Cardia Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blij dat ik weg ben.
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag4 januari 2019
Slechte leiding.
Slechte communicatie.
Asociale collega's.
Geen teamoverleg.
Manipulatie.
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Cardia
14 januari 2019

Bedankt voor je waardering. Wij stellen dit zeer op prijs, want jouw mening draagt bij aan het verbeteren van onze dienstverlening. Wij vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over je werkperiode bij ons. Wij geven jouw beoordeling door. Daarnaast gaan we graag met je hierover in gesprek. Mocht je hiertoe bereid zijn, wil je dan contact opnemen met onze regiomanager via communicatie@cardia.nl.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving. Minder goed leerklimaat
verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Den Haag29 oktober 2018
Gezellige werkomgeving. Ik was werkzaam in een transitie periode van verzorgingshuis naar verpleeghuis. Veel geleerd over bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen commentaar
hoteldienst (voormalige medewerker) –  Den Haag8 juni 2018
contract wordt niet verlengd en wordt j e zo eruit gegooid
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bewoners.
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  den haag7 augustus 2017
Leuke bewoners. ik hou echt van ze en zijn ook echt familie voor mij.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Recruiter (huidige medewerker) –  Den Haag25 april 2017
Hele prettige organisatie om voor te werken. Je voelt je gewaardeerd, fijne collega's en de werkgever organiseert geregeld iets leuks voor de medewerkers. Ondanks de werkdruk in de zorg is hier aandacht voor elkaar en de cliënten, erg bijzonder!
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en gezellige
thuishulp (voormalige medewerker) –  den haag25 september 2015
een heel fijn bedrijf waar ik enkelen jaren met heel erg veel plezier heb gewerkt .
twee cliënten per dag om hun huisje weer heerlijk op orde te kunnen maken
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuiszorg A & Planner
Thuiszorg A & Planner (huidige medewerker) –  Den Haag1 mei 2014
• Uitvoeren van huishoudelijke taken voor de hulpbehoevende.
• Boodschappen doen voor de hulpbehoevende
• Administratieve werkzaamheden en e-mail afhandeling.
• Plant aan de hand van zorgaanvraag en indicaties de zorg en wijst medewerkster op basis van deskundigheid en beschikbaarheid toe aan de cliënt.
• Verwerkt de planning in een rooster.
• Voert dagelijks mutaties door in het systeem.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenerking met klant
Thuishulp (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH22 april 2014
Ik werk nu twee jaar bij Dhr. S naar tevredenheid .
Echter constateerde ik dat mijn kennis en opleidings niveau te kort schoten om de ontstane problematiek bij meneer adekwaad op te lossen.
Heb hier contact over opgenomen met mijn leidinggevende.
Heb het probleem voor gelegd en wij zijn samen tot de conclusie gekomen dat bij meneer aanvullende hulp op zijn plek is.
In overleg met meneer hebben wij samen aanvullende hulp afgesproken.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 20Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Cardia. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 9 reviews
55
40
31
21
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,5Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Cardia gesorteerd op locatie