CEVA Logistics Reviews

83 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.697 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top bedrijf
ware house operator (voormalige medewerker) –  heerlen16 januari 2019
heb ik er met superveel plezier gewerkt
jammer dat ik weg ben gegaan als ik het over mocht doen dan had ik het anders aan gepakt waardoor ik daar tot mijn pensioen gewerkt zou hebben
het beste bedrijf waar ik ooit in mijn leven heb gewerkt met de meeste plezier
ik gun het bedrijf de beste vooruitgangen en heel veel werkomzet
voor het jaar 2019
ceva bedankt voor alles u bent een goed bedrijf
Pluspunten
alles bespreekbaar
Minpunten
vriedenpolitiek
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Serious and fair people
Warehouse employee (voormalige medewerker) –  Maarssen29 december 2018
I worked there for only one week but since the beginning the company showed to be serious and fair. The collegues were nice and helpful. If you work hard you are given the possibility to grow.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving en getalenteerde collega's
Onboardings coordinator (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 november 2018
Elke dag een nieuwe ervaring, de laatste 4 jaar enorm veel geleerd.

CEVA is een bedrijf waar je word gewaardeerd en je prestaties worden beloond !!!
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht georganiseerde werkindeling
Assistent supervisor (voormalige medewerker) –  Sas van Gent11 oktober 2018
Het werk was iedere dag slecht ingedeeld, soms was er bijna geen werk,dan moest je mensen naar huis sturen voor 1 dag, en 2 uur later lag de vloer weer vol ,dus had je mensen te kort.
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden waren goed
Minpunten
soms zat je ineens zonder werk en moest je er naar huis sturen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moderne slavernij
Inbound Booker (voormalige medewerker) –  Heerlen13 september 2018
Ceva betaald het echte minimum en weet altijd wel redenen te bedenken om nog te korten op je salaris.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige colleg's
Warehouse operator (voormalige medewerker) –  Den Haag2 juli 2018
Je hebt daar gezellige collega's die het werk een stuk leuker maakt
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Orderpicker (huidige medewerker) –  Aalsmeer20 juni 2018
Ik werk pas hier via een uitzend en ik moet zeggen dat ceva aalsmeer top is
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes worden niet nagekomen
verschillende functies (voormalige medewerker) –  Schiphol12 juni 2018
Heb 1,5 jaar keihard voor de organisatie gewerkt en lange dagen gemaakt. Had hierdoor weinig vrije tijd. We begonnen met een leuke ploeg maar die werd op een gegeven moment helemaal uit elkaar getrokken. Heb veel goede werknemers zien vertrekken omdat Ceva geen vaste contracten wil(de) uitdelen. Veel vriendjespolitiek en goede werknemers worden lang niet altijd beloond. Als je een toekomst binnen dit bedrijf wil opbouwen zou ik toch echt voor een ander bedrijf kiezen. Wordt veel belooft in het bedrijf maar weinig daadwerkelijk nagekomen.

Als je tijdelijk werk zoekt is het wellicht wat voor je. Sfeer is kan per vestiging heel verschillend zijn.
Pluspunten
Gratis fruit, leuke collega's
Minpunten
beloftes worden niet nagekomen, veel overwerk, ga niet uit van een vast contract (beloven ze wel..)
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schandalig bedrijf
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen31 mei 2018
bij Ceva Heerlen maken ze misbruik van mensen in een zwakke arbeidspositie. Dagen van 14/15 uur zijn meer regel dan uitzondering. Bevalt het je niet? mag je oprotten. Als jij dan dit als enige strohalm hebt dan pak je die maar. Mensen blijf weg van deze werkgever!! Uitbuiten dat is wat ze doen
Pluspunten
redelijk loon
Minpunten
de hele sfeer
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geld telt, mensen niet
Supervisor (voormalige medewerker) –  Roosendaal1 mei 2018
Hard werken voor weinig waardering. Collega's op de werkvloer zijn behulpzaam, leidinggevenden zijn veelal met zichzelf bezig. Management ziet je als een nummer en als je niet in het plaatje past op wat voor manier dan ook, lig je eruit.
Pluspunten
Salaris niet slecht
Minpunten
Je bent een nummer
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van Waterfall naar Agile
Manager Agile projects & SCRUM Master (voormalige medewerker) –  Hoofddorp27 april 2018
Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om een paar pilot Agile projecten te leiden in een traditionele waterfall project management organisatie.
Het was een hele opgave en een grote omschakeling voor het bedrijf maar de projecten zijn succesvol verlopen.
De veranderingen worden nu op grotere schaal doorgevoerd.
Pluspunten
Flexibel in werktijden
Minpunten
Management stijl verhard zich
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi nieuw warehouse
Customer Care Specialist (huidige medewerker) –  Heerlen10 april 2018
Ceva Logistics Heerlen is een mooi en goed bedrijf, en fijn om in te werken.
Pluspunten
goed te bereike met openbaar vervoer
Minpunten
soms koud in het warehouse
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 november 2017
Leuk bedrijf om voor te werken. Veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren.
Pluspunten
veel verschillende werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en een vlot werktempo.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal17 oktober 2017
Bij Ceva is het belangrijk om samen te werken met je collega's. Het is hard werk en geeft voldoening.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, maar organisatie was iets minder
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Born4 oktober 2017
Bijvoorbeeld steeds zoeken naar materialen die niet op een vaste plek waren etc.
Het management wisselde steeds waardoor steeds nieuwe instructies
Pluspunten
Collega's en vrijheid
Minpunten
Targets
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vriendelijke collega's
Projectmanager/ Operations manager (huidige medewerker) –  Culemborg29 september 2017
CEVA is een ondernemende Logistieke dienstverlener, waar ruimte is voor ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij Ceva Logistiek gewerkt en geleerd hoe je snel kan werken onder drukte
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer26 september 2017
Als magazijnmedewerker werk je in een flexibele, targetgerichte en snelle werkomgeving. Je moet verschillende taken kunnen uitvoeren zoals orderpicken, labelen, voorbulk halen/wegzetten en het invakken van producten. Bij alle taken is er een minimaal aantal producten dat per uur verwerkt moet worden, vandaar de targetgerichtheid en snelheid.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en interessant bedrijf
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen17 september 2017
Leuke startende werkomgeving
Omdat het bedrijf startend is kan ik er veel leren en meegroeien
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer waarin ownership belangrijk is
Business Development Executive (huidige medewerker) –  Amsterdam14 september 2017
Geen dag is het zelfde bij CEVA Freight. Met de diversiteit aan klanten is CEVA een van de grootste spelers ter wereld op het gebied van CL en FM.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig op de werkvloer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Roosendaal5 september 2017
Ik vind dat het goed werk maar is ook gewoon romelig op de wek vloer
Pluspunten
Goede samen werking
Minpunten
Rommelig op de werk vloer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CEVA Logistics. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 2.697 reviews
5732
4798
3715
2230
1222

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur