Coöperatie VGZ Reviews

114 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 116 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeien
Teammanager/klantadviseur (huidige medewerker) –  Heerlen9 maart 2019
.Veel vrijheid om je werk goed te kunnen uitvoeren.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Strak werk rooster
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
Medewerker Credit Management (voormalige medewerker) –  Gorinchem27 februari 2019
Top! Prima bedrijf, heb veel mogen leren en mezelf kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem20 januari 2019
telefonisch beantwoorden van klantvragen die betrekking hebben op de zorgverzekering.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top Bedrijf
Medewerker Creditmanagement (voormalige medewerker) –  Gorinchem7 december 2018
Het is een leuke bedrijf waar de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de medewerkers centraal staan. De managers zorgen ervoor dat alles waar de medewerkers ertegenaan lopen meteen wordt opgelost. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor de medewerkers om zich te ontwikkelen en te ontplooien.
Pluspunten
de informele sfeer, doorgroeimogelijkheden, vriendelijke managers, persoonlijke aandacht.
Minpunten
Er wordt gewerkt met Oracle, dat ik persoonlijk een verschrikkelijke programma vind, gedateerd, traag en gebruikonvriendelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkgever!
Managementsecretaresse (huidige medewerker) –  Eindhoven6 december 2018
Een fijne, warme werkgever. Echter deze werkgever verandert dusdanig.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden, teveel veranderingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met afwisselende werkzaamheden
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem4 november 2018
- verschillende werkzaamheden
- eigen ingeving in het werk
- dagstart
- samenwerking met andere afdelingen
- contact met klanten
- diversiteit binnen het bedrijf
Pluspunten
Informele werksfeer, diversiteit binnen het bedrijf
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer, prima teamleiding
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 oktober 2018
Teamleiding let ook op persoonlijkheid en niet alleen op adherence e.d.
Ruimte voor coaching niet altijd voldoende tijd, dit ook ten spijt van de coaches zelf.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Piekbelasting hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij iza was een gemoedelijke gezellige werksfeer. Bij Vgz wat minder omdat het zo groot is, maar binnen je team was altijd een gezpnde gezellige werks
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch20 september 2018
Doordat iza naar Vgz ging veranderden onze werkzaamheden. Voorheen deed ik alle voorkomende administratieve taken mbt tot de zorgdeclaraties, dit werd bij Vgz teruggebracht naar 1 taak wat het werk minder leuk maakte. IZA was kleinschaliger en dus de lijntjes korter, zodat je meer voor de klant kon betekenen en sneller.
Pluspunten
Zowel bij vgz en bij iza hele fijne collega's
Minpunten
In mijn tijd vond ik het bedrijf te groot en de systemen om mee te werken erg omslachtig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een enerverende dag met uitdagingen
Klantcontact medewerker (huidige medewerker) –  Heerlen31 juli 2018
Geen dag is hetzelfde, daar waar er uitdagingen zijn, ontstaan nieuwe oplossingen. Daar waar talenten zijn, vinden we uitdagingen, een gedreven organisatie, die toonaangevend wil zijn, een open cultuur, een fijne sfeer en waar je je altijd mag ontwikkelen.
Pluspunten
zelfontplooiing
Minpunten
helaas door sluiting locatie geen mogelijkheden meer in Heerlen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving met mogelijkheden
Controller, consultant (voormalige medewerker) –  Arnhem3 juli 2018
Ik heb altijd met veel plezier bij VGZ gewerkt. Je krijgt veel ruimte om je werktijden te bepalen en af te stemmen op je privé situatie. Daarnaast biedt de organisatie veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden, het nieuwe werken.
Minpunten
Kwaliteit management is wisselend, reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig een informele setting
Medewerker klantadvies (huidige medewerker) –  Heerlen28 juni 2018
Ik heb altijd met veel plezier mijn werk gedaan. Er heerst een prettige en informele sfeer op de werkvloer. Ook zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever die medewerkers graag opleid
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Heerlen13 juni 2018
Is een goed bedrijf met veel mogelijkheden om door te leren. Ook luistert het hoger management naar alle signalen van de medewerkers.
Pluspunten
13de maand
Minpunten
Reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
administratieve wzh., testen nieuwe systemen, controles uitvoeren
Administratief medewerkster (fulltime) (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 mei 2018
veel computersystemen geleerd
mensen inleren
werkinstructies opstellen
Pluspunten
prettige collega's
Minpunten
te inhoudelijke ICT
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote verbondenheid in de keten
Project-/ verandermanagement (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 april 2018
Druk,hard werken met geweldige teams. Ik heb hier leren wat goed leiderschap is en de Lean methodiek. Het management was veelal door relaties daar gekomen i.p.v. kijken naar wat presteert iemand. De bedrijfscultuur was nog in ontwikkeling. Veel fusies geweest. Het moeilijkste aan deze baan is dat ze niet vasthouden aan hun missie, visie en strategie. Het verandert te snel. Het leukste vind ik zelf de veranderingen met al hun uitdagingen alleen heeft de omgeving vaak niet die flexibiliteit
Pluspunten
Thuiswerk mogelijkheid
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf
Klantadviseur zorgverzekering VGZ (voormalige medewerker) –  Heerlen4 april 2018
Prettig om te werken echter moeilijk contact te leggen met backoffice.
Goede werksfeer echter door sluiting locatie geen werkmogelijkheid meer. Als klantenservice in de Zorg is iedere dag anders en je krijgt ten opzichte van mijn saleservaring veel meer waardering uit je werk.
Pluspunten
Gratis lunch bij avonddiensten
Minpunten
Vanwege sluiting geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ICT innovatie loopt enorm achter
IT-er (voormalige medewerker) –  Arnhem24 januari 2018
Prima werksfeer. Mensen zijn doorgaans aardig. Zeer mooie werkomgeving. VGZ is erg flexibel naar zijn medewerkers toe. Qua salaris was ik niet geheel tevreden, maar de secundaire arbeidsvoorwaarden waren prima in orde. VGZ probeert echt een sociale werkgever te zijn.

Qua IT loopt de organisatie erg achter. Enorm verouderd back-office systeem, waar weinig mee te innoveren valt. IT kennis van veel medewerkers is achterhaald. Dit probeert men op dit moment wel te veranderen, maar ik zie dit niet zo snel veranderen. Ook teveel IT-managers met te weinig actuele IT-kennis. Dit was voor mij een reden om verder te kijken.
Pluspunten
Mooie werkplek, flexibele werkgever
Minpunten
IT architectuur en mindset achterhaald en verouderd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuke werk omgeving.
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 januari 2018
Bij VGZ heb je het idee dat ze met de stopwatch naast je staan. Geen leuke werkomgeving ook door de manier waarop je moet werken. Je wordt onder druk gezet zeker als je er pas begint.
Vooral niet ziek worden, want dan kan je het helemaal schudden.
Leidinggevende zijn totaal niet meer betrokken, dit is wat het bedrijf ook wil.
Zoek je een leuke baan dan ben zeker niet bij dit bedrijf niet op de juiste plek.
Pluspunten
Wat mij betreft geen.
Minpunten
te weinig tijd voor verzekerden. Gesprekken moet je afrafelen wat erg klant onvriendelijk is.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkegever met veel mogelijkheden
Assistent zorginkoop (huidige medewerker) –  Arnhem18 december 2017
Mooi bedrijf met veel mogelijkheden. Leuke werksfeer
Pluspunten
goeie werkgever
Minpunten
lange reistijd voor mij
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Senior Contentmarketeer (voormalige medewerker) –  Arnhem24 november 2017
prima salaris, doorgroeimogelijkheden, secundaire arbeidsvoorwaarden en Het Nieuwe werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Medewerker klantenservice (huidige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Prima werkgever om bij te werken. Aan de arbeidsvoorwaarden schort het niet.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Coöperatie VGZ. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 116 reviews
524
463
325
23
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur