CompaNanny
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over CompaNanny

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op CompaNanny.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

9 vragen

Bij CompaNanny werk je gemiddeld 8 uur per dag, afhankelijk van welke dienst je draait. Daarnaast heb je ook nog een uur pauze.

Beantwoord door CompaNanny4 september 2019

Bij CompaNanny zijn je vakantiedagen bepaald volgens de CAO. 144 wettelijke uren en 66 uur bovenwettelijk bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Beantwoord door CompaNanny4 september 2019

Via de website www.werkenbijcompananny.nl solliciteer je op de vacature die bij jou past. Een van de recruiters neemt telefonisch contact met je op voor een telefonische kennismaking. Als het van beide kanten klikt, heb je een kennismakingsgesprek met de vestigingsmanager van een van de vestigingen. Wanneer dit ook klikt, loop je een paar uur mee op een van de groepen. Wanneer jullie beide nog steeds positief zijn volgt er een contractbespreking en kun je (zodra jouw VOG binnen is) aan de slag bij CompaNanny!

Beantwoord door CompaNanny4 september 2019

Bij CompaNanny besteden we tijd en aandacht aan ontwikkeling. Bij ons kun je groeien als professional én persoonlijk. Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Want ervoor zorgen dat kinderen klaar zijn voor de wereld van morgen, begint bij onszelf. Daarom hebben wij ieder jaar meer dan 1000 trainingsplekken beschikbaar. Omdat jezelf ontwikkelen energie geeft. Inzichten krijgen, blijven leren, innoveren en onderzoeken. Dat is een continue proces. Van Pedagogisch Medewerker kun je doorgroeien naar Groepsteamleidster, Pedagogisch Coach of (adjunct) Vestigingsmanager.

Beantwoord door CompaNanny4 september 2019

Wij horen graag wat je motivatie is om bij CompaNanny te komen werken, maar zijn ook benieuwd naar wie jij bent. Uiteraard is er voor jou ook alle ruimte om vragen te stellen, want het moet van beide kanten klikken.

Beantwoord door CompaNanny4 september 2019

Salaris. En personeelstekort zorgt momenteel ook voor verhoogde werkdruk.

Beantwoord 6 februari 2019

Is gezellig en de werk druk is niet hoog

Beantwoord 7 januari 2020

Ochtend en middag

Beantwoord 7 januari 2020

Gaat goed, wel wordt het je moeilijk gemaakt om je ziek te melden omdat er een flink te kort is in personeel. Alleen als je écht ziek bent willen ze meewerken.

Beantwoord 2 juli 2018
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.