CITAVERDE College Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Docent beeldende vorming
Leraar in opleiding (voormalige medewerker) –  Horst22 juli 2018
Leuke groene school. VMBO.

Handvaardigheid, tekenen, ckv
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede plek als je met pubers wilt werken
Schoolstage (voormalige medewerker) –  Roermond18 juni 2018
Het was een goede ervaring. Ik merkte wel dat het teamwerk beter kon. De communicatie liep niet gladjes, maar het is wel een super leuk team waarmee je moet werken.
Pluspunten
Behulpzaam team
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en een fijne sfeer
Docent biologie (voormalige medewerker) –  Roermond1 augustus 2017
Lesgeven aan vmbo.
Fijne sfeer en leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek binnen een goede schoolorganisatie.
dag coördinator/schoolcounselor (huidige medewerker) –  Horst, LI Roermond.10 juli 2015
Ik beschouw het als een voorrecht om leerlingen te mogen begeleiden, te motiveren en helpen ontdekken van hun persoonlijke kwaliteiten. Tevens ervaring met zelfstandig begeleiden van voornamelijk praktijklessen.
Pluspunten
Kleine school, fijne collega's, goed contact met leerlingen.
Minpunten
Onderlinge communicatie kan beter
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke onderwijsorganisatie
docent (huidige medewerker) –  roermond10 juli 2015
Ik vind het erg leuk om met collega's en leerlingen te werken
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
moeilijke leerlingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een spilfunctie tussen leerling, docent en directie
Medewerker leerlingenadministratie (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI27 januari 2015
Leerlingen en docenten lopen in en uit. Er moeten allerlei documenten worden opgesteld. Leerlingen willen op stage, docenten willen een overzicht, onze locatie directeur wil het hebben over het bezoek van de onderwijsinspectie. Secuur werken is belangrijk, we werken immers met 3 parttimers en het werk moet te allen tijde overgenomen kunnen worden door iemand anders. Mijn collega's zijn deskundig, altijd bereid tot helpen en harde werkers. De training over een nieuwe aanpak van de stroom e-mails die we dagelijks ontvangen is een echte 'eye opener'. Ik maak er dankbaar gebruik van; er staat geen ongelezen e-mail meer in mijn 'inbox'. Moeilijk is het laveren tussen alle partijen die allen menen het meeste recht te hebben op je werktijd. Het leukste is het contact met leerlingen, hun ouders/verzorgers, de leraren en de andere administratieve collega's. Het menselijke contact zorgt ervoor dat je weet/begrijpt waarom er dingen gedaan worden. Of dat er dingen verbeterd kunnen worden zodat de ontvanger hier meer aan heeft. Kortom, een plek waar ik mij thuis voelde.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werksfeer
Docent Lichamelijke Opvoeding (huidige medewerker) –  Nederweert, LI11 augustus 2014
Fijne sfeer en een prettige plek om te werken. Leidinggevende, collega's zitten op een lijn en werken met de kinderen is er leuk.
Pluspunten
fijne sfeer
Minpunten
heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
receptioniste telefoniste (voormalige medewerker) –  horst15 november 2012
Ziek en betermeldingen door leerlingen/ouders
Ik heb geleerd om te gaan met jeugdige personen hun ouders en hun docenten.De samenwerking met collega's was heel fijn.
Het moeilijkste van deze baan dat ik misschien niet streng genoeg was voor de leerlingen.
Het leukste van de baan was de veelzijdigheid.
Ik was eerste aanspreekpunt wat nogal verantwoordelijkheid met zich meebracht.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CITAVERDE College. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 9 reviews
55
42
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over CITAVERDE College gesorteerd op locatie