Video afspelen via YouTube-knop

Cordaan Reviews

119 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 121 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Cordaan heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Hart voor de client en vooruitstrevende organisatie
Persoonlijk begeleider A (senior) (huidige medewerker) –  Amsterdam West16 november 2017
Een vooruitstrevende organisatie met hart voor de client en dus een organisatie waarvoor het prettig werken is.

Ik heb er met mijn team een nieuwe afdeling opgezet waar wij de vrije hand kregen een goed behandelklimaat te scheppen voor een stabilisatieafdeling voor jongvolwassenen met LVB+ problematiek. (psychiatrie/ Top 600/ dak- en thuislozen)

De stabilisatieafdeling biedt kortdurende, intensieve trajecten aan de cliënten. Dit betekent dat je snel een band moet kunnen leggen met de client, je snel moet kunnen schakelen, goed en snel een behandelplan moet kunnen opzetten en daarin ook de samenwerking moet kunnen vinden met andere disciplines en organisaties.

Tegelijkertijd hebben ik en mijn team hard gewerkt aan een inhoudelijk sterke en veilige afdeling voor cliënt en medewerker.

Hoewel 'rust' en belangrijke factor is op de afdeling, is het werk altijd levendig: de intensieve behandeling vraagt veel nabijheid voor iedere client, veel samenwerking en heel secure communicatie met collega's.

Naast iedere individuele client, is het ontwikkelen van de afdeling mijn uitdaging geweest. De afdeling staat nu, ik ben toe aan een nieuwe inhoudelijke uitdaging.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos eigenlijk. 8 uur werken zonder pauze. genant
assistent-woonbegeleider verstandelijk gehandicapten (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2019
waar zijn de pauzes gebleven cordaan? ik heb nu twee functies voor cordaan vervult. iedereen binnen cordaan lijkt blij en tevreden met de directe collegaas van hem of haar. ik vond de mensen met wie ik samenwerkte ook allemaal prettig. maar iedereen is ontevreden over de rest van de organisatie. cordaan gaat slecht met zijn medewerkers om.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkplek
Teammanager Cordaan weekenddiensten (huidige medewerker) –  Amsterdam18 oktober 2019
Veel ontwikkelmogelijkheden, veel gelijkwaardigheid.
Pluspunten
Oog voor ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Log bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2019
Leuke ervaringen je leert er veel van het moet ook voor je weggelegd zijn wil zeker verder de zorg in vind dat het bij me past en ik me hier in wil verdiepen voor in de toekomst.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderbetaald, word in de diepte gegooid zonder diploma of ervaring. Komen beloftes niet na
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 september 2019
Geen fijne werkervaring opgedaan binnen deze organisatie. Je word ingedeeld als gediplomeerde tijdens vakantie periodes en heel vaak te kort aan personeel, waardoor je, meer moet doen en niet bevoegd voor bent.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Ergotherapeut GRZ (huidige medewerker) –  Amsterdam25 augustus 2019
Cordaan is een fijne werkgever, waar mogelijkheden zijn om te groeien
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuishulp medewerkers worden in het diepe gegpoid.
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 juli 2019
.hoezo in het diepe? Er is weinig tot geen steun van je manager. Vroeger was het zo dat jouw manager/leidinggevende achter de medewerker stond...dat is al lang niet meer het geval...vrije dag overleg maar met je collegae ...werk overnemen van collegae terwijl je al vol zit...kortom zoek het maar uit
Pluspunten
Kerst/nieuwjaarsbonus veel vakantiedagen
Minpunten
Zeer slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring
Leidster horeca (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord15 juli 2019
Veel geleerd. De doelgroep was onbekend, de begeleiders hebben super geholpen. Je voelt je meteen op je gemak.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2019
Helemaal top!! Goed management
Komen beloftes na
Pluspunten
Leuke uitjes. Medenkend management. Fruit en lunch op locatie
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaring
Stagiaire-Persoonlijk Begeleider (voormalige medewerker) –  Diemen4 april 2019
Heb hier kort stage gelopen en heb hier een nare ervaring bij gehad
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vooroordelen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorg is mijn leven
Van Thuishulp A tot Verzorgende C (huidige medewerker) –  Amsterdam14 maart 2019
Mensen zorgen is leuk werk en het is dankbaar werk, bij mensen iedere dag is altijd verassing/ niet zelde.
Minpunten
Te ver van huis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige sfeer
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Diemen12 maart 2019
Prettige sfeer, flexibel.
Het is een verpleeghuis, dus je moet er tegen komen met oude en zieke mensen te werken.
Ook kom je in contact met virussen en bacteriën, zoals de ziekenhuisbacterie.
Pluspunten
flexibel
Minpunten
geen reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nieuwe, niet goed voorgegeven functie die weer vervallen is
wijkzorgondersteuning (voormalige medewerker) –  amsterdam20 november 2018
management had goede ideeen, volgde dit echter niet voldoende op waardoor chaos ontstond met een bedrijfscultuur die sterk te verbeteren is
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
geen duidelijk visie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
instelling is goed op weg om kwaliteit te verkrijgen
teammanager (huidige medewerker) –  Amsterdam4 november 2018
goede samenwerking met verschillende collega's op verschillende locaties, collega's zijn betrokken
Pluspunten
goed bereikbaar openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gaat om productie
Ig (huidige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2018
Het is hart werken veel druk weinig rekening met oudere medewerkers
Pluspunten
Veel verschillende handelingen
Minpunten
Te wijnig tijd bij cliënte
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte begeleiding door teamleider
Stagiaire begeleider restauratieve omgeving (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 augustus 2018
Veel werk verricht binnen stage. Meer uren gedraaid dan nodig was voor stage. Geen waardering ook niet naar cliënten door teamleidster. Hoge verwachtingen nu teleurgesteld in Cordaan. Jammer!
Pluspunten
-
Minpunten
Gebrek aan waardering, loopbaanbegeleiding en management van betreffende locatie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Praktijkopleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juni 2018
Positieve ervaring met Cordaan
Door de grootte soms wat log.
Pluspunten
Biedt je kansen
Minpunten
Erg groot
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf met een goede visie
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 april 2018
Het is een bedrijf wat volop in beweging is. Ik heb nog nooit zoveel reorganisaties meegemaakt als bij dit bedrijf. Waarschijnlijk is dit inherent aan de zorg.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review Cordaan
VErzorgende C (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 april 2018
Ik heb met zeer veel plezier gewerkt bij Cordaan thuiszorg. Ik heb mij altijd zeer gewaardeerd en gesteund gevoeld binnen deze organisatie. Ik was 19 jaar toen ik begon bij dit bedrijf en heb zeer veel geleerd.
Pluspunten
fietsvergoeding en vriendelijke manager
Minpunten
Lange shiften met weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote speler binnen de gezondheidsorg
Planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 april 2018
Werkgever waar genoeg kansen liggen. Ben je bereidt om je in te zetten voor de organisatie, dan is de organisatie er ook voor jou.
Pluspunten
divers
Minpunten
soms teveel schijven
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
thuishulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 maart 2018
altijd fijn gewerkt. Al stond het salaris niet gelijk aan de werkzaamheden.
Pluspunten
liefde van clienten
Minpunten
onbetaalde reistijd tussen clienten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Cordaan. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 121 reviews
533
448
326
210
14

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Cordaan gesorteerd op locatie