Claassen Logistics
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Claassen Logistics Carrières en werk

Over ons
Claassen Logistics - opgericht in 1850 - is als logistiek bedrijf een partner van MKB bedrijven die we een compleet logistiek dienstenpakket aanbieden. Hiermee bedenken we oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken.

Vanuit onze vestigingen in Tilburg en Meppel verzorgt Claassen Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde
 – meer... zee- en luchtvracht expeditie, warehousing, webshoplogistiek en E-logistics.

Vanuit onze vestigingen in Tilburg en Meppel verzorgt Claassen Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvracht expeditie, warehousing, webshoplogistiek en E-logistics.


Claassen is van oorsprong een specialist in Benelux distributie, maar sinds 2004 verzorgen we ook de Europese distributie voor onze klanten. De kracht van ons logistiek bedrijf ligt in aspecten als kwaliteit en betrouwbaarheid. Met die insteek bieden wij onze klanten een compleet dienstenpakket voor transport waarbij een flexibele, professionele en klantgerichte service altijd centraal staan.


Claassen werd in 2000, bij het 150-jarig jubileum, “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2002 ontvingen wij de titel “Beste dienstverlener van Tilburg” en in 2009 werd Claassen ook nog eens betiteld als “Beste leerbedrijf van de branche”!
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Claassen Logistics te werken?

4,2
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,8
Bedrijfscultuur