Coop Supermarkten Reviews

Alle 86 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima baan
Kassa/winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Wormerveer8 januari 2020
Was een leuke baan, gezellig team, goede leiding, prima salaris.
Pluspunten
Gezellige team
Minpunten
Taken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Angstcultuur door regiomanagement
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)2 december 2019
Cultuur in het bedrijf is ok, het vertrouwen en de werkdruk zijn slecht.
Aantal en soort controles in de winkel zijn buitensporig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige samenwerking
Assistent leidinggevende (huidige medewerker) –  Oudewater29 november 2019
Een goed georganiseerd bedrijf met een gezellige werksfeer. Helaas weinig kansen om echt door te groeien voor een vaste baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving, goeie werkdruk en samenwerking
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schiedam11 november 2019
pluspunten:

- avond eten geld
- veel uren werken
- zondag dubbel betalingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen prettige supermarkt
AGF medewerker (voormalige medewerker) –  Meijel9 november 2019
Hard werken geen team, maar ieder voor zich en een baas die niet weet hoe je met mensen omgaat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan voor jongeren
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Vlijmen24 oktober 2019
als je van afwisselend werk houd is dit zeker een aanrader
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
afdelingsmanager, assistent-manager (huidige medewerker) –  Helvoirt20 oktober 2019
Coop supermarkten is een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Waardering blijft echter achterwege.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en collega's, leidinggevende minder
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eemnes8 oktober 2019
Erg gezellig team om in te werken, maar de leidinggevende op verschillende afdelingen zijn minder. Meerdere aanvaardingen gehad met 1 van de leidinggevende, waardoor ik besloten had ontslag te nemen. Verder wel erg gezellig gehad en nieuwe vrienden gemaakt tijdens mijn werkperiode bij de supermarkt.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Leidinggevende uit stress niet altijd even vriendelijk en mensgericht
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuiskomen
Supermarktmanager (huidige medewerker) –  Randstad7 oktober 2019
Wil je ondernemen, dan zit je bij Coop goed. Mooi bedrijf waar de directeur je bij naam kent. Kleinere winkels maar wel alles wat bij een winkel komt kijken, én wat je er nog meer bij nodig vindt, daar is de ruimte voor.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht betaald en NIET felexibel
Magazijmedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer1 oktober 2019
Alleen maar mogelijkheid om 's nachts vanaf 04.00 uur te werken en niet in ploegendiensten. Zeer achterhaald en zeer slecht betaald. Smoesjes met hey omhoog inschalen....
Leuk als je jong bent, maar betrokken en trouwe werknemers knappen volledig af.
Informele sfeer is prettig maar daar blijft het bij. NEE! Niet prettig om te werken met die hiërarchie en achterhaalde arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk voor jonge leeftijd
Leidinggevende (huidige medewerker) –  Nijmegen31 juli 2019
Goede werkgever voor jonge leeftijd leuk werk naar mate word het saai
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving en heb er in een jaar veel mogen en kunnen leren
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Ermelo17 juli 2019
Top baantje leuke tijd gehad, je word geholpen waar je dat nodig hebt en als je iets niet weet kun je her altijd weer vragen en en is daar niks mis mee! Ook waren de collega’s super lief en altijd bereid je te helpen
Pluspunten
Avond eten besteed aan 5 euro terug op je rekening
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Noorden4 juli 2019
Ik heb bij Coop Supermarkt leren kassa draaien. Ik heb hier ook geleerd de kassa's te tellen ('s avonds geld tellen en goede hoeveelheid geldvoor volgende dag er in doen)
Pluspunten
5 euro avond eten vergoeding
Minpunten
Managers zijn er bijna nooit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een serieuze, en gemiddelde werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 juni 2019
je kwam altijd een kwartier een voor werktijd binnen. Ik heb met de kassa's om leren gaan.
Minpunten
prive-werk was niet echt te combineren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakantiemedewerker (voormalige medewerker) –  Niekerk12 mei 2019
Het is een leerzaam bedrijf om te werken, en een erg gezellig team om in te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een flexibele baan met gezellige collega's
Medewerker kruidenierswaren (voormalige medewerker) –  Gemeente Terschelling15 april 2019
de dagen vliegen voorbij, maar de uren ook.
Je leeft dag en nacht met je collega's en dit levert dan ook een hechte band op.
Pluspunten
flexibele tijden
Minpunten
wisselende leiders
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissière
Caissière (voormalige medewerker) –  's-Gravenpolder7 maart 2019
coop 's gravenpolder komt afspraken niet na.
ik werd aangenomen voor caissière en moest vakken gaan vullen.
na veel gesteggel en 3 weken verder kon ik eindelijk aan de kassa werken.
ook worden werktijden zomaar veranderd zonder overleg.
al met al geen fijne samenwerking.
Pluspunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkzweer, goede leuke collegas
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Erica18 februari 2019
Goede supermarkt, goede baas en prima collegas wat het werk leuker maakt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte winkel en werkgevers
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Beerta2 januari 2019
De werkgevers hielden hun werknemers constant in de gaten via de cameras bijvoorbeeld ik maakte mijn haar vast en werd vervolgens naar het kantoor geroepen ter verantwoording waarom ik niet aan het werk was. Daarbij komt ook nog dat je heeel veel taken alleen moest doen en er net geholpen werd, hierdoor kreeg ik ontzettende rugpijn en moest ik gewoon door werken, je werd ingepland zonder overleg.
Minpunten
Geen eten vergoed, lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Huizen17 december 2018
heb daar met plezier gewerkt, leuke werksfeer. er zijn doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Coop Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 86 reviews
514
439
323
26
14

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur