Carrière Uitzendbureau Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vals hoop en zeer slecht communicatie.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Logistiek medewerker27 september 2019
Loonstroken worden via de whatsapp verstuurd, de app waarmee ze functioneren doe het voor geen meter. Dat allemaal kan ik nog slikken maar als je al na een week wordt bedankt voor je service terwijl het de bedoeling was dat ik daar voor een langere periode zou werken slaat het echt alle alles. Het contact is ook heel erg koud en kill en mij allemaal te vaag.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever!
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Hoorn4 september 2019
Ik werk nu half jaartje bij Carrière Uitzendbureau in Hoorn.

Ik ben blij met deze baas!
Geld is goed en ze luisteren altijd naar je.

Ik raad deze bureau zeker aan.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bereikbaar en beantwoorden direct mijn vragen
Bijrijder (huidige medewerker) –  Zwaag26 juli 2019
Ik werk nu een halfjaar voor Carriere en ze betalen altijd op tijd. Als ik een vraag heb bel ik ze en kunnen ze mij direct helpen. Ook in de avond.
Ze denken zelfs aan je als je jarig bent.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leugens
Unloader (huidige medewerker) –  Eindhoven30 januari 2019
Loon wat ze bieden. Klopt nooit.
Te laat betalen en pensioen krijg je niet.
Geen vaste uren. Enz
Pluspunten
Niets
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoog gegrepen
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Born21 februari 2018
Mensen die niet snel iets kunnen oppakken zou ik dit niet doen. Maar als je goeie praat hebt, en je goed met mensen over weg kan. Zeker nemen. Goed beleid! Ze zijn oprecht en je wordt gewaardeerd voor wat je doet. Vodafone is top bedrijf als je de cursus zou halen.
Pluspunten
Open en eerlijk
Minpunten
Target te hoog
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie dat nog veel moet leren
Intercedente (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2018
Uitbetaling gaat goed. Beperkte opdrachtgevers en doorgroei gaat moeizaam voor bepaalde werknemers. Overall geen slechte organisatie in vergelijking met wat het was.
Pluspunten
Mooie werkomgeving
Minpunten
Salarissen, geen multiculturele organisatie
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel mogelijkheden
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Hoorn4 december 2017
Een uitzendbureau waar ze veel mooie vacatures open hebben staan. Bemiddeling is uitstekend, medewerkers top, je bent altijd welkom. Ben je op zoek naar een baan, ga dan bij dit uitzendbureau langs :)
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 16Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afschuwelijk werksfeer en oneerlijk leider
intercedent (voormalige medewerker) –  Nederweert10 november 2016
Werk van 8 tot 17:30 eigenlijk zonder pauze.
Veel zinloos werk en weinig effecten.
Directie - kort en krachtig - arrogant.
Collega´s - asociaal.
Het moeilijkste van de baan - jij weet nooit wat toekomt brengt, druk, druk, druk, jij moet creatie zijn = liegen.
Het leukste van de baan - weeg gaan.
Pluspunten
Uitdagingen, contact met mensen
Minpunten
Werksfeer, stres extra gecreëerd, leugenaars
Was deze review waardevol?Ja 73Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellig bedrifj
pharmapartners (voormalige medewerker) –  oosterhout29 augustus 2016
Erg leuke sfeer en collega's. met de mogelijkheid om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 26Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige baan, ontwikkeling staat stil.
Helpende (huidige medewerker) –  Noordwijkerhout25 augustus 2014
Het verloop van de dag is dat ik ongeveer 4 weken van te voren krijg te horen waar en wanneer ik ergens op de planning kom om te werken. Ik lees aan het begin van mijn dienst naar wie ik allemaal toe moet om de zorg te verlenen.Tijdens mijn rijtje die ik afwerk geniet ik van de korte bezoekjes. Ik weet precies wat ik moet doen en wat de client van mij verwacht. Eventueel zijn er soms verzoekjes van clienten. ik maak tijdens en na een zorgmoment altijd een praatje met de client. Ik rapporteer en ben op weg naar de volgende client. Mijn diensten duren altijd een dagdeel (+/- 4,5 uur). Ik werk ongeveer 8 a 10 diensten per week verdeeld over 7 dagen. Ik vind mijn baan makkelijk. Ik heb geleerd op een snelle en effectieve manier de gemoedstoestand van de client te bevorderen. De manager zie ik bijna nooit. Mijn collega's wel. Ik kan het met de meeste erg goed vinden.
Pluspunten
het aantal uren werk
Minpunten
de manager
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 22Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezige en leuke werkomgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden
Woongroepbegeleider en Systeembeheerder (huidige medewerker) –  Groesbeek-Nijmegen19 december 2013
Pluryn is een zorginstelling waar je als begeleider jezelf elke dag kunt doorontwikkelen. Geen dag is hetzelfde met de leuke cliënten en de verschillende hulpvragen die zij hebben met betrekking tot hun ontwikkeling. Tezamen met een goede werksfeer zorgt dat voor een fijne werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 13Rapporteren

Zie meer reviews over Carrière Uitzendbureau

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Carrière Uitzendbureau. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 23 reviews
511
45
32
21
14

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Carrière Uitzendbureau gesorteerd op locatie