Coöperatie VGZ
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Coöperatie VGZ

Aangenaam! Wij zijn Coöperatie VGZ. Met ruim 4 miljoen verzekerden zijn we één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Wij nodigen jou uit om samen met zo'n 2.150 collega's de antwoorden te vinden om de zorg in Nederland zinnig en betaalbaar te houden. Dat is een spannende weg, die vraagt om mensen met scherpte en ondernemerschap. – meer...

Wensen uit de markt vertalen naar nieuwe producten en diensten.Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze menseBedrijfsrestaurant is ook ingericht als werk- en ontmoetingsplekHet hoofdkantoor van VGZ is een goed voorbeeld voor de groeiende mogelijkheden.

VGZ en het Nieuwe Werken

Onze ruim 2.000 medewerkers hebben verschillende achtergronden, talenten en specialisaties, maar één gemeenschappelijk doel: samen werken aan een gezonder Nederland. Binnen deze ambitie zien wij altijd ruimte voor groei. Voor ons als totale organisatie, maar ook voor jou als individu. Want als jij je talenten ten volste benut, presteer je goed en met plezier. Lijkt dat je wat? Kies dan je eerste functie binnen Coöperatie VGZ.

Een multifunctionele campusomgeving

Zorgverzekeraar VGZ heeft een interieur ontworpen voor het nieuwe uitgebreide gedeelte van hun kantoor bij het centraal station in Arnhem.

De visie voor het ontwerp: een multifunctionele campusomgeving

Zorgverzekeraars hebben een belangrijke maatschappelijke rol: het betaalbaar houden van de zorg, nu en in de toekomst. En de samenleving kijkt kritisch naar de manier waarop die rol wordt ingevuld en of dat efficiënt gebeurt. De vraag die wij ons gesteld hebben, is: ‘hoe kan VGZ als zorgverzekeraar in deze constant veranderende maatschappij het verschil maken, waarbij zij niet alleen bijblijven, maar vooroplopen in de markt?’ Dat is een complexe uitdaging die vraagt om een interdisciplinaire aanpak. Het vraagt om een omgeving die samenwerking stimuleert, waar daadkrachtige acties kunnen ontstaan en nieuwe kansen zich ontvouwen. Ons antwoord op deze vraag is daarom niet alleen een invulling voor het interieur, maar ook een programma waarin workshops, seminars en talks gegeven worden en waarin het thema vitaliteit centraal staat.