Cargill Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.645 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
no nonsens bedrijf
Office Manager (huidige medewerker) –  Schiphol11 december 2017
een samengesteld kantoor met 600 flexibele werkplekken en 100 bezoekers per dag.
Geweldig restaurant, prettige werkomgeving, internationaal georiënteerd no nonsens bedrijf wat wel een Amerikaanse bedrijfscultuur heeft, wat een tot gevolg heeft dat het niet snel met veranderingen mee gaat.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele slechte ervaring opgedaan als hele slechte werkgever
Servicedesk operator (voormalige medewerker) –  Mechelen3 augustus 2017
voor ze je in dienst nemen beloven ze van alles maar uiteindelijk een maal als je werkt blijkt alles in eens heel anders te zijn dan dat ze je hebben beloofd en veel discriminatie ondanks dat er best veel buitenlanders er werken .
management stelt echt niks voor het personeel heeft het voor het zeggen en vroeg ik mij steeds af wat de functie van de manager was op de afdeling
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen salario y beneficios
Packer (voormalige medewerker) –  1301Northpark Dr.25 april 2017
Es un buen trabajo de buen hambiente y posibilidades de crecimiento
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk bedrijf en goede werkgever
Accounts Receivable Analyst (voormalige medewerker) –  Schiphol30 maart 2017
Het meest interessante aan werken bij Cargill is de constante verandering. Verder kun je zelf veel invloed hebben op de inhoud van je functie, en de hoeveelheif verantwoordelijkheid die je krijgt, of beter, kuit nemen. Het nadeel van verandering is soms, zoals nu in mijn geval, dat je baan verdwijnt naar een ander land en je niet mee kunt.
Pluspunten
voortdurende drang om te verbeteren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team, volledig inzetbaar
Portier (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid21 maart 2017
Cargill is een bedrijf waar ruimte verantwoordelijkheden worden opgelegd, veel kansen worden geboden en vele diversiteit aan banen heeft. De kans is groot dat je er een plaats zal vinden waarin je een toekomst ziet.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Weinig aandacht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk bij cargill
Chemisch laborant (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom20 maart 2017
je werd goed opgevangen door je collega's, je de s'middags goedkoop en lekker kon eten.. Het was een leerzame periode...
Pluspunten
restaurant
Minpunten
dat ik niet langer kon werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaanse organisatie waar je veel kunt leren
Senior FP&A Analyst (voormalige medewerker) –  Schiphol6 maart 2017
Een complexe en interessante Amerikaanse organisatie waar je veel kunt leren. De doorgroeimogelijkheden zijn helaas beperkt en momenteel is er een financiele reorganisatie gaande met veel functiewijzigingen.
Pluspunten
Veel internationale collega's
Minpunten
Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden zijn beperkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cargill offers good employee conditions
Credit & Collections Specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam Schiphol3 januari 2017
Just like all multinationals Cargill is transferring its activities
to Eastern Europe. This means that all cost centers will
be re-transferred as well. It is obvious that this cost cutting activity
in the long run will result in additional savings to the company.

On the other hand this operation is not always beneficiary
to daily operations. New procedures have to be developed,
people in Eastern Europe sooner or later realize that
being in the European Union gives them the opportunity
to leave the company after a short term and start again in
Western Europe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer goede werkomgeving goede arbeidsvoorwaarden
Leerling Operator B (voormalige medewerker) –  Sas van Gent18 augustus 2016
Ik heb hier ongeveer 2 jaar met plezier gewerkt en veel geleerd over het beheersen, besturen goed verlopen van het proces.
Storingen voorkomen en verhelpen en op deze manier het product op tijd klaar hebben voor de klant. Ook chauffeurs begeleiden bij het laden en lossen van producten en het administratieve gedeelte wat hier bij hoort.
Omdat het meestal erg druk is was er weinig tijd om mijn praktijkopdrachten te kunnen maken voor mijn oppleiding
Pluspunten
zie hierboven
Minpunten
zie hierboven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 april 2016
Jammer dat de afdeling is gaan verhuizen naar bulgarije, Heb er met veel plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great environment to learn and get new responsibilities assigned. Open culture with lots of freedom
Enterprise Customer Lead - Brewing Category (huidige medewerker) –  Mechelen, VLG19 oktober 2015
Great company to work for and get to learn a lot of new things!
Minpunten
a lot of changes. Working hear means you have to be open to change.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Warehouse operator (huidige medewerker) –  Warehouse operator22 april 2014
Een leuke dag zonder problemen.
Heb veel geleerd over de processen.
Een vriendelijke directie waar je zomaar naar binnen loopt.
Gezellige collega's.
Als er fouten zijn.
Als er geen fouten zijn dam loopt alles volgens plan.
Pluspunten
Dagje uitgaan
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Senior Logistic Planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH24 maart 2014
Cargill is een dynamisch amerikaans bedrijf wat zich bezig houdt met overslag en verwerking van grondstoffen (sojabonen - zonnebloempitten en koolzaad). De halffabricaten zoals meel en olie worden gebruikt in de veevoeder- en plantaardige olie industrie. Er heerst een goede en prettige samenwerking tussen commercie- fabrieks- admin- en logistiek personeel.
Het moeilijkste van een logistieke baan in deze organisatie is, dat je als logistiek planner alle voor- en nadelen van de diverse afdelingen moet afwegen om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen. Het is dan ook qua productie een 24/7 fabriek. Zorg dragen voor een "just in time delivery"naar de klanten. Het leukste is tevredenheid bij elk onderdeel teweeg brengen.
Pluspunten
Een goede financiële waarding
Minpunten
Wknd consignatie en bereikbaarheid s'avonds
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
As a first job a good place to learn
Junior Foreign Exchange Trader (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 augustus 2013
Even though Cargill was a good place to learn, the management feedback was uneven and insufficient.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale bedrijf met informele bedrijfscultuur
Project Coördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH3 juni 2013
Cargill is een mooi bedrijf om te werken: prettige sfeer, jonge talent wordt gestimuleerd en er zijn vele mogelijkheden voor een carrièregroei.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa dinâmica com pessoal de diversas nacionalidades
Trade Executor (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH4 april 2013
Uma média de 300 emails diários, comandando equipe de 5 pessoas. Aprendi atuar na liderança, estar á frente de projetos e lidar com colegas de vários níveis tanto em gerência coorporativa como pessoal do armazém. Parte mais difícil era que a empresa não investia em mão de obra adicional e nem em softwares necessários. No entanto, era muito agradável e possibilitava o aprendizado trabalhar com pessoas de mais de 30 nacionalidades diferentes
Pluspunten
dinamismo da empresa
Minpunten
falta de investimento em recursos humanos
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met heftruck al heel wat jaren
expeditie/productiemedewerker (voormalige medewerker) –  denekamp30 oktober 2012
wegens sluiting van bedrijf, de lijnen bevoorraden en ophalen van vers en diepvries producten,vrachtwagen laden en lossen embelage invoeren.goede collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
High focus on EH&S Company with high growing focus
Plant manager - Multisite (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH22 maart 2012
High focus on EH&S Company with high growing focus
High care for Environment proteacion
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren

Zie meer reviews over Cargill

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Cargill. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 2.646 reviews
51.014
4839
3509
2130
1154

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Cargill gesorteerd op locatie