centralpoint
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

centralpoint Carrières en werk

Over ons
Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux, hiermee bekleden wij een sterke positie in de markt. Wij adviseren merkonafhankelijk heel werkend Nederland en België over concrete IT-oplossingen. Voor elke klant hebben wij een passende oplossing – of het nu gaat om circulair inkopen, e-commerce-oplossingen of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, – meer... onderhoud en logistiek. Centralpoint is ontstaan door het samengaan van Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek en heeft 500 medewerkers in dienst.

Werken bij Centralpoint betekent; werken in een snelgroeiende en informele organisatie. Als je onze medewerkers vraagt waarom zij bij Centralpoint werken, wordt deze vraag het meest beantwoord met plezier en uitdaging. Dat zie je bij borrels en teamactiviteiten, maar eigenlijk de hele dag door.


Onze medewerkers bepalen het succes, de identiteit en de cultuur van de organisatie. Of je klanten adviseert, het leveringsproces beheert of evenementen organiseert: samen maken wij een sterk Centralpoint, waarbij onze klant centraal staat. Wij houden van winnen, uitdaging, plezier, flexibiliteit en kwaliteit maar vooral ook van eerlijkheid en transparantie. Herken jij jezelf hierin? Word dan ook een Centralpoint lion! Wij zijn met 500+ medewerkers en groeien enorm!


Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux met vestigingen in Amstelveen, Nijmegen en Aarschot (BE). Het is onze missie om te zorgen dat de IT-omgeving van onze klanten (B2B) optimaal is ingericht, zodat professionals het beste uit zichzelf kunnen halen.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij centralpoint te werken?

4,4
Werk-privébalans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,2
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
4,3
Bedrijfscultuur