Coöperatie VGZ Reviews

119 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 121 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel training, weinig doorgroeimogelijkheden
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Arnhem13 juli 2019
Leuke collega's, maar veel kortdurige dienstverbanden.
Niet alle leidinggevenden zitten op 1 lijn met elkaar.
Pluspunten
gratis maaltijden
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuk team en een prima leidinggevende, Het is een leuk team en een prima leidinggevende.
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Arnhem23 juni 2019
Het zijn 8 tot 10 telefoontjes per uur en de meeste gaan over betalingen, achterstanden en schulden. Er zijn ook veel advies vragen over verzekeren en de status ervan bij.
Het zware aan deze baan is de verdrietige mensen die de zorg niet kunnen betalen ook niet met een betalingsregeling die dan boven op de premie komt.
De mensen die gefrustreerd zijn omdat ze het zorgstelsel niet snappen zoals eigen risico of vergoedingen. Gelukkig kan ik dit soort dingen wel naast mijn neer leggen.

Het is jammer dat je toch die uitzendkracht blijft en deze functie gaat vervallen. Het bedrijf wil anders gaan werken in zelf reguleerde teams op HBO+ niveau.
Pluspunten
op dinsdag altijd fruit., thuis mogen werken
Minpunten
veel mensen in de wacht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en leuke werksfeer.
Senior Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Berg en Terblijt3 juni 2019
Het leukste van de baan was het telefonisch helpen van klanten die dankbaar waren dat ze echt geholpen werden. Hiertoe bood werkgever voldoende mogelijkheden, doordat medewerkers bevoegdheden kregen om een ontstaan probleem echt op te lossen. Zonder dat klant opnieuw hoefde (na) te bellen.
Pluspunten
Gratis maaltijden bij overwerk
Minpunten
Soms te hectisch door foutieve inplanning medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Eindhoven5 april 2019
Altijd al met plezier gewerkt.
Maar helaas ivm reorganisatie ben ik me aan het voorbereiden op Andere baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensgerichte organisatie met missie om zorg in NL te verbeteren
Adviseur (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 maart 2019
Op welke afdeling je ook werkt, iedereen werkt hard om de zorg te verbeteren voor NL. Dat maakt het een prettige werkgever.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeien
Teammanager/klantadviseur (huidige medewerker) –  Heerlen9 maart 2019
.Veel vrijheid om je werk goed te kunnen uitvoeren.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Strak werk rooster
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
Medewerker Credit Management (voormalige medewerker) –  Gorinchem27 februari 2019
Top! Prima bedrijf, heb veel mogen leren en mezelf kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem20 januari 2019
telefonisch beantwoorden van klantvragen die betrekking hebben op de zorgverzekering.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top Bedrijf
Medewerker Creditmanagement (voormalige medewerker) –  Gorinchem7 december 2018
Het is een leuke bedrijf waar de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de medewerkers centraal staan. De managers zorgen ervoor dat alles waar de medewerkers ertegenaan lopen meteen wordt opgelost. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor de medewerkers om zich te ontwikkelen en te ontplooien.
Pluspunten
de informele sfeer, doorgroeimogelijkheden, vriendelijke managers, persoonlijke aandacht.
Minpunten
Er wordt gewerkt met Oracle, dat ik persoonlijk een verschrikkelijke programma vind, gedateerd, traag en gebruikonvriendelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkgever!
Managementsecretaresse (huidige medewerker) –  Eindhoven6 december 2018
Een fijne, warme werkgever. Echter deze werkgever verandert dusdanig.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden, teveel veranderingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met afwisselende werkzaamheden
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem4 november 2018
- verschillende werkzaamheden
- eigen ingeving in het werk
- dagstart
- samenwerking met andere afdelingen
- contact met klanten
- diversiteit binnen het bedrijf
Pluspunten
Informele werksfeer, diversiteit binnen het bedrijf
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer, prima teamleiding
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 oktober 2018
Teamleiding let ook op persoonlijkheid en niet alleen op adherence e.d.
Ruimte voor coaching niet altijd voldoende tijd, dit ook ten spijt van de coaches zelf.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Piekbelasting hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij iza was een gemoedelijke gezellige werksfeer. Bij Vgz wat minder omdat het zo groot is, maar binnen je team was altijd een gezpnde gezellige werks
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch20 september 2018
Doordat iza naar Vgz ging veranderden onze werkzaamheden. Voorheen deed ik alle voorkomende administratieve taken mbt tot de zorgdeclaraties, dit werd bij Vgz teruggebracht naar 1 taak wat het werk minder leuk maakte. IZA was kleinschaliger en dus de lijntjes korter, zodat je meer voor de klant kon betekenen en sneller.
Pluspunten
Zowel bij vgz en bij iza hele fijne collega's
Minpunten
In mijn tijd vond ik het bedrijf te groot en de systemen om mee te werken erg omslachtig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een enerverende dag met uitdagingen
Klantcontact medewerker (huidige medewerker) –  Heerlen31 juli 2018
Geen dag is hetzelfde, daar waar er uitdagingen zijn, ontstaan nieuwe oplossingen. Daar waar talenten zijn, vinden we uitdagingen, een gedreven organisatie, die toonaangevend wil zijn, een open cultuur, een fijne sfeer en waar je je altijd mag ontwikkelen.
Pluspunten
zelfontplooiing
Minpunten
helaas door sluiting locatie geen mogelijkheden meer in Heerlen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving met mogelijkheden
Controller, consultant (voormalige medewerker) –  Arnhem3 juli 2018
Ik heb altijd met veel plezier bij VGZ gewerkt. Je krijgt veel ruimte om je werktijden te bepalen en af te stemmen op je privé situatie. Daarnaast biedt de organisatie veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden, het nieuwe werken.
Minpunten
Kwaliteit management is wisselend, reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig een informele setting
Medewerker klantadvies (huidige medewerker) –  Heerlen28 juni 2018
Ik heb altijd met veel plezier mijn werk gedaan. Er heerst een prettige en informele sfeer op de werkvloer. Ook zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever die medewerkers graag opleid
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Heerlen13 juni 2018
Is een goed bedrijf met veel mogelijkheden om door te leren. Ook luistert het hoger management naar alle signalen van de medewerkers.
Pluspunten
13de maand
Minpunten
Reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
administratieve wzh., testen nieuwe systemen, controles uitvoeren
Administratief medewerkster (fulltime) (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 mei 2018
veel computersystemen geleerd
mensen inleren
werkinstructies opstellen
Pluspunten
prettige collega's
Minpunten
te inhoudelijke ICT
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote verbondenheid in de keten
Project-/ verandermanagement (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 april 2018
Druk,hard werken met geweldige teams. Ik heb hier leren wat goed leiderschap is en de Lean methodiek. Het management was veelal door relaties daar gekomen i.p.v. kijken naar wat presteert iemand. De bedrijfscultuur was nog in ontwikkeling. Veel fusies geweest. Het moeilijkste aan deze baan is dat ze niet vasthouden aan hun missie, visie en strategie. Het verandert te snel. Het leukste vind ik zelf de veranderingen met al hun uitdagingen alleen heeft de omgeving vaak niet die flexibiliteit
Pluspunten
Thuiswerk mogelijkheid
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf
Klantadviseur zorgverzekering VGZ (voormalige medewerker) –  Heerlen4 april 2018
Prettig om te werken echter moeilijk contact te leggen met backoffice.
Goede werksfeer echter door sluiting locatie geen werkmogelijkheid meer. Als klantenservice in de Zorg is iedere dag anders en je krijgt ten opzichte van mijn saleservaring veel meer waardering uit je werk.
Pluspunten
Gratis lunch bij avonddiensten
Minpunten
Vanwege sluiting geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Coöperatie VGZ. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 121 reviews
526
465
326
23
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur