Catharina ziekenhuis Reviews

Alle 26 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig ziekenhuis voor de patiënt, echter de werkdruk is te hoog
Polikliniekassistente (huidige medewerker) –  Eindhoven16 oktober 2018
Al heel lang werkzaam met veel inzet en passie maar uiteindelijk maakt de structureel aanwezige werkdruk mij nu genoodzaakt om mijn vizier te richten op mooie mogelijkheden voor mij buiten het werkgebied Zorg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijwilligerswerk
vrijwilligster (huidige medewerker) –  Eindhoven3 oktober 2018
Ik werk sinds oktober 2017 als vrijwilligster koffie schenken ,bij het Catharina ziekenhuis er hangt een fijne sfeer ,ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze zijn allemaal heel blij om een kopje koffie of thee aangeboden te krijgen en aandacht wat heel erg belangrijk is om een luisterend oor te zijn.
Pluspunten
ik kan op kosten van het ziekenhuis voor 4, 50 daar eten en ik vind de goede sfeer het belangrijkste
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb er met plezier gewerkt
Huushoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 september 2018
Ben er als op roepkracht begonnen. Heb zo op alle afdelingen gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Voedingsassistent (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 september 2018
Bijbaan gehad in de avond. Je komt op verschillende afdelingen en biedt ze een drankje aan. Sommigen hebben een bepaald dieet waarmee je rekening dient te houden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 maart 2018
Sociale medewerkers binnen het bedrijf goede voorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en goed beloon
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 februari 2018
Leuke collega's, gezellige sfeer en goed salaris. Ik ben aangenomen via een uitzendbureau. De medewerkers waren super cool en vriendelijk. Mijn collega's hebben me veel geholpen met alles wat ik nodig had met betrekking tot het werk. Ik ben heel dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven om er te werken.
Pluspunten
collega's
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Gezellige werkomgeving om vakantiewerk bij te doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek en collegas
medisch logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven6 november 2017
Werk met veel plezier in het ziekenhuis, alleen zou ik graag een andere ( hogere ) functie willen.
Pluspunten
Gezellige en fijne werkplek waar ik, op medisch gebied, veel kennis opdoe.
Minpunten
Maak te weinig uren en heb een niet medische functie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig versie- team!
Versie-assistente, afdeling Gynaecologie (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 augustus 2017
10 jaar heb ik met veel plezier in het Catharina-ziekenhuis gewerkt, heb er erg veel geleerd en ben zeer gewaardeerd,
Erg fijne collega,s en een zeer succesvol team!
Pluspunten
Samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
AIOS Ziekenhuisgeneeskunde (huidige medewerker) –  Eindhoven15 augustus 2017
Het is een mooi groot ziekenhuis waarin vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Als opleidingsziekenhuis uitstekend!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Verpleegkundige in opleiding (voormalige medewerker) –  Eindhoven17 mei 2017
Dit was voor mij een praktische tewerkstelling ben niet in loondienst bij hun geweest
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Restaurant medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven13 maart 2017
Prima werkomgeving. Goede werksfeer en makkelijk om er te komen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goedlopend ziekenhuis gericht op de individu
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Eindhoven9 maart 2017
Goede werkomstandigheden, goede begeleiding waar nodig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werkende mensen met hart voor het bedrijf
Medewerker ICMT (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 december 2016
Fijne collega's, vriendelijk en behulpzaam. Ik werkte hier als inhuur tijdens de overgang van Windows XP met fysieke werkplekken naar Windows 7 in virtuele omgeving. Dit ging dankzij de goede samenwerking onderling soepel en was goed georganiseerd. Project management en de ITIL methodiek wordt effectief toegepast.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer , opleidingsinstituut
apothekersassistente (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 oktober 2015
Goede sfeer, goede werkomstandigheden.
Mogelijkheid tot opleiden.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd fijn samen gewerkt met leuke colega,s
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB2 september 2015
Heb er 18 jaar gewerkt met veel plezier.
Altijd op de zelfde afdeling gewerkt met een fijne colega.
Was best afwisselend schoonmaken van patientekamers,en operatiekamers,bijvullen van kasten en verbandkarren,opmaken en schoonmaken van bedden.
Maar om medische redenen gaat het niet meer .
Dus ben ik nu op zoek naar een baan die niet zo zwaar is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve collegiale groep mensen
Senior medewerker Laboratorium (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB24 juli 2015
Op het laboratorium is het een eenheid met gevoel voor elkaar.
Er wordt hard gewerkt, maar op zijn tijd ruimte voor een grap. Collega's hebben hart en oog voor elkaar.
Onze leidinggevenden zijn empathisch en denken mee.
Kortom: een aangename werkplek.

Een typische dag op het Bedrijfsbureau is je eigen taken verrichten en de brandjes blussen indien mogelijk. Wat ik geleerd heb is omdat ik uit een leidinggevende functie kom, zaken met mijn collegae te bespreken en te kijken wat het beste is voor het lab. Als leidinggevende overleg je ook maar is het toch vaak jouw beslissing die doorslaggevend is.

Directie: hier wil ik me liever niet over uitlaten

Het moeilijkste van de baan als Senior op het lab is er eigenlijk geen. Ik heb wel heel nauwkeurig leren werken, aangezien een lab nu eenmaal nauwkeuriger werkt dan een polikliniek.

Het leukste van de baan was het op poten zetten van de structuur. Er werd niet efficiënt en overzichtelijk gewerkt. iedereen deed alles zodat het telkens weer uitzoeken was hoe en wat er moest gebeuren. Ik heb alles in kaart gebracht. SOP's beschreven met werkwijzers en structuur aangebracht.
Pluspunten
Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gehonoreerd
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's gehad
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB30 september 2014
Met z'n allen zo snel mogelijk werken, Teamwork is heel belangrijk in deze functie. Ik heb geleerd om mijn angsten te overwinnen tegen bloed!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer wisselende week qua afdelingen.
HBO verpleegkundige (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB11 juli 2014
Ik heb een nul uren contract, dit heeft zijn voor- en nadelen. De voordelen zijn dat je vrij kunt zijn wanneer dat je wilt en dat je op veel verschillende afdelingen komt waardoor je veel kennis op doet. Het nadeel is dat je op veel afdelingen maar een dag staat en je er iedere keer opnieuw in moet komen. Alle afdelingen zijn anders en de ziektebeelden ook.
Zo heb je in een week de afdeling longgeneeskunde, cardiologie, chirurgie en de kraamafdeling, erg leuk.

De collega's dat verschilt heel erg per team maar over het algemeen steunt iedereen je en hebben ze er ook begrip voor dat je niet alles weet.
Pluspunten
veel verschillende specialismen
Minpunten
geen vaste uren
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving voor vrijwiligers
Vrijwilligster Intensive Care Unit (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB1 juni 2014
Als vrijwilliger wordt je in het Catharinaziekenhuis in de watten gelegd!
Pluspunten
Gratis parkeren en maaltijden voor alle vrijwilligers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Catharina ziekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 26 reviews
57
410
36
21
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Catharina ziekenhuis gesorteerd op locatie