Coolblue
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Nieuws en updates

18 augustus 2020
Trap het studiejaar af met een bijbaan bij Coolblue. Dan krijg je een flexibele baan waarin je blijft leren. Zodat je zelf groeit én je salaris ook. Leuke collega’s inbegrepen.

Werken bij Coolblue

Onze cultuur is ons succes. Begonnen als vriendenclub, nog steeds een vriendenclub. Eéntje van ondernemende vakidioten. Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Zo verstoppen we het telefoonnummer van onze klantenservice niet ergens onderaan onze website. Zijn onze algemene voorwaarden zo geschreven dat zelf je tienjarige nichtje ze begrijpt. En bezorgen we zelfs op zondag.

De leukste bezorgbaan van Nederland

Jij houdt van klanten blij maken, elke dag een nieuwe werkplek en je collega's inmaken tijdens een stevig potje darten. Jij zorgt voor bezorging met een glimlach, wij zorgen goed voor jou. Met een vast salaris, collega’s waar je blij van wordt en volop kans om door te groeien. Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures.

Klantenservice bij Coolblue

Als Klantenservice Medewerker bij Coolblue maak je onze klanten blij met verwonderend klantcontact. Je helpt onze klanten met het maken van de juiste keuze, het installeren van producten, én je stuurt een creatief handgeschreven kaartje na. De Klantenservice is dé springplank voor een carrière bij Coolblue. Veel van onze Coolblue'ers zijn begonnen bij de Klantenservice en doorgegroeid naar een uitdagende startersfunctie. Benieuwd naar onze Klantenservice-functies? Bekijk snel onze vacatures.

Logistiek bij Coolblue

Ons magazijn is een belangrijke schakel in het logistieke proces. Alle producten komen er binnen, worden er in blauwe dozen verpakt en als pakketje meegegeven aan onze blauwe bus om dezelfde dag bij onze klant bezorgd te worden. Dus hebben we in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken. Spreekt dit je aan? Reageer snel op onze logistiek-vacatures.

Werken in de winkel

Heb jij affiniteit met consumentenelektronica en ben je klantgericht en gastvrij? Dan kun jij onze klanten een glimlach van oor tot oor bezorgen als Gastvrouw, Verkoopmedewerker of Servicemedewerker in onze Coolblue-winkels. Je adviseert klanten tijdens hun aankoopproces en helpt ze bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past.

Social media

Twitter
Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Hoofdkantoor

België: Borsbeeksebrug 28, Berchem Nederland: Weena 664, Rotterdam

Omzet

100 tot 500 miljoen (EUR)

Medewerkers

1.001 tot 5.000