Center Parcs Reviews

49 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 280 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel gezellig
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Valkenswaard21 september 2018
Ik vond het jammer dat je met iemand samen moet werken ik had liever alleen gewerkt
Pluspunten
Van 9 tot 3
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegiale omgeving!
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zandvoort12 september 2018
fijne, gezellige werkomgeving met super meedenkende managers !
Pluspunten
vaste pauzetijden, fijne werksfeer en collegialiteit
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Housekeeping medewerker (huidige medewerker) –  Valkenswaard3 september 2018
Het is opzich wel een leuke baan maar het is echt hard werken! De collega's zijn erg aardig en behulpzaam en de Floormanager is ook erg aardig!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed gevoel. Schoonmaak
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zeewolde27 juli 2018
Ik heb er kort gewerkt 5 dagen toen was het over.
Geen werkkleding gehad,schoonmaak spullen niet in orde en een nerveuze leiding ( floormanagers ) om het vele werk gedaan te krijgen.
En nu mijn afrekening uiteraard niet in orde geen introductie dag en te weinig uren. Kan ook geen contact krijgen. Kortom slecht werkgever. Ik heb een aantal dingen opgenomen
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in de housekeeping
Housekeeping (huidige medewerker) –  Ouddorp14 juli 2018
Er was een hoge werkdruk op de afdeling. Je moet op een dag soms wel 20 bedden opmaken. Je moet dus snel kunnen werken.

Maar er wordt niet ergonomische gewerkt. Dit is jammer want heel je rug gaat eraan als je niet goed op je houding let.

Het is verder wel een leuk bijbaantje.
Pluspunten
Gratis frisdrank.
Minpunten
Hoge werkdruk en je krijgt snel rugklachten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Horeca Medewerker (voormalige medewerker) –  Westerhoven28 mei 2018
Het fijnste aan het werken bij CenterParcs was dat ik altijd met mijn gasten bezig was. ZO kon ik mijn vrijheid kwijt in het helpen van de gasten, maar ook van collega's. Het moeilijkste was dan ook dat ik zoals bij veel andere werkplekken werd gebruikt als allrounder. Dit betekent dat ik vaak het een op het andere moment direct kon worden omgezet op een andere plek of zelfs soms andere rol.
Pluspunten
Veel vertrouwen
Minpunten
Lange dagen en heel hard doorwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Horst7 maart 2018
Goed maar hard werken hier, tijden wel erg wisselend
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkplek
Housekeeping (huidige medewerker) –  Ouddorp10 januari 2018
center parcs is een gezellige werk plek
in leuke teams
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
mederwerkster housekeeping (huidige medewerker) –  America10 oktober 2017
leuke sfeer en super collega's waar iedereen wel voor elkaar klaar staat.
Pluspunten
gratis zwemmen
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeerbgoed werksfeer
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Valkenswaard2 oktober 2017
Goede werksfeer en word altijd begrip getoond.heel sociaal bedrijf en zeer goed geregeld zelfs vervoer
Pluspunten
Veel kortjng
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zware baan voor weinig geld
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Ouddorp22 september 2017
Een zware baan voor weinig geld. Je moet namelijk veel bedden opmaken
Pluspunten
leuke collega's, gratis busvervoer naar werk
Minpunten
geen koffiepauze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegiaal en of management
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Dalen4 augustus 2017
Betreft het werk/stage, goede begeleiding.
Het plotseling uitvallen door ziekte, wordt er geluld en verwenst, belachelijke voor woorden.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
management is sucks
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slopend werk
Housekeeping (huidige medewerker) –  Ouddorp3 augustus 2017
Zwaar werk, zeer belastend voor je gewrichten, erg hoge werkdruk, gemiddeld heb je een uur per huisje waarvan bij de meeste ook de bedden moeten worden opgemaakt, dit kunnen er wel 16 per dag zijn. Bij het werk zelf kan.je het best je verstand op 0 zerren en doorpesen, ik vind/vond het.leuk werk,helaas heb ik een acute rughernia aan over gehouden, kreeg aangepaste taken,maar helaas houden ze er niet echt rekening mee, zo moest ik schuurtjes opruimen ed, zo kreeg ik steeds meer een hekel aan het werk, en ben ik op zoek naar een ander baantje intussen.
Pluspunten
Gratis zwemmen
Minpunten
Slopend werk voor gewrichten
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken waar de tijd heeft stilgestaan
Technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Zeewolde14 juli 2017
Het begon hoopvol. Een volledig team, duidelijke manier van werken. Na enige tijd werden de beloofde afspraken toch wat meer naar achteren geschoven. Vaker storingsdienst dan afgesproken bijvoorbeeld.

Er word vrijwel niks aan preventief onderhoud gedaan met alle gevolgen vandien. Lekkende daken, lekkende chloorpompen, beschimmelde koelkasten, oude leidingen die lek gaan onder de bungalow en ga zo maar door.
Spullen om iets te repareren zijn er of niet of te weinig.
Gevolg: vaak nee verkopen tegen de gasten. Jij bent dan het aanspreekpunt terwijl jij er als medewerker maar weinig invloed op hebt dat spullen er voldoende zijn.

Onderling speelt men ook nog spelletjes met elkaar. Kennelijk moeilijk om gewoon het gesprek aan te gaan. Gevolg: een niet gemotiveerd team dat wel lijkt uitgeblust. Werkelijk overal loop je achter de feiten aan.
Voor mij een reden om te stoppen op center parcs.
Met afscheid nog geen flesje wijn of wat dan ook gehad, daar heb je je dan al die tijd voor ingezet.
Heel erg jammer!
Pluspunten
Werken in prachtige omgeving
Minpunten
Te weinig preventief onderhoud
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Stagaire directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel14 juni 2017
Fijne werksfeer. Leuke collega's. Mooie werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever center parcs
Medewerker (huidige medewerker) –  Zeewolde23 april 2017
Slechte werkgever, je bent als medewerker een nummer.
Pluspunten
Gratis zwemmen
Minpunten
Je bent als personeel een nummer
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel met een Gezellig tintje.
Receptionist / Front-Office Medewerker (voormalige medewerker) –  Westerhoven18 november 2016
Centerparcs de Kempervennen is een van de leukste en meest gezellige werk-vloeren waar ik ooit voet op heb mogen zetten. De collega's ontvingen mij tijdens mijn stage met open armen, en hebben mij erin gehouden voor de rest van mijn dienst tijd, ook na de stage.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werkomgeving met veel (door)groei mogelijkheden
HRM (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel18 november 2016
De informele werkomgeving en de gezellige sfeer met collega's vind ik erg belangrijk op mijn werk. We kunnen plezier hebben op de werkvloer, maar we weten ook wanneer er hard gewerkt moet worden. Deze balans vind ik erg prettig!

Center Parcs biedt voldoende mogelijkheden tot persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dit zie ik veel om me heen en heb ik zelf ook zo ervaren. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Center Parcs en tijdens mijn afstuderen belde ze mij om me een functie aan te bieden. Vervolgens ben ik in anderhalf jaar doorgegroeid van junior naar medior en zo zullen er hopelijk nog vele stappen volgen! Ze zijn erg gericht op interne groei!

Ik heb het idee dat je buiten Center Parcs meer kan verdienen qua salaris, maar persoonlijk vind ik dat niet het belangrijkste. De sfeer, de mogelijkheden, de functie, de band met mijn manager en collega's, de flexibiliteit, en ga zo maar door.. maken een heel hoop goed!
Pluspunten
Interne mogelijkheden, sfeer
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gaat wel
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zeewolde21 september 2016
Geen aan rader voor mensen onder de 21 het is hard werken 1 uurtje voor elk huisje 4 in totaal' werkdruk soms zijn die mensen nog niet weg dan moet je snel naar een ander alle 4 checken op "erge" bende je kar over vol pauze is hemel, einde van de dag handen waren open ondanks de handschoenen en me
Rug was kapot van het bukken door die vele bedden .. mijn collegas vonden dit werk fantacties maar die waren ook rond de 40 :)
Pluspunten
Gratis zwemmen :) & in de natuur bezig zijn.
Minpunten
Overal pijn in je lijf & werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Zeewolde14 juni 2016
Je leert hier goed omgaan met verschillende mensen, zowel personeel als gasten.
Soms zijn de verschillende uren op verschillende afdelingen wat vervelend (niet ingepland maar 5 minuten van te voren aan het einde van de eigen dienst) maar verder een erg prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Center Parcs. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 281 reviews
573
478
363
234
133

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur