Coop Supermarkten Reviews

Alle 55 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een productieve en gezellige werkomgeving
Diever Slager (voormalige medewerker) –  Diever10 mei 2018
Goede sfeer, heb in deze tijd al veel kunnen leren en ontwikkelen. Er was een prettige communicatie, en fijne collega's en werkgevers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wierden5 april 2018
Korte samenwerking. Ik was 15/16 en kreeg hier maar 2 uur in de week. dit was voor mij te weinig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en een leuke werkomgeving
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Musselkanaal7 februari 2018
Een leuke bijbaan waarin het werk afwisselend is, van kassa draaien tot sneeuw ruimen voor de winkel.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeddam5 februari 2018
Ik heb hier met veel plezier gewerkt en mijn werk rooster was altijd goed aangepast op mijn school en sport rooster.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkplek
Medewerker bakkerij (voormalige medewerker) –  Hollandscheveld30 januari 2018
Hier heb ik een half jaar mogen werken om mijn opleiding af te maken. Een hele fijne werkplek, met leuke collega's.
Geleerd brood in te pakken, helpen op de slagerij, kassa werkzaamheden, kassa tellen e.d.
Het leukste vond ik toch wel de werksfeer.
Pluspunten
Fijne collega's, leuke werksfeer, prettige omgeving, leuke klanten.
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Kassiere (voormalige medewerker) –  Hilvarenbeek9 januari 2018
Ik heb bijna twee jaar bij Coop supermarkt gewerkt,ik heb de zaak toen mee geopend en heb altijd naar volle tevredenheid gewerkt.
Hele leuke collega's waar ik mee heb gewerkt en ook een leuke winkel, verder een goed uurloon.
Alleen heb ik, heel jammer, geen vast contract gekregen omdat de winkel te klein was voor veel vaste krachten en je dan snel te duur bent.
Pluspunten
fijne werkomgeving, leuke klanten/ collega's
Minpunten
geen vast contract ( maar dat is het enigste)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
BBl- verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Steenwijk5 januari 2018
over het algemeen een hele redelijk baan maar voor mij is het teveel het zelfde.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkervaring
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogezand4 januari 2018
het was een leuke ervaring vooral de collega's waren gezellig
Pluspunten
veel korting
Minpunten
men tempo was niet heel erg goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed stageadres
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Vollenhove3 januari 2018
Ik heb hier een super stage gehad waardoor ik nu goed weet dat dit werk is wat ik wil doen,
Pluspunten
Goede begeleiding
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie jaren van zelfstandigheid
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Zaandam11 november 2017
ondanks meningsverschillen een goede tijd gehad. in goed overleg uit elkaar zoals dat zo mooi heet
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
personeelsbeleid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Eerste verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Krommenie1 oktober 2017
Drie jaar met plezier gewerkt en top collega's om mee te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
1e verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  De Westereen29 september 2017
Als 15 jarig meisje bij de supermarkt begonnen als hulpkracht en mezelf in de loop van de jaren op kunnen werken en ontplooien tot 1e verkoopmedewerker.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een leuke, gezellige en productieve samenwerking
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord23 augustus 2017
Als ik bijvoorbeeld op een zaterdag ging werken, moest ik standaard de ovens aandoen om ze op te warmen, uniform aan en de broodjes uit de vriezer halen om ze vervolgens in de ovens te doen. Ik legde alvast alles klaar in de keuken en één van mijn collega's ging dan verder met de werkzaamheden in de keuken. Daarna ging ik verder met werkzaamheden achter de kassa. Er was altijd iets te doen. Elke werkdag was heel productief voor mij en als er even niets te doen was, dan ging ik op zoek naar een taak om mezelf bezig te houden. Verder kon ik goed communiceren met veel van mijn collega's en we konden het heel goed vinden met elkaar
Pluspunten
Als je in de avond moest werken, kreeg je een gratis maaltijd
Minpunten
Sommige medewerkers waren heel erg bazig en niet behulpzaam genoeg
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werksfeer
Kassa- en servicebaliemedewerkster (huidige medewerker) –  Westervoort22 augustus 2017
Werken bij de Coop wordt leuk gemaakt door de leuke collega's en fijne werksfeer. Ik heb de nodige dingen geleerd. Bijvoorbeeld hoe kassa's werken en hoe het werk bij de servicebalie er aan toe gaat, maar vooral ook hoe je makkelijk met mensen kan praten en omgaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en fijne collega's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Zevenkamp14 juli 2017
Ik vond het werken bij coop ambachtsland een Leerzame ervaring
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
½ jaar, Assistent Hoofdcassiere (voormalige medewerker) –  Nijmegen1 juni 2017
Geen goede ervaring. Ik was hier assistent hoofdcasesier. Maar niet veel goeds over te vertellen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving en leuke collega's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Heeze23 mei 2017
Aan het begin van de dienst werden belangrijke punten doorgenomen.
Daarna werd je op de hoogte gebracht van eventuele aandachtspunten.
En daarna begon je aan de werkdag.Ve
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bijbaantje
Parttime medewerker / hulpkracht (voormalige medewerker) –  Arnhem11 mei 2017
Serieuze werksfeer goede collega's veel geleerd hier
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving en een goede sfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Monster4 mei 2017
altijd naar mijn zin gehad en er was altijd een goed overleg onder elkaar
Pluspunten
goed overleg
Minpunten
die waren er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nieuwe ervaring
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Steenwijk17 april 2017
Ondanks dat ik me geestelijk niet goed voelde was ik blij dat er collega's waren die me er door heen sleepte in deze periode ik voelde me er ook best gewaardeerd.
Ik had wel moeite met de werk druk achter de kassa zitten en als er dan wat fout ging raakte ik best wel in paniek.
Pluspunten
collegiaal
Minpunten
stress
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Coop Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 55 reviews
510
423
318
24
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur