Coop Supermarkten Reviews

Alle 63 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
baas was scheinheilig
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Sexbierum20 september 2018
was verder als je alleen mocht werken wel prima te doen.
Pluspunten
niks
Minpunten
de baas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving met fijne collegas
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Zelhem31 juli 2018
ik heb hier 3 jaar mogen werken met veel plezier. collega's waren ontzettend behulpzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Baarlo9 juli 2018
Het was leuk om bij de Coöp te werken, collega's namen ook de tijd om jou iets uit te leggen of te leren.

Het was een gezellig team. En ook een leerzaam bedrijf. Alleen jammer dat ik eruit moest omdat ik 24 jaar oud werd. Ik heb dan wel netjes mijn 4 weken uitwerktijd uitgezeten. Puur omdat het er zo leuk was. Maar ook omdat het netjes staat.
Pluspunten
Met je vinger inklokken, deze vergeet je nooit namelijk. & een rookruimte
Minpunten
doordat de rookruimte vlak bij de kantine zat, stonk de kantine ook vaker naar rook.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet erg vriendelijk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schoonoord29 juni 2018
Waren niet vriendelijk en lette niet op over ik door kon groeien of hoger op kon komen
Pluspunten
Niks
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden met leuke collega's
Kassa/boetiek medewerker (huidige medewerker) –  Waardenburg/tiel25 juni 2018
De boetiek afdeling is een leuke en afwisselende afdeling. Elke dag is anders.
Pluspunten
Korting op boodschappen
Minpunten
Wisselende tijden zonder overleg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Coop
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle28 mei 2018
Leuk sfeertje, Dit is mijn vaste winkel waar ik altijd boodschappen doe.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rossum27 mei 2018
Mooie winkel gezellige klanten leuk personeel doen 1 keer per jaar een uitje of met zijn alle uit eten
Pluspunten
Leuke klanten
Minpunten
Heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werksfeer
Cassière (huidige medewerker) –  Arnhem coop ton houwer23 mei 2018
ik werk er nu bijna 2 jaar maar het is geen fijn bedrijf om te werken de sfeer is heel drukkend en je moet hard je best doen voor een klein beetje geld
Minpunten
onvriendelijk tegen personeel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een productieve en gezellige werkomgeving
Diever Slager (voormalige medewerker) –  Diever10 mei 2018
Goede sfeer, heb in deze tijd al veel kunnen leren en ontwikkelen. Er was een prettige communicatie, en fijne collega's en werkgevers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wierden5 april 2018
Korte samenwerking. Ik was 15/16 en kreeg hier maar 2 uur in de week. dit was voor mij te weinig.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en een leuke werkomgeving
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Musselkanaal7 februari 2018
Een leuke bijbaan waarin het werk afwisselend is, van kassa draaien tot sneeuw ruimen voor de winkel.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeddam5 februari 2018
Ik heb hier met veel plezier gewerkt en mijn werk rooster was altijd goed aangepast op mijn school en sport rooster.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkplek
Medewerker bakkerij (voormalige medewerker) –  Hollandscheveld30 januari 2018
Hier heb ik een half jaar mogen werken om mijn opleiding af te maken. Een hele fijne werkplek, met leuke collega's.
Geleerd brood in te pakken, helpen op de slagerij, kassa werkzaamheden, kassa tellen e.d.
Het leukste vond ik toch wel de werksfeer.
Pluspunten
Fijne collega's, leuke werksfeer, prettige omgeving, leuke klanten.
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Kassiere (voormalige medewerker) –  Hilvarenbeek9 januari 2018
Ik heb bijna twee jaar bij Coop supermarkt gewerkt,ik heb de zaak toen mee geopend en heb altijd naar volle tevredenheid gewerkt.
Hele leuke collega's waar ik mee heb gewerkt en ook een leuke winkel, verder een goed uurloon.
Alleen heb ik, heel jammer, geen vast contract gekregen omdat de winkel te klein was voor veel vaste krachten en je dan snel te duur bent.
Pluspunten
fijne werkomgeving, leuke klanten/ collega's
Minpunten
geen vast contract ( maar dat is het enigste)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
BBl- verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Steenwijk5 januari 2018
over het algemeen een hele redelijk baan maar voor mij is het teveel het zelfde.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkervaring
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogezand4 januari 2018
het was een leuke ervaring vooral de collega's waren gezellig
Pluspunten
veel korting
Minpunten
men tempo was niet heel erg goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed stageadres
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Vollenhove3 januari 2018
Ik heb hier een super stage gehad waardoor ik nu goed weet dat dit werk is wat ik wil doen,
Pluspunten
Goede begeleiding
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie jaren van zelfstandigheid
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Zaandam11 november 2017
ondanks meningsverschillen een goede tijd gehad. in goed overleg uit elkaar zoals dat zo mooi heet
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
personeelsbeleid
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Eerste verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Krommenie1 oktober 2017
Drie jaar met plezier gewerkt en top collega's om mee te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
1e verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  De Westereen29 september 2017
Als 15 jarig meisje bij de supermarkt begonnen als hulpkracht en mezelf in de loop van de jaren op kunnen werken en ontplooien tot 1e verkoopmedewerker.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Coop Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 63 reviews
512
426
320
24
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur