Coop Supermarkten Reviews

Alle 75 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving en heb er in een jaar veel mogen en kunnen leren
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Ermelo17 juli 2019
Top baantje leuke tijd gehad, je word geholpen waar je dat nodig hebt en als je iets niet weet kun je her altijd weer vragen en en is daar niks mis mee! Ook waren de collega’s super lief en altijd bereid je te helpen
Pluspunten
Avond eten besteed aan 5 euro terug op je rekening
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Noorden4 juli 2019
Ik heb bij Coop Supermarkt leren kassa draaien. Ik heb hier ook geleerd de kassa's te tellen ('s avonds geld tellen en goede hoeveelheid geldvoor volgende dag er in doen)
Pluspunten
5 euro avond eten vergoeding
Minpunten
Managers zijn er bijna nooit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een serieuze, en gemiddelde werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 juni 2019
je kwam altijd een kwartier een voor werktijd binnen. Ik heb met de kassa's om leren gaan.
Minpunten
prive-werk was niet echt te combineren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakantiemedewerker (voormalige medewerker) –  Niekerk12 mei 2019
Het is een leerzaam bedrijf om te werken, en een erg gezellig team om in te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een flexibele baan met gezellige collega's
Medewerker kruidenierswaren (voormalige medewerker) –  Gemeente Terschelling15 april 2019
de dagen vliegen voorbij, maar de uren ook.
Je leeft dag en nacht met je collega's en dit levert dan ook een hechte band op.
Pluspunten
flexibele tijden
Minpunten
wisselende leiders
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissière
Caissière (voormalige medewerker) –  's-Gravenpolder7 maart 2019
coop 's gravenpolder komt afspraken niet na.
ik werd aangenomen voor caissière en moest vakken gaan vullen.
na veel gesteggel en 3 weken verder kon ik eindelijk aan de kassa werken.
ook worden werktijden zomaar veranderd zonder overleg.
al met al geen fijne samenwerking.
Pluspunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkzweer, goede leuke collegas
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Erica18 februari 2019
Goede supermarkt, goede baas en prima collegas wat het werk leuker maakt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte winkel en werkgevers
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Beerta2 januari 2019
De werkgevers hielden hun werknemers constant in de gaten via de cameras bijvoorbeeld ik maakte mijn haar vast en werd vervolgens naar het kantoor geroepen ter verantwoording waarom ik niet aan het werk was. Daarbij komt ook nog dat je heeel veel taken alleen moest doen en er net geholpen werd, hierdoor kreeg ik ontzettende rugpijn en moest ik gewoon door werken, je werd ingepland zonder overleg.
Minpunten
Geen eten vergoed, lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Huizen17 december 2018
heb daar met plezier gewerkt, leuke werksfeer. er zijn doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Producieve en gezellige werkomgeving met tafeltennis
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Gieten25 november 2018
Productieve en gezellige werkomgeving met tafeltennis
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn om te werken
Verkoopmederwerkster (voormalige medewerker) –  Doesburg22 november 2018
er werd op een normale dag veel gedaan vaak was er wel dat er nog iets gedaan moest worden voordat je je vracht en alles kon vollen en vaak waren collegas ziek maar als je alleen op je afdeling stond dan hielp meestal een leidinggevende je of het management je zelf
Pluspunten
je hebt veel doorgroeimogelijkheden
Minpunten
je werd vaak gevraagd om in te vallen of veel ingeplant
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gunnen geen tijd
coop vullploeg (voormalige medewerker) –  Ter Apel10 oktober 2018
het was leuk om er te werken alleen ze geven je geen tijd om op werk tempo te komen
Pluspunten
goede loon aardige collega
Minpunten
gunnen geen tijd om op tempo te kunnen komen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
baas was scheinheilig
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Sexbierum20 september 2018
was verder als je alleen mocht werken wel prima te doen.
Pluspunten
niks
Minpunten
de baas
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving met fijne collegas
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Zelhem31 juli 2018
ik heb hier 3 jaar mogen werken met veel plezier. collega's waren ontzettend behulpzaam.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Baarlo9 juli 2018
Het was leuk om bij de Coöp te werken, collega's namen ook de tijd om jou iets uit te leggen of te leren.

Het was een gezellig team. En ook een leerzaam bedrijf. Alleen jammer dat ik eruit moest omdat ik 24 jaar oud werd. Ik heb dan wel netjes mijn 4 weken uitwerktijd uitgezeten. Puur omdat het er zo leuk was. Maar ook omdat het netjes staat.
Pluspunten
Met je vinger inklokken, deze vergeet je nooit namelijk. & een rookruimte
Minpunten
doordat de rookruimte vlak bij de kantine zat, stonk de kantine ook vaker naar rook.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet erg vriendelijk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schoonoord29 juni 2018
Waren niet vriendelijk en lette niet op over ik door kon groeien of hoger op kon komen
Pluspunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden met leuke collega's
Kassa/boetiek medewerker (huidige medewerker) –  Waardenburg/tiel25 juni 2018
De boetiek afdeling is een leuke en afwisselende afdeling. Elke dag is anders.
Pluspunten
Korting op boodschappen
Minpunten
Wisselende tijden zonder overleg
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Coop
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle28 mei 2018
Leuk sfeertje, Dit is mijn vaste winkel waar ik altijd boodschappen doe.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rossum27 mei 2018
Mooie winkel gezellige klanten leuk personeel doen 1 keer per jaar een uitje of met zijn alle uit eten
Pluspunten
Leuke klanten
Minpunten
Heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werksfeer
Cassière (huidige medewerker) –  Arnhem coop ton houwer23 mei 2018
ik werk er nu bijna 2 jaar maar het is geen fijn bedrijf om te werken de sfeer is heel drukkend en je moet hard je best doen voor een klein beetje geld
Minpunten
onvriendelijk tegen personeel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Coop Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 75 reviews
513
432
322
25
13

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur