde met mijn collega's samen.
Minpunten
Het was te ver van mijn huidige vriendin
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 72Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
...
schoonmaker (voormalige medewerker) –  s hertogenbosch25 oktober 2013
ik heb geleerd hoe ik moet schoonmaken. ik vond het helemaal niet moelijk.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 69Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ok
order picker (voormalige medewerker) –  Deventer, OV19 augustus 2013
wszystko w jak najlepszym porzadku. dosc dobtra opieka koordynatorów
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 181Rapporteren

Zie meer reviews over Covebo

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Covebo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 39 reviews
514
47
36
23
19

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over Covebo gesorteerd op locatie