Coop Supermarkten
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Coop Supermarkten Carrières en werk

Over ons
Krijg jij energie van contact met klanten en werk je daarom graag in de supermarkt? Ben je juist meer een achter-de-schermen-type en zie jij jezelf liever op ons servicekantoor? Of misschien ligt jouw talent wel op het vlak van logistiek, productie en transport? Als jij gelooft in samenwerken én een uitblinker bent, dan maken we graag kennis met jou.

Supermarkten


Als
 – meer... je werkt in één van onze ruim 300 Coop supermarkten, dan is elke dag anders. Jij zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Dat klanten met plezier binnenkomen. Dat ze altijd antwoord krijgen op hun vragen. En dat ze met een goed gevoel én volle boodschappentas naar huis gaan. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar samen met je net zo enthousiaste collega’s.

Distributiecentra


De Coop distributiecentra staan in Gieten en Deventer. Samen vormen zij het kloppend hart van het bedrijf. Werk je bij één van onze distributiecentra, dan zorg jij samen met jouw team voor goedgevulde winkelschappen. Dankzij jou zien de winkels er aantrekkelijk uit én grijpen klanten nooit mis op hun favoriete producten. Ben jij nauwkeurig en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is logistiek echt iets voor jou!


Servicekantoor


Heb jij passie voor de supermarktbranche, ben je servicegericht en een topper in jouw vakgebied? Dan is een baan op ons servicekantoor in Velp jou op het lijf geschreven. Vanuit hier ondersteunen we onze supermarkten, distributiecentra en centrale slagerij ProMessa op tal van vlakken. Je vindt er de afdelingen: Administratie, Personeel & Organisatie, Supply Chain, ICT, Operatie, Marketing & Communicatie, Category Management, Financiën en het Bouwbureau. Achter de schermen zorgen zij ervoor dat alles in de winkel op rolletjes loopt en dat klanten profiteren van scherpe aanbiedingen en mooie acties. Op ons servicekantoor is iedere dag anders en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Coop Supermarkten te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,4
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Coop Supermarkten?

Welke vacatures staan er open bij Coop Supermarkten?

Beste werklocaties
4,0
Doesburg
3,8
Velp
3,6
Nijmegen
3,4
Arnhem
3,0
Rotterdam
Meest populaire functies
3,7
Verkoper (m/v)
3,6
Supermarktmedewerker (m/v)
3,5
Kassamedewerker (m/v)
3,5
Winkelmedewerker (m/v)
3,3
Manager (m/v)

Coop Supermarkten vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Coop Supermarkten?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 30 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 30 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 30 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij Coop Supermarkten