Video afspelen via YouTube-knop

Center Parcs Reviews

62 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 335 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Center Parcs heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
goeie werksfeer met veel natuur om je heen
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Westerhoven10 maart 2019
elke dag is anders maar vooral heel leerzaam elke collega is even aardig en behulpzaam
Pluspunten
altijd in de natuur
Minpunten
bij slecht weer weinig activiteiten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfscultuur
floormanager bediening (huidige medewerker) –  Westerhoven2 augustus 2019
Gasten die vakantie hebben, maar wel altijd haast hebben. dus relaxed werken onder druk.
Pluspunten
gratis zwemmen en bowlen op alle centerparcs parken
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bijbaantje!
Bediening (voormalige medewerker) –  America12 juni 2019
Met veel plezier gewerkt in de horeca, perfecte baan als bijbaantje!
Pluspunten
leuke collega's, goede samenwerking onderling op de vloer
Minpunten
lange dagen, slecht management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar zwaar werk
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Ouddorp28 mei 2019
7 jaar gewerkt in de housekeeping bij port zelande, twee dagen in de week op maandag en vrijdag en soms een extra wissel. Met mn collega's erg gezellige tijd gehad,ook in de personeels bus, maar wel een hoog werktempo en aan het eind van de dag was ik versleten(lichamelijk). Voordat je begint moet je al je linnen en handdoek pakketten in je bakfiets laden en als je geluk had had je ook nog een een redelijke fiets waarvan de banden niet lek waren en de remmen niet weigerden.Als je een fout had gemaakt in je vorige huisjes en de floormanager ging hem checken dan mocht je weer terug om het op te lossen, wat dan weer extra stress opleverde omdat je hier veel tijd op verloor.. Als je je eigen huisjes af had moest je ook nog je collega's helpen die hun huisjes niet af kregen. Op zich had ik het er naar mn zin, maar lichamelijk hield ik dit niet lang meer vol en heb ik een andere baan gekregen.
Pluspunten
Gezelligheid onder de collega's, schoonmaak diploma gehaald.
Minpunten
veel bedden opmaken, zwaar werk, hoog werktempo, je werk was nooit goed genoeg volgens floormanager
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Heijen21 september 2018
Plezierig werk maar 24 bedden opmaken is veel te zwaar
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel gezellig
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Valkenswaard21 september 2018
Ik vond het jammer dat je met iemand samen moet werken ik had liever alleen gewerkt
Pluspunten
Van 9 tot 3
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegiale omgeving!
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zandvoort12 september 2018
fijne, gezellige werkomgeving met super meedenkende managers !
Pluspunten
vaste pauzetijden, fijne werksfeer en collegialiteit
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Housekeeping medewerker (huidige medewerker) –  Valkenswaard3 september 2018
Het is opzich wel een leuke baan maar het is echt hard werken! De collega's zijn erg aardig en behulpzaam en de Floormanager is ook erg aardig!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed gevoel. Schoonmaak
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zeewolde27 juli 2018
Ik heb er kort gewerkt 5 dagen toen was het over.
Geen werkkleding gehad,schoonmaak spullen niet in orde en een nerveuze leiding ( floormanagers ) om het vele werk gedaan te krijgen.
En nu mijn afrekening uiteraard niet in orde geen introductie dag en te weinig uren. Kan ook geen contact krijgen. Kortom slecht werkgever. Ik heb een aantal dingen opgenomen
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in de housekeeping
Housekeeping (huidige medewerker) –  Ouddorp14 juli 2018
Er was een hoge werkdruk op de afdeling. Je moet op een dag soms wel 20 bedden opmaken. Je moet dus snel kunnen werken.

Maar er wordt niet ergonomische gewerkt. Dit is jammer want heel je rug gaat eraan als je niet goed op je houding let.

Het is verder wel een leuk bijbaantje.
Pluspunten
Gratis frisdrank.
Minpunten
Hoge werkdruk en je krijgt snel rugklachten
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Horeca Medewerker (voormalige medewerker) –  Westerhoven28 mei 2018
Het fijnste aan het werken bij CenterParcs was dat ik altijd met mijn gasten bezig was. ZO kon ik mijn vrijheid kwijt in het helpen van de gasten, maar ook van collega's. Het moeilijkste was dan ook dat ik zoals bij veel andere werkplekken werd gebruikt als allrounder. Dit betekent dat ik vaak het een op het andere moment direct kon worden omgezet op een andere plek of zelfs soms andere rol.
Pluspunten
Veel vertrouwen
Minpunten
Lange dagen en heel hard doorwerken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Horst7 maart 2018
Goed maar hard werken hier, tijden wel erg wisselend
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage plek
Stagiaire receptie (voormalige medewerker) –  Heijen20 februari 2018
Veel geleerd, veel gedaan en uiteindelijk zelfstandig kunnen functioneren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkplek
Housekeeping (huidige medewerker) –  Ouddorp10 januari 2018
center parcs is een gezellige werk plek
in leuke teams
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makkelijk om deze baan te krijgen.
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zandvoort21 november 2017
1. Het schoonmaaken van de bungalows.
2. Het weer is soms niet plesierig om te werken.
3. Gratis bus.
4. De management doet altijd zijn best en ze luisteren naar je wensen.
5. Het makkelijkste van de baan - je krijgt je werk zeer makkelijk. Je werkt 5 uur twee keer per week.
6. Het moeilijkste van de baan - veel collegas en soms veel drama.
Pluspunten
Gezellige sfeer, makkelijk om te verdienen.
Minpunten
Niet geschikt als een voltijd baan.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
mederwerkster housekeeping (huidige medewerker) –  America10 oktober 2017
leuke sfeer en super collega's waar iedereen wel voor elkaar klaar staat.
Pluspunten
gratis zwemmen
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeerbgoed werksfeer
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Valkenswaard2 oktober 2017
Goede werksfeer en word altijd begrip getoond.heel sociaal bedrijf en zeer goed geregeld zelfs vervoer
Pluspunten
Veel kortjng
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zware baan voor weinig geld
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Ouddorp22 september 2017
Een zware baan voor weinig geld. Je moet namelijk veel bedden opmaken
Pluspunten
leuke collega's, gratis busvervoer naar werk
Minpunten
geen koffiepauze
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegiaal en of management
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Dalen4 augustus 2017
Betreft het werk/stage, goede begeleiding.
Het plotseling uitvallen door ziekte, wordt er geluld en verwenst, belachelijke voor woorden.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
management is sucks
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slopend werk
Housekeeping (huidige medewerker) –  Ouddorp3 augustus 2017
Zwaar werk, zeer belastend voor je gewrichten, erg hoge werkdruk, gemiddeld heb je een uur per huisje waarvan bij de meeste ook de bedden moeten worden opgemaakt, dit kunnen er wel 16 per dag zijn. Bij het werk zelf kan.je het best je verstand op 0 zerren en doorpesen, ik vind/vond het.leuk werk,helaas heb ik een acute rughernia aan over gehouden, kreeg aangepaste taken,maar helaas houden ze er niet echt rekening mee, zo moest ik schuurtjes opruimen ed, zo kreeg ik steeds meer een hekel aan het werk, en ben ik op zoek naar een ander baantje intussen.
Pluspunten
Gratis zwemmen
Minpunten
Slopend werk voor gewrichten
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken waar de tijd heeft stilgestaan
Technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Zeewolde14 juli 2017
Het begon hoopvol. Een volledig team, duidelijke manier van werken. Na enige tijd werden de beloofde afspraken toch wat meer naar achteren geschoven. Vaker storingsdienst dan afgesproken bijvoorbeeld.

Er word vrijwel niks aan preventief onderhoud gedaan met alle gevolgen vandien. Lekkende daken, lekkende chloorpompen, beschimmelde koelkasten, oude leidingen die lek gaan onder de bungalow en ga zo maar door.
Spullen om iets te repareren zijn er of niet of te weinig.
Gevolg: vaak nee verkopen tegen de gasten. Jij bent dan het aanspreekpunt terwijl jij er als medewerker maar weinig invloed op hebt dat spullen er voldoende zijn.

Onderling speelt men ook nog spelletjes met elkaar. Kennelijk moeilijk om gewoon het gesprek aan te gaan. Gevolg: een niet gemotiveerd team dat wel lijkt uitgeblust. Werkelijk overal loop je achter de feiten aan.
Voor mij een reden om te stoppen op center parcs.
Met afscheid nog geen flesje wijn of wat dan ook gehad, daar heb je je dan al die tijd voor ingezet.
Heel erg jammer!
Pluspunten
Werken in prachtige omgeving
Minpunten
Te weinig preventief onderhoud
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Center Parcs. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 335 reviews
590
491
372
238
144

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur