Weinig betrokkenheid van management in de dagelijkse werkzaamheden. Ze doen er alles aan om je te demotiveren te kleineren en nergens bij te betrekken.
Afdelingen werken graag langs elkaar heen. Alsof het concurrenten zijn die jouw zuurstof inademen. Dat werkt natuurlijk verstikkend.
Slechte communicatie. Geen idee hebben wat de plannen voor de komende maanden zijn is beperkend.
Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar geen kansen creëeren om processen te verbeteren.
Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen zeggen ze, maar als je initiatief neemt dan wordt je terug gefloten.
Moet ik door gaan? Ok.
- Salaris is onder de norm en dat blijft ook zo door hun Baarda model en 9-grid
- Doelstellingen worden ruim geinterpreteerd zodat tijdens evaluatie je er ineens heel slecht voor staat. Maar dat ligt dan aan jezelf (???)
- Team-uitjes of organisatie uitjes zijn er niet en als ze er zijn is het heel flauw, heel zuinig en sluit het niet aan bij het personeel. Je moet het dan maar uitzitten
- Kwaliteit wordt niet erkend. Dat wordt als normaal gevonden. Als het goedkoper en sneller kan, i.p.v. kwalitatief en voor de langere termijn, dan kiezen ze voor goedkoper en sneller.
- Het scheelde niet veel of er moest worden betaald voor de koffie. Met verjaardagen, jubilea of geboorte van kinderen wordt er gewoon niets gedaan vanuit het bedrijf. Heel betrokken komt dat over. Not.
- Ook als je vertrekt laten ze je gewoon koud vertrekken. Er wordt niet eens bedankt of een hand gegeven. Geen kaart, geen bloemetje. Niets.
Wat vervelend om te horen dat je het werken bij Centralpoint op deze manier hebt ervaren. Zoals je weet hebben wij de kernwaarden plezier en uitdaging hoog staan binnen Centralpoint. Wij herkennen deze feedback niet.
Uiteraard wensen wij je veel succes!