Coolblue
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Werken bij Coolblue

Ons geheim is een bijzondere bedrijfscultuur. Begonnen als vriendenclub en nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals. Samen doen we alles voor een glimlach. Hiervoor gebruiken we 4 ingrediënten: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.

De leukste bezorgbaan van Nederland

Als bezorger bij CoolblueBezorgt til je samen met je collega een wasmachine naar 4 hoog, ook als er geen lift aanwezig is. Jij zorgt voor kracht met een glimlach, wij voor een vast salaris, altijd een leuke collega naast je in de bus, epische feesten, sportevenementen en een tweede huiskamer met tafelvoetbal. Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures.

Klantenservice bij Coolblue

Als Klantenservice Medewerker bij Coolblue maak je onze klanten blij met verwonderend klantcontact. Je helpt onze klant met het maken van de juiste keuze, het installeren van zijn product, én je stuurt een creatief handgeschreven kaartje na. De Klantenservice is dé springplank voor een carrière bij Coolblue. Veel van onze Coolblue'ers zijn begonnen bij de Klantenservice en doorgegroeid naar een uitdagende startersfunctie. Benieuwd naar onze Klantenservice-functies? Bekijk snel onze vacatures.

Social media

Twitter
Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Medewerkers

1.001 tot 5.000