Over CompaNanny

CompaNanny is een jonge, snel groeiende organisatie, waar ambitieuze en ondernemende mensen werken aan onze missie: wij geloven in een betere wereld en bouwen elke dag aan generaties die daar aan bijdragen. Deze missie willen wij bereiken door de beste kwaliteit te bieden in de ontwikkeling van kinderen en het aantal kinderen dat wij bereiken steeds te vergroten. Daarvoor zijn we innovatief en in beweging: we groeien en streven continue naar beter. De kwaliteit wordt gerealiseerd door onze mensen die elke dag trots bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, binnen onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Pedagogische visie

Bij CompaNanny staat de ontwikkeling van het kind centraal. De eerste jaren in het leven van
een kind zijn namelijk essentieel voor wie hij straks zal worden. De belevingswereld van kinderen wordt in de eerste jaren stap voor stap vergroot. Kinderen ontwikkelen zich van een op zichzelf gericht wezen (ik), tot iemand die interactie zoekt met anderen (wij), naar een sociaal persoon die oog heeft voor het effect van zijn of haar handelen op de steeds groter wordende omgeving (wereld).
CompaNanny heeft het streven een meerwaarde te zijn voor kinderen en ouders door hen te begeleiden bij deze ontwikkeling. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, werkt CompaNanny doorlopend aan het optimaliseren van het pedagogisch beleid. Dit beleid wordt ondersteund door het gedachtengoed van Emmi Pikler, Reggio Emilia en de communicatiemethode How2Talk2Kids.

Sfeer

De sfeer op onze vestigingen is uniek. Je ervaart het direct wanneer je binnenstapt.

Het is de combinatie van de rustige ruimtes en de energieke mensen. Iedere CompaNanny vestiging is huiselijk ingericht. Huiselijk betekent voor ons knusse hoekjes, rustige kleuren, opgeruimd, schoon en een lekkere chill-bank! Wie de échte sfeer maken op onze vestigingen zijn onze energieke mensen. Altijd behulpzaam, altijd lief voor alle kinderen en altijd respectvol naar elkaar. Wij geloven erin dat je het beste samenwerkt wanneer je niet alleen maar bezig bent met resultaten maar er ook ruimte is voor lol en jouw ontwikkeling. Je hebt regelmatig teamuitjes, gezellige borrels en tijdens de lunch op de vestiging leer je elkaar echt kennen.

Uitdaging

Het is belangrijk dat je wordt uitgedaagd in je werk. Hiervoor hebben wij een uniek intern ontwikkelingsprogramma.

Dit programma biedt verschillende trainingen van experts, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan leren van jouw collega’s en in de praktijk. Wij geloven namelijk dat het stimuleren van kindontwikkeling begint bij onszelf; als wij ons ontwikkelen en inzicht hebben in onszelf, heeft dat een positief effect op de ontwikkeling van de kinderen om ons heen.

Er zijn meer dan 1000 trainingsplekken per jaar beschikbaar, zowel op pedagogisch inhoudelijk- als op persoonlijk vlak. Daarnaast ben je regelmatig in gesprek met je leidinggevende over jouw ontwikkelpad. Samen bespreken jullie waar je naartoe kunt groeien. Zo kun je bijvoorbeeld specialist worden in de ontwikkeling van baby’s en tegelijkertijd werken aan je zelfverzekerdheid. Wij geven jou de leiding over je ontwikkeling.

Geschiedenis

CompaNanny is door Bas Beek opgericht in 2003 met de gedachte kwalitatieve kinderopvang in Nederland op de kaart te zetten. Hij zag een grote kans in het bijdragen in de ontwikkeling van kinderen terwijl de ouders aan het werk zijn, zo is het niet zo maar een kinderopvang, maar écht een tweede huis waarin het kind centraal staat. Inmiddels is CompaNanny met 24 vestigingen in Nederland uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van kinderopvang en kindontwikkeling, de droom is nog steeds om verder groeien en een positieve bijdrage te leveren aan generaties van de toekomst.

Reviews

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 28 reviews
510
411
33
23
11
Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Salarissen

59 salarissen doorgegeven
€ 12,50 per uur
  • Meest gerapporteerd
€ 5,40
€ 18,00
3 salarissen doorgegeven
€ 1.520 per maand
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
10 salarissen doorgegeven
€ 1.577 per maand
€ 900
€ 3.000

CompaNanny vragen en antwoorden

Populaire vragen:

Over CompaNanny

CompaNanny is een jonge, snel groeiende organisatie, waar ambitieuze en ondernemende mensen werken aan onze missie: wij geloven in een betere wereld en bouwen elke dag aan generaties die daar aan bijdragen. Deze missie willen wij bereiken door de beste kwaliteit te bieden in de ontwikkeling van kinderen en het aantal kinderen dat wij bereiken steeds – meer... 

Profiel geclaimd
Medewerkers
501 tot 1.000
Links
CompaNanny website
CompaNanny op Instagram

Facebook