Coloriet
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Coloriet Carrières en werk

Over ons
Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Met onze gespecialiseerde zorg kunt u zo lang mogelijk leven op de manier waarop u dat wil. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente – meer... Lelystad, Dronten en Zeewolde en heeft 3 woonzorgcentra, een verpleeg- en behandelcentrum, een zorgsteunpunt en 3 zotelaccommodaties.

Vernieuwen zit ons in ons bloed. Onze gepassioneerde (zorg-) medewerkers werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar oplossingen, om u de beste zorg te kunnen bieden. Van eenvoudige hulp tot de meest ingewikkelde zorgvraag: bij ons krijgt iedereen een deskundig en toereikend antwoord.


Niemand wil afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Het is belangrijk te weten dat als u toch te maken krijgt met een ziekte, dat er een specialist is voor senioren waar u terecht kunt en die u helpt, zodat u er zo min mogelijk hinder van ervaart.


Samen met u gaan wij op zoek naar kleurrijke oplossingen die uw leven waardevol blijven maken. Dit kan van alles zijn. Van het organiseren van een wekelijks uitje naar de markt, uitslapen als u daar zin in heeft tot aanpassingen bij u thuis waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. U houdt zelf de touwtjes in handen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Coloriet te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,4
Bedrijfscultuur