Connexxion Reviews

162 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 170 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vervoerscoordinator planner
vervoerscoordinator planner (voormalige medewerker) –  Den Haag18 augustus 2019
Zeer fijn bedrijf veel geleerd op mobiliteit , leidinggeven , facturatie , plannen van organiseren van vervoersopdrachten , onderhoud met klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het bedrijf heeft van oudsher een goede reputatie.
Ben eigenlijk nog goed gezond en gezond verklaard. (voormalige medewerker) –  Zwolle21 juli 2019
Het was prettig werken, vooral als touringcar chauffeur. Wel veel scholieren vervoer maar wad een prettige tijd. Op de tour had ik geen ambitie. Jammer dat ze een leeftijdsgrens hebben van 72 jaar, waarvan de laatste jaren als oproep kracht.
Pluspunten
Soms konden we de maaltijden declareren
Minpunten
Geen echte lange dagen maar het lijkte er soms wel op vanwege onderbrekingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig was het voor 4 jaar terug
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Groningen13 juli 2019
dit in het algemeen geeft stres geen doorgroei mogelijk heden
Pluspunten
geen
Minpunten
geen pauze maar wanneer de centrale het uit komt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Buschauffeur lijndienst (voormalige medewerker) –  Arnhem Nijmegen24 april 2019
ConneXXion word helemaal lyrisch over een psychologische test. Ook al heb je ruim 25 jaar ervaring: je moet altijd deze test doen. Ze willen of alleen maar jongeren want die kan je lekker onderbetalen, of ze nemen de gepensioneerde weer terug ,(die 40 jaar hebben geklaagd over het bedrijf) maar nu weer terug komen voor 2/3 dagen per week want ze missen het bustijden zo (het geld dat missen ze). ConneXXion zal nooit een gewone normale werknemer in dienst nemen want die zijn te duur. Na 25 jaar op de bus zeg ik: toedeledokie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Falend leiderschap creëert ondergang voorheen sterk bedrijf
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum8 februari 2019
Een directie zonder langere termijn visie, strategie en zwak leiderschap heeft in een aantal jaren deze organisatie naar de afgrond geholpen. Angstcultuur, zwak gemotiveerd personeel dat bang is voor baanverlies, hoog ziekteverzuim en klaar met constante korte termijn strategie en brandjes blussen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloze werkgever
Buschauffeur (voormalige medewerker) –  Spijkenisse4 februari 2019
Van een prachtig bedrijf in het jaar 2000 tot totaal naar totaal verziekte sfeer in 2018
Pluspunten
Salaris
Minpunten
je bent een nummer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige bedrijf
Taxivervoer (voormalige medewerker) –  IJsselmuiden1 februari 2019
Heeft bij deze bedrijf ervaring gedaan als taxichauffeut
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Taxi Chauffeur bij CTS
Taxi chauffeur (voormalige medewerker) –  Schiphol4 januari 2019
Heb een tijdje gewerkt als taxi chauffeur via een uitzendbureau . Geen reisvergoeding maar toch hard werken. Het werk is verdeeld onder 2 onderdelen: shuttle Amsterdam en taxi heel NL allebei met Mercedes busje. Bij shuttle zijn het lage klasse toeristen die hoge service verwachten. Hard werken geen fooi. Je moet klanten ophalen bij Amsterdamse hotels. Veel koffers tillen.: hard werken voor te weinig . Je kan ze vergelijken met Uber klanten. Bij het taxiwerk reis je over heel Nederland om klanten op te halen. Dit is wel wat positiever vergeleken met shuttle werk.

En centralisten behandelen je als honden. Ik zou niet bij dit bedrijf werken ook al heb ik een salaris van de ceo
Pluspunten
Geen pluspunten behalve dat ik snel ontslag heb genomen
Minpunten
Geen reisvergoeding, Te Hard Werken, geen kans om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zaak
Taxichauffeur (voormalige medewerker) –  Enschede1 oktober 2018
het is een gezellig bedrijf waar je goed kunt werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisseling
Taxichauffeur (voormalige medewerker) –  Utrecht28 september 2018
afwisselend personenvervoer leuk en leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Taxichauffeuse (huidige medewerker) –  Eindhoven18 september 2018
Je rijd iedere dag de zelfde route.
Is moeilijk vrij te krijgen.
Pluspunten
Je mag je bus mee nasr huis nemen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkplekken
Telefoniste/ klantenservice (voormalige medewerker) –  IJsselmuiden16 september 2018
Op het callcenter is het ronduit smerig .oud en versleten
Dames van de schoonmaak hebben veel te weinig tijd
Sanitair vies en stinkt
Inrichting callcenter verouderd en eigenlijk ongeschikt
Temperatuur slecht geregeld
Geen geluidsabsorberende materialen waardoor er veel te veel decibellen om je oren vliegen.
Het werk is op zich leuk om te doen .fijne collega's maar Leidinggevende zitten niet op een lijn .
Heerst een angstcultuur .niemand durft te zeggen wat hij of zij denkt .
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Slechte hygiëne. Slechte materialen.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel goede samenwerking, behulpzame collega's en gezellige sfeer..
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven30 augustus 2018
Ik was in de regel een half uur eerder op het werk dan gevraagd contractueel, in deze tijd deed ik de eerste visuele controle van de taxi. Vervolgens installeer je de boordcomputer en de GPS van de auto. Nadat de taxi netjes was opgeruimd door mijn begon de werkdag.
Dagelijks maakte ik mijn ritten in welke ik de client altijd een goed gevoel wou geven.
Diensten kunnen soms uitlopen, daarin was ik flexibel.
's nachts rijden heeft nooit mijn voorkeur gehad, dit was heel vermoeiend.
Ik genoot van mensen die ik elke dag ontmoete , met sommige krijg je een goede band, Het is belangrijk dat je behulpzaam bent, vriendelijk en communicatief.
Op het einde van de werkdag werd de taxi teruggebracht naar de centrale, afgetankt indien nodig en mogelijk, de rittenkaarten goed invullen en uitprinten en afrekenen indien er cash geld was overhandigd. Het cashgeld werd in de automaat van de onderneming afgestort..
Het leukste van deze baan vind ik nog steeds, buiten het autorijden, het contact met mensen en ze met een positief gevoel laten uitstappen.
Bij beide taxiondernemingen kunt u een review over mijn werkzaamheden opvragen indien gewenst. De verhouding met mijn collega's was altijd goed.
Pluspunten
goed gestructureerde bedrijfsvoering - duidelijke instructies - leuke collega's
Minpunten
lage loon - weekend en 's nachts rijden heeft niet mijn voorkeur
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Taxichauffeur (voormalige medewerker) –  Huis ter Heide17 augustus 2018
prima bedrijf goed materiaal slechte planning het kan beter , moeilijk contact met de planning via de telefoon
Minpunten
te wijnig uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgaan met reizigers.
Buschauffeur (voormalige medewerker) –  Nijmegen17 augustus 2018
Gewerkt in roulatie systeem dus ochtend/dag of avondwerk.
Positief is de omgang met reizigers in alle vormen.
Negatief is vaak de momenten van pauze of recup tijd die te kort zijn en op verschillende momenten.
Het management is soms niet op de hoogte van de regels en daarom moet je bepaalde zaken zelf afhandelen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
chauffeur rolstoelbus (huidige medewerker) –  Den Haag14 augustus 2018
Connexxion is een groot bedrijf binnen het concern Transdev. Het is een prettig bedrijf . Maar zoals bij alle taxibedrijven erg onzeker door de terugkerende europese aanbestedingen
Pluspunten
salaris altijd op tijd
Minpunten
onzekerheid
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dromen Durven Doen
Contractmanager zuid Holland (huidige medewerker) –  Den Haag9 juli 2018
Werken met voor en door mensen is elke dag weer een uitdaging
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
AAnbestedingsklimaat
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige gemoedelijke sfeer
Medewerker Planning & Expoitatie (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten15 maart 2018
Lieve aardige collega's!

Helaas werd mijn contract niet verlengd ivm reorganisatie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alleen koffie is gratis
Taxichauffeur (huidige medewerker) –  Vlaardingen8 maart 2018
Laatste keer niet meer leuk bezuinigen en bezuinigen,
geen werk kleding meer
Pluspunten
die zijn er niet
Minpunten
minder uren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht werkgever
Taxichauffeuse (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2018
Hele slechte werkgever. Me contract is niet verlengt omdat ik zwanger was. Ze discrimineren allochtonen. Heb er eerlijk geen woorden voor.
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Connexxion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 170 reviews
534
476
346
25
19

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur