Careyn Reviews

145 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 146 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Den Hoorn15 mei 2019
Ik heb het naar mijn zin. Ideale tijden met kinderen te combineren. Leuke collega's en clienten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top stage plek
Maatschappelijk Stage (voormalige medewerker) –  Rozenburg22 april 2019
Een zeer fijne begeleider voor bijvoorbeeld een maatschappelijk stage.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb altijd met veel plezier voor Careyn gewerkt.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Maassluis14 april 2019
Omdat je zoveel waardering krijgt van die mensen,geweldig vond ik dat altijd en gezellig even bij kletsen met een bak koffie voordat ik dan aan het werk in de huishouding bij hun begon.
Pluspunten
Van ouderen kun je tenminste nog wat leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilligerswerk
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Vrijwilliger16 augustus 2018
Zorgt goed voor hun vrijwilligers en geeft ook een gevoel van samenzijn.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Behulpzaam
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Rotterdam11 juli 2018
Ik vond het erg leuk om de mensen waarbij ik hulp bood een glimlach op hun gezicht te zien. Ook vonden ze het erg leuk om elke week weer een bekend gezicht te zien voor een praatje.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Salarisadministrateur (voormalige medewerker) –  Schiedam8 mei 2018
Productieve en gezellige werkomgeving. Goede begeleiding.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
planner (voormalige medewerker) –  Delft19 april 2018
Tot een aantal jaren geleden een prima werkgever, leuke werksfeer. De laatste 3 jaren is Careyn te groot geworden, de werkdruk veel te hoog (vooral door zelfsturende teams, alles zelf moeten doen zoals planning en administratie)
Pluspunten
Kleine contracten mogelijk
Minpunten
Veel wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig lokatie Rosendael Utrecht
Huismeester (voormalige medewerker) –  Utrecht15 maart 2018
Zeer fijne werkgever fijne locatie, alleen contracten zijn geen vastigheid,korten je zo in uren.erg jammer.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Contracten onstabiel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moeilijk met jonge kinderen te combineren
Kraamverzorgende (voormalige medewerker) –  Breda27 februari 2018
Prima bedrijf, management en planning laten te wensen over.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijd
helpende verzorger Stagair (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis13 februari 2018
Gezellige collega's.
Vrolijke werk sfeer.
Je werd begrepen.
Als je iets niet begreep werd je geholpen.
Pluspunten
gezellige mensen, Gratis drinken
Minpunten
plastijden voor patienten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om te werken, verschillende afdelingen gezien
Leerling verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Vinkeveen26 januari 2018
Tijdens mijn opleiding hier gewerkt, ik wilde graag thuiszorg doen en dit was de reden dat ik hier weg ging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Helpende niveau 2 stagiaire (voormalige medewerker) –  Zuidland25 januari 2018
Ik heb hier 6 maanden stage mogen lopen en het was een zeer leuke ervaring, leuke collega’s leuke en lieve bewoners. Ik heb super veel mogen leren bij Careyn.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onafhankelijk, veel vrije tijd
Huishoudelijke hulp Careyn Delft (voormalige medewerker) –  Delft24 januari 2018
Werk is altijd bij de klant, met heel af en toe een bijeenkomst. Hierdoor is er niet echt een teamgevoel of bedrijfssfeer. Als dit is wat je zoekt dan is dat prima.
Pluspunten
Vrij
Minpunten
Slecht betaald, weinig werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en.vriendelijke werkomgeving
ast. Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Brielle5 januari 2018
Momenteel ben.ik als vrijwilliger werkzaam in.de administratie. Het is een klein en.gezellig team waarin ik mag assisteren.
Pluspunten
Ja mag zelf je koffie pakken, er is geen werkdruk
Minpunten
Zou toch graag een betaalde baan bekleden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb altijd met plezier gewerkt.
medewerker linnenkamer (voormalige medewerker) –  Zuidland4 oktober 2017
Elke dag was weer een leuke uitdaging.
soms was het erg druk en als dan medewerkers ook nog ziek werden was het best zwaar.
Het leuke was het omgaan met een heleboel verschillende mensen.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
weinig contact leidinggevenden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wissende taken
Teammanager Huishoudelijke zorg (voormalige medewerker) –  Schiedam6 september 2017
Goede werkgever die meedenkt en meeverandert met de maatschappij
mogelijkheden voor doorgroeien.
Input van medewerkers werd gewaardeerd
Leukste baan .Medewrerkers zijn erg collegiaal.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne clienten en collega's maar.......
Verpleegkundige in de wijk (voormalige medewerker) –  ...............4 september 2017
Hard werkende lieve verpleegkundige die onder hoge werkdruk goede zorg blijven leveren. Stellen altijd de cliënt centraal!! Ben echt onder de indruk van hun passie en gedrevenheid.
Ik moest erg wennen aan het werken onder tijdsdruk. Altijd met je smartphone in de hand werken. Hoeveel tijd heb ik om deze cliënt te verzorgen, loop ik uit of heb ik tijd voor een praatje, meestal deed ik dat onder het verzorgen door. Maar miste de routine en zo kon gebeuren dat ik door de persoonlijke aandacht (luisteren) vergat om de cremespoeling uit het haar van een licht dementerende man te spoelen. Gelukkig reageerde de echtgenote hier positief op, ik schaamde mij diep maar nu kan ik er wel om lachen.
Onderussen de berichten die op je smartphone binnen komen in de gaten houden, hebben mijn collega's hulp nodig of nieuws over clienten? Vragen om exta te werken om ziekteverzuim om te vangen. Dat gaf mij extra stress ( gevoel van tekort schieten) omdat ik geen energie had om op die enige vrije dagen extra te komen werken.
Een wijkverpleegkundige deed bij mij de werving en selectie en zo kon het gebeuren dat er halve beloftes en intenties werden uitgesproken in mijn sollicitatiegesprek die ze niet na konden komen. Ik ben ook niet scherp en zakelijk genoeg geweest. Toen ik mijn rooster kreeg had ik inmiddels mijn vaste baan bij een GGZ instelling opgezegd....
Als mbo verpleegkundige kon ik alleen uitvoerend werk verrichten en dat betekende korte diensten zodat ik 5 dagen in de week moest werken om 28 uur te maken. Er waren ook mbo verpleegkundige die andere taken hadden zodat zij wel 8 urige
  meer... diensten konden werken.
Ik heb dit helaas maar 4 maanden volgehouden. Een bleek een moedig maar dom besluit om de overstap te maken naar de wijk. Wel veel geleerd in die korte tijd!
  minder
Pluspunten
Clienten die je verzorg en de collega's
Minpunten
Korte diensten en de hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk plekken
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Schiedam18 augustus 2017
Was een gezellige werk omgeving altijd met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking is nihil
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Brielle14 augustus 2017
veel werk met te weinig personeel.druk is er erg hoog en komensteeds in slecht daglicht
Pluspunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig werken, flexibel
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)13 juli 2017
Goede werk omgeving, gezellige sfeer, leerzaam, goede samen werken
Pluspunten
Zelfstandig team
Minpunten
Bezetting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Careyn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 146 reviews
535
454
344
29
14

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur