Cargill Reviews

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.468 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 december 2018
Stage de 5 mois en R&D dans un laboratoire à Rotterdam très guidé et encadré.
Minpunten
Repas non inclus
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige colega's, bazen tegenover gestelde
operator Vapro C niveau 4 (huidige medewerker) –  Sas van Gent8 juni 2018
Productie heeft goede colega's, goede werktijden, en veel vrije tijd.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn, serieus bedrijf
Nutritionist (huidige medewerker) –  Rotterdam4 januari 2018
Groot bedrijf waar je veel kan leren en veel mogelijkheden krijgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
no nonsens bedrijf
Office Manager (huidige medewerker) –  Schiphol11 december 2017
een samengesteld kantoor met 600 flexibele werkplekken en 100 bezoekers per dag.
Geweldig restaurant, prettige werkomgeving, internationaal georiënteerd no nonsens bedrijf wat wel een Amerikaanse bedrijfscultuur heeft, wat een tot gevolg heeft dat het niet snel met veranderingen mee gaat.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een open sfeer
Warehouse medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 november 2017
Ik heb hier ongeveer 9 jaar met plezier gewerkt en veel geleerd over het beheersen, besturen goed verlopen van het proces.
Storingen voorkomen en verhelpen en op deze manier het product op tijd klaar hebben voor de klant. Ook chauffeurs begeleiden bij het laden en lossen van producten en het administratieve gedeelte wat hier bij hoort.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving en gezonde lunches
Management Assistant (huidige medewerker) –  Schiphol26 september 2017
- grote diversiteit in werkzaamheden
- fijn om verschillende nationaliteiten in het bedrijf te zien
- fijn om evenementen te organiseren in binnenland als buitenland
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele slechte ervaring opgedaan als hele slechte werkgever
Servicedesk operator (voormalige medewerker) –  Mechelen3 augustus 2017
voor ze je in dienst nemen beloven ze van alles maar uiteindelijk een maal als je werkt blijkt alles in eens heel anders te zijn dan dat ze je hebben beloofd en veel discriminatie ondanks dat er best veel buitenlanders er werken .
management stelt echt niks voor het personeel heeft het voor het zeggen en vroeg ik mij steeds af wat de functie van de manager was op de afdeling
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen salario y beneficios
Packer (voormalige medewerker) –  1301Northpark Dr.25 april 2017
Es un buen trabajo de buen hambiente y posibilidades de crecimiento
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk bedrijf en goede werkgever
Accounts Receivable Analyst (voormalige medewerker) –  Schiphol30 maart 2017
Het meest interessante aan werken bij Cargill is de constante verandering. Verder kun je zelf veel invloed hebben op de inhoud van je functie, en de hoeveelheif verantwoordelijkheid die je krijgt, of beter, kuit nemen. Het nadeel van verandering is soms, zoals nu in mijn geval, dat je baan verdwijnt naar een ander land en je niet mee kunt.
Pluspunten
voortdurende drang om te verbeteren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team, volledig inzetbaar
Portier (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid21 maart 2017
Cargill is een bedrijf waar ruimte verantwoordelijkheden worden opgelegd, veel kansen worden geboden en vele diversiteit aan banen heeft. De kans is groot dat je er een plaats zal vinden waarin je een toekomst ziet.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Weinig aandacht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk bij cargill
Chemisch laborant (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom20 maart 2017
je werd goed opgevangen door je collega's, je de s'middags goedkoop en lekker kon eten.. Het was een leerzame periode...
Pluspunten
restaurant
Minpunten
dat ik niet langer kon werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaanse organisatie waar je veel kunt leren
Senior FP&A Analyst (voormalige medewerker) –  Schiphol6 maart 2017
Een complexe en interessante Amerikaanse organisatie waar je veel kunt leren. De doorgroeimogelijkheden zijn helaas beperkt en momenteel is er een financiele reorganisatie gaande met veel functiewijzigingen.
Pluspunten
Veel internationale collega's
Minpunten
Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden zijn beperkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cargill offers good employee conditions
Credit & Collections Specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam Schiphol3 januari 2017
Just like all multinationals Cargill is transferring its activities
to Eastern Europe. This means that all cost centers will
be re-transferred as well. It is obvious that this cost cutting activity
in the long run will result in additional savings to the company.

On the other hand this operation is not always beneficiary
to daily operations. New procedures have to be developed,
people in Eastern Europe sooner or later realize that
being in the European Union gives them the opportunity
to leave the company after a short term and start again in
Western Europe.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleine produktielokatie behorende bij groot Amerikaans familiebedrijf
Customerservice & Logistics Coördinator (huidige medewerker) –  Deventer2 november 2016
Doordat ik al enige jaren hier werkzaam ben en het een kleine lokatie betreft zijn er niet veel uitdagingen meer. Graag wil ik mijn kennis verbreden en met mijn ervaring ben ik toe aan een nieuwe werkplek. Cargill is een groot familiebedrijf maar doorgroeien op deze lokatie is helaas niet mogelijk zonder daarvoor te verhuizen. Dit is niet wenselijk
Pluspunten
korte communicatielijnen
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzame werkomgeving
Corporate EMEA Customs Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam13 september 2016
Cargill is een bedrijf waar je veel kan leren op gebied van supply chain, douane en nog veel meer. Het bedrijf steunt zijn personeel in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Ik kom in aanraking met collega's uit verschillende landen en ook externe stakeholders zoals expediteurs en de douaneautoriteiten. Je krijgt te maken met verschillende culturen, normen en waardes wat het werk nog interessanter en leuker maakt mede door de interactie met verschillende mensen. Wat ik vandaag de dag doe als Corporate Customs Analyst is gevarieerd en projectmatig werk wat het voor mij spanned en leuk maakt. Ik ondersteun de business units binnen EMEA en is het leuk om met zoveel verschillende soorten douaneactiviteiten tegelijkertijd bezig te mogen zijn, maar ook mee te denken met het logistieke, financiele of commerciele gedeelte. Hierbij is het omgooien van je huidige planning wel eens nodig indien bijvoorbeeld een specifieke zaak de hoogste prioriteit moet krijgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer goede werkomgeving goede arbeidsvoorwaarden
Leerling Operator B (voormalige medewerker) –  Sas van Gent18 augustus 2016
Ik heb hier ongeveer 2 jaar met plezier gewerkt en veel geleerd over het beheersen, besturen goed verlopen van het proces.
Storingen voorkomen en verhelpen en op deze manier het product op tijd klaar hebben voor de klant. Ook chauffeurs begeleiden bij het laden en lossen van producten en het administratieve gedeelte wat hier bij hoort.
Omdat het meestal erg druk is was er weinig tijd om mijn praktijkopdrachten te kunnen maken voor mijn oppleiding
Pluspunten
zie hierboven
Minpunten
zie hierboven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 april 2016
Jammer dat de afdeling is gaan verhuizen naar bulgarije, Heb er met veel plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitdagend bedrijf
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH27 november 2015
De functie was zeer uitdagend en geen dag was hetzelfde. De afwisseling maakt het daarom ook leuk.
De collega's waar ik mee heb samengewerkt kan ik vol lof over zijn, altijd bereid om elkaar te helpen en samen te zoeken naar een passende oplossing voor een probleem.
Ik heb in de periode dat ik er gewerkt heb ontzettend veel mogen leren en mijzelf zeer ontwikkeld hebt.
Pluspunten
Afwisseling
Minpunten
Ontwikkeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het plannen/leveren van product van begin van productie tot leveren bij de klant
Team member Additional Charges (voormalige medewerker) –  Sas van Gent, ZE26 november 2015
27 jaar werkervaring bij Cargill, gewerkt op verschillende functie op de afdeling logistiek en transport.
Met heel veel verschillende collega's samengewerkt.
Iedere dag was een uitdaging daar niet 1 order hetzelfde was.
de ene moment was het rustig en het volgende moment kwamen er weet ik niet hoeveel orders binnen vandaar de uitdaging.
Binnen dit werk leer je van alles mbt transport en logistiek, je bent vanaf het moment dat het product geproduceerd wordt tot het bij de klant geleverd betrokken. Het leuktste van de baan is dat het iedere dag een uitdaging was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great environment to learn and get new responsibilities assigned. Open culture with lots of freedom
Enterprise Customer Lead - Brewing Category (huidige medewerker) –  Mechelen, VLG19 oktober 2015
Great company to work for and get to learn a lot of new things!
Minpunten
a lot of changes. Working hear means you have to be open to change.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Cargill. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 3.469 reviews
51.322
41.088
3673
2185
1201

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Cargill gesorteerd op locatie