Careermaker Reviews

Alle 21 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen
Brandwacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 juli 2019
Zijn geen ster waardig beloven veel maar komen het niet na.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf met veel ruimte voor eigen inbreng!
Recruitmentspecialist (huidige medewerker) –  Rotterdam21 maart 2019
Binnen dit bedrijf heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er heerst een informele en gezellige werksfeer en er ik heb veel zelfstandigheid in mijn functie. Er is ook veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, goede werksfeer hele leuke collega's
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum19 maart 2019
De werksfeer is heel leuk met collega's onderling, je krijgt goede begeleiding/ scholing. De uitbetalingen worden wekelijks op tijd gedaan. Je kan er altijd terecht voor vragen en krijgt hier meestal een duidelijk antwoordt op.
Pluspunten
leuke bedrijfsuitjes
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke, gezellige en innovatieve werkgever
Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam19 maart 2019
Careermaker is een vooruitstrevende en innovatieve werkgever waar veel ruimte in voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast heerst er een prettige, gezellige en open werksfeer.
Pluspunten
Veel werkplezier
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Energieke en ambitieuze omgeving
Accountspecialist (huidige medewerker) –  Rotterdam19 maart 2019
Werk hier inmiddels al weer 2,5 jaar met veel plezier. Met name de werksfeer, cultuur binnen het bedrijf en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zorgen ervoor dat ik blij ben om voor Careermaker te werken.
Pluspunten
Tafelvoetballen, gezellige sfeer en de werkmentaliteit
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke organisatie
Business Developer (huidige medewerker) –  Rotterdam19 maart 2019
Careermaker is een leuke organisatie. Er heerst een super fijne werksfeer en de medewerkers zijn vakbekwaam. Als organisatie zet Careermaker net dat stapje extra voor haar kandidaten en opdrachtgevers. Zeker een aanrader dus!
Pluspunten
kennis in huis
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tof bedrijf om te werken
Business Developer (huidige medewerker) –  Rotterdam10 maart 2019
Werk momenteel meer dan 6 jaar bij Careermaker. De reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk is feit dat Careermaker ambities van kandidaten, klanten
en medewerkers centraal stelt. Daarnaast kijkt de organisatie verder dan enkel een vacature vervullen en gaan ook we ook echt aan de slag met recruitmentvraagstukken. Als medewerker wordt je hierdoor uitgedaagd en geleerd mee te denken met de klant.
Pluspunten
Bedrijfscultuur
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Energieke organisatie met oog voor 'de mens'
Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam8 maart 2019
Leuke collega's, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om voor te werken
Monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 maart 2019
Jarenlang met veel plezier via Careermaker gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen werken aan jouw ambitie
Marketing medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam8 maart 2019
Een plek waar ze echt luisteren naar jouw ambitie, om vervolgens samen te kijken hoe deze gerealiseerd kan worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onpersoonlijk
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
Werd regelmatig benaderd door Quinten nadat ik bij hem had gesolliciteerd paar keer gebeld en gemaild maar des ondanks geen werk en geen reactie
Erg onpersoonlijk gelukkig elders werk gevonden
Pluspunten
geen
Minpunten
laat niks van zich horen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Telecom monteur geen aanrader
Telecom monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 december 2018
Leuk werk. Slechte werkomstandigheden.

Ongezond werk.
Slecht betaald. Je krijg meer voor zelfde werk bij andere bedrijven.

Veel dingen in eigen tijd ook na halen van opleiding. Bijvoorbeeld VCA-B doordeweeks waardoor je een dag niet kan werken wordt niet vergoed. Je spiegel door iemand er af gereden zelf een afspraak maken bij dealer en er heen in eigen tijd.
Laptop defect, ga in je eigen tijd maar een nieuwe halen.

Zet personeel tegen elkaar op door wekelijks prestatie scores naar iedereen te delen. Je krijgt dus scores die andere monteurs halen te zien en andersom mensen die van jou. Ook je bonus.

Algemeen negatieve instelling je zal alleen maar horen dat je het slecht doet.

Je wordt onder druk gezet om targets te halen zo snel je ook maar een keer onder die targets zakt.

Je tekend eerst je opleidings/werk contract.
Na het halen van de opleiding komen ze met nog een contract waar je verantwoordelijk wordt gesteld voor al je materiaal. Als dit fout gaat bij het afboeken van je voorraad of je maakt een fout kan je gemiddeld op zo'n 40 euro boete rekenen.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Slechte werkgever
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen een dag gewerkt met plezier
Brandwacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 september 2018
Word veel beloofd over feestdagen toeslagen maar komen hun afspraken niet na dat is puur stellen van werknemers
Pluspunten
Geen
Minpunten
Slechte planning
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet te vertrouwen
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2018
Bij dit clubje gesolliciteerd naar een baan als chauffeur.
Na uitdrukkelijk te hebben gezegd dat ik mijn huidige werkgever zelf wil informeren over mijn vertrek zodra alles rond is, heeft de intercedent, nog voor ik überhaupt een sollicitatie gesprek had gehad, mijn werkgever al uitvoerig geïnformeerd over het feit dat ik op zoek ben naar iets anders.

Stijlloos.
Was deze review waardevol?Ja 51Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf met uitstekende begeleiding in het veld
Brandwacht (huidige medewerker) –  Rotterdam25 oktober 2017
Ik ben met Careermaker in aanraking gekomen door een presentatie van Patrick die het werk en de functie heel goed uitlegt.

Ze werken samen met een fijn opleidingsbedrijf en als we eenmaal uitstaan dan komt Patrick ook vaak bij ons langs met tips de planning doet er alles aan om alles vlekkeloos te laten verlopen

Ik werk er nu 2 jaar en als het aan mij ligt werk ik hier tot aan mijn pensioen

Bij Careermaker ben je geen nummer maar een persoon !!!
Pluspunten
Vriendelijk kantoor personeel staan altijd voor elkaar klaar
Minpunten
dagplanning
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wil er weinig tot niets over kwijt
Brandwacht (huidige medewerker) –  Rotterdam13 juli 2017
Er zit weinig groei in (financieel) ontwikkeling en een vast contract is niet te krijgen. Wel altijd attent om herhaal examens bij de benodigde certificaten...
Pluspunten
weekgeld
Minpunten
wil er weinig tot niets over kwijt
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker klantcontact
Medewerker klantcontact bij Woonstad Rotterdam (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 juli 2017
Careermaker is een fijn uitzendbureau. Ik ben er altijd netjes behandeld, ik werd op tijd betaald en kreeg altijd snel antwoord op vragen.
Pluspunten
Goed georganiseerd
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk omgeving
Field engineer (voormalige medewerker) –  barendrecht29 januari 2016
Ik heb het hier goed naar mijn zin gehad leuke collega's gehad ook
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH17 augustus 2015
Altijd goed bereikbaar en je word serieus genomen. Je kan met je vragen terecht en je word altijd z.s.m. terug gebeld.
Pluspunten
Altijd op tijd uitbetaald
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 21Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eigen verantwoordelijkheid,erg divers werk
Field Service Medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH9 januari 2014
werkzaamheden was zeer afwisselend, veel reizen en klantcontact
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 18Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Careermaker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 21 reviews
511
42
33
21
14

Waarderingen per categorie

4,3Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
4,0Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over Careermaker gesorteerd op locatie