Cito Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 14 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige collega's en goede werkomgeving
stage-medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem24 april 2018
Heb hier veel opgestoken om voor het eerst opdrachten goed uit voeren cq uit te werken. De medewerkers waren heel behulpzaam inzake uitleg. Ik deed hier heel veel tekstverwerkingsopdrachten om de nieuwe Cito toetsen uit te werken.
Pluspunten
collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
constructie examens
lid constructiegroep voor de examens (v.o.) (huidige medewerker) –  Arnhem2 februari 2017
Constructie examens voor het voortgezet onderwijs (geen verdere opmerkingen).
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
CIto
Technische klanten service (voormalige medewerker) –  Arnhem14 juni 2016
Het was erg leuk om hier gewerkte te hebben
De collega's zijn allemaal top.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief, open en gezellig.
Toetsondersteunend medewerkster rekentoets VO (huidige medewerker) –  Arnhem31 mei 2016
Cito is een openbedrijf. Collega's zijn top en daardoor heerst er een goede werksfeer.

Ik heb geleerd hoe je het overzicht kunt houden in drukke periodes met deadlines. Plannen is dan heel belangrijk.

Cito biedt doorgroeimogelijkheden. Hiervoor kun je o.a. interne trainingen volgen of een opleiding volgen van je persoonlijk budget. Als de opleiding een verbetering is van je functie, is Cito, in goed overleg, bereidt een deel van de kosten op zich te nemen.
Pluspunten
Fijne collega's, regelmatig uitstapjes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kennisorganisatie met betrokken medewerkers
CCO. Woordvoerder namens en adviseur van RvB (voormalige medewerker) –  Arnhem25 maart 2016
Een uniek bedrijf in Nederland en in Europa. Van oudsher bekend van "de Citotoets". De organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en door de grote betrokkenheid van de werknemers. Het merendeel is hoog opgeleid (oud-onderwijs) en de leeftijd is gemiddeld 47 jaar. Wel komen er veel jonge mensen binnen op ICT-functies en ook bij de toetsenmakers. Het bedrijf zit momenteel in een grote transitie: er moet meer innovatie plaatsvinden en de medewerkers moeten kostenbewuster worden. Die transitie gaat niet zonder slag of stoot.

Cito is gevestigd in een prachtig pand waar de mensen flexibel werken. Het ligt aan het centraal station van Arnhem en is dus prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima: er is o.a. een zogeheten individueel werknemers budget en een uitstekende (openbaar)vervoersregeling.

Doorstroommogelijkheden zijn echter gering, gezien het specialistische werk.
Pluspunten
Flexibele werktijden en -plekken, fijne werkomgeving, goede opleidingsmogelijkheden.
Minpunten
In transitie, weinig zekerheid, veel onrust en niet erg sterk leiderschap.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toetsontwikkeling
Toets ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE4 december 2015
Leerzame tijd. Aardige medewerkers.
Geleerd om toetsopgaven te ontwikkelen die voldoen aan de eisen die het Cito hieraan stelt.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
zonder echte reden moest ik de werkzaamheden beëindigen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Datatypist (Vakantiewerk) (voormalige medewerker) –  Duiven, GE23 februari 2015
Dit was een leuke baan. Ik heb hiervan geleerd dat je altijd netjes en secuur te werk moet gaan
Pluspunten
werktijden
Minpunten
het was verder weg
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Medewerker Marketing & Communicatie (huidige medewerker) –  Arnhem, GE2 februari 2014
Productieve en gezellige werkomgeving, flexibele werktijden en leuke collega's.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Cito

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Cito. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 14 reviews
57
42
35
20
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Cito gesorteerd op locatie