Catharina ziekenhuis Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en goed beloon
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 februari 2018
Leuke collega's, gezellige sfeer en goed salaris. Ik ben aangenomen via een uitzendbureau. De medewerkers waren super cool en vriendelijk. Mijn collega's hebben me veel geholpen met alles wat ik nodig had met betrekking tot het werk. Ik ben heel dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven om er te werken.
Pluspunten
collega's
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek en collegas
medisch logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven6 november 2017
Werk met veel plezier in het ziekenhuis, alleen zou ik graag een andere ( hogere ) functie willen.
Pluspunten
Gezellige en fijne werkplek waar ik, op medisch gebied, veel kennis opdoe.
Minpunten
Maak te weinig uren en heb een niet medische functie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig versie- team!
Versie-assistente, afdeling Gynaecologie (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 augustus 2017
10 jaar heb ik met veel plezier in het Catharina-ziekenhuis gewerkt, heb er erg veel geleerd en ben zeer gewaardeerd,
Erg fijne collega,s en een zeer succesvol team!
Pluspunten
Samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
AIOS Ziekenhuisgeneeskunde (huidige medewerker) –  Eindhoven15 augustus 2017
Het is een mooi groot ziekenhuis waarin vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Als opleidingsziekenhuis uitstekend!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Verpleegkundige in opleiding (voormalige medewerker) –  Eindhoven17 mei 2017
Dit was voor mij een praktische tewerkstelling ben niet in loondienst bij hun geweest
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Restaurant medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven13 maart 2017
Prima werkomgeving. Goede werksfeer en makkelijk om er te komen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goedlopend ziekenhuis gericht op de individu
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Eindhoven9 maart 2017
Goede werkomstandigheden, goede begeleiding waar nodig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werkende mensen met hart voor het bedrijf
Medewerker ICMT (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 december 2016
Fijne collega's, vriendelijk en behulpzaam. Ik werkte hier als inhuur tijdens de overgang van Windows XP met fysieke werkplekken naar Windows 7 in virtuele omgeving. Dit ging dankzij de goede samenwerking onderling soepel en was goed georganiseerd. Project management en de ITIL methodiek wordt effectief toegepast.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer , opleidingsinstituut
apothekersassistente (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 oktober 2015
Goede sfeer, goede werkomstandigheden.
Mogelijkheid tot opleiden.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve collegiale groep mensen
Senior medewerker Laboratorium (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB24 juli 2015
Op het laboratorium is het een eenheid met gevoel voor elkaar.
Er wordt hard gewerkt, maar op zijn tijd ruimte voor een grap. Collega's hebben hart en oog voor elkaar.
Onze leidinggevenden zijn empathisch en denken mee.
Kortom: een aangename werkplek.

Een typische dag op het Bedrijfsbureau is je eigen taken verrichten en de brandjes blussen indien mogelijk. Wat ik geleerd heb is omdat ik uit een leidinggevende functie kom, zaken met mijn collegae te bespreken en te kijken wat het beste is voor het lab. Als leidinggevende overleg je ook maar is het toch vaak jouw beslissing die doorslaggevend is.

Directie: hier wil ik me liever niet over uitlaten

Het moeilijkste van de baan als Senior op het lab is er eigenlijk geen. Ik heb wel heel nauwkeurig leren werken, aangezien een lab nu eenmaal nauwkeuriger werkt dan een polikliniek.

Het leukste van de baan was het op poten zetten van de structuur. Er werd niet efficiënt en overzichtelijk gewerkt. iedereen deed alles zodat het telkens weer uitzoeken was hoe en wat er moest gebeuren. Ik heb alles in kaart gebracht. SOP's beschreven met werkwijzers en structuur aangebracht.
Pluspunten
Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gehonoreerd
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's gehad
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB30 september 2014
Met z'n allen zo snel mogelijk werken, Teamwork is heel belangrijk in deze functie. Ik heb geleerd om mijn angsten te overwinnen tegen bloed!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer wisselende week qua afdelingen.
HBO verpleegkundige (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB11 juli 2014
Ik heb een nul uren contract, dit heeft zijn voor- en nadelen. De voordelen zijn dat je vrij kunt zijn wanneer dat je wilt en dat je op veel verschillende afdelingen komt waardoor je veel kennis op doet. Het nadeel is dat je op veel afdelingen maar een dag staat en je er iedere keer opnieuw in moet komen. Alle afdelingen zijn anders en de ziektebeelden ook.
Zo heb je in een week de afdeling longgeneeskunde, cardiologie, chirurgie en de kraamafdeling, erg leuk.

De collega's dat verschilt heel erg per team maar over het algemeen steunt iedereen je en hebben ze er ook begrip voor dat je niet alles weet.
Pluspunten
veel verschillende specialismen
Minpunten
geen vaste uren
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke afwisselnde werkzaamheden
medisch secretaresse polikliniek orthopedie (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 november 2013
Niet zo'n heel goede leiding, waardoor er naar bepaalde mensen altijd en naar andere collega's niet werd geluisterd.
Pluspunten
Afwisselend werk met leuke directe collega's
Minpunten
Wie het hardst roept krijgt zijn zin.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving, goede samenwerking, hoog opleidingsnivo
A verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB9 oktober 2013
fijne werkomgeving, goede samenwerking, hoog opleidingsnivo
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig met collega's een avondje stappen
Voedingsassistent (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB14 september 2013
gewoon je werk doen
met zieken mensen om te gaan
daar heb ik weinig contact mee gehad
met mijn collega's was het altijd leuk
dat je mensen nuchter moes houden voor de operatie
samen met je collega eten uit delen en met de patiënt praten
Pluspunten
het werk wat ik gedaan heb was altijd leuk
Minpunten
poetsen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werken met goede sfeer
Coordinator Medisch Archief (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB14 juni 2013
werken onder drukke omstandigheden.
Leuke collega's
Het logistieke gedeelte en lekker fysiek bezig zijn.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Voedingsassistent (huidige medewerker) –  Eindhoven18 januari 2013
Een gezellige informele werksfeer achter de schermen. Op de afdelingen van de klinieken professioneel, netjes en gedisciplineerd.

Ruim in te delen uren, Per dagdeel in te plannen. Werkt goed met je privé-leven. Gezellige collega's, en je kunt er veel leren.

kennis van voeding en logisch denken is zeker een pré, evenals een representatieve uitstraling en geduld.
Pluspunten
goede werksfeer, uitstekende uren en diverse mogelijkheden in het ziekenhuis
Minpunten
grote druk op diverse afdelingen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 18 reviews
55
47
33
21
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over Catharina ziekenhuis gesorteerd op locatie