Capgemini Reviews

41 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.870 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en een leuke stageplek
Servicepunt (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)15 september 2019
Prachtige plek om een stage te lopen, vooral door de doorgroei mogelijk heden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to start my software development career
Software Consultant/Engineer (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht15 april 2019
Having a background in business administration Capgemini gave me the opportunity to build a career in software development for what I am very grateful. I have gained skills on many different levels including Architecture, Business and Software development. I could create my own career path and there are many international opportunities. The hardest part was mastering Blockchain technology and convincing clients of the potential and the benefits. The enjoyable part was when I succeeded to build software based on challenging use-cases and working together with ambitious colleagues.
Pluspunten
International opportunities, personal development, job security
Minpunten
Management layers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good company to Work
Pega Consultant (voormalige medewerker) –  Senior Consultant20 maart 2019
Great in cutting Edge Technology and Global Foot Prints.
Pluspunten
Good Work Life Balance
Minpunten
Compensation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voldoende social events. De sfeer daar is sociaal.
Cobol ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Amsetrdam Zuid27 december 2018
Gezellige werkomgeving. Redelijk goede verdiensten. Lage werkdruk.
Pluspunten
Veel belastingvrije vergoedingen
Minpunten
Zijn zuining in het geven van cursussen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig een innovatief bedrijf
Software Engineer Lead (huidige medewerker) –  Utrecht18 juli 2018
Met Capgemini zelf is helemaal niks mis, leuk, jong en dynamisch bedrijf. Helaas hangt het er gewoon van afwaar je uiteindelijk gedetacheerd wordt. Je kunt ook veel trainingen volgen.
Pluspunten
Jong en innovatief
Minpunten
Hangt af waar je gedetacheerd zit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf met enorme mogelijkheden
L&D Specialist / Consultant (huidige medewerker) –  Utrecht18 juli 2018
Een echte multinational. De sky is the limit. Maar daar moet je wel wat voor over hebben. Elke avond zijn er activiteiten waar je naar toe kunt. Daarbij zul je dus goed moeten kiezen wat je leuk en interessant vindt en wat voor jou nuttig is. Qua salaris zul je intern niet snel groeien. Dit kun je eigenlijk alleen onderhandelen op het moment dat je binnen komt.

Qua uitdaging is het bedrijf fantastisch. Je kunt bij bijna alle klanten terecht. Wel is het zo dat wanneer je ambitie niet strookt met het beleid dat jij pech hebt. Results count. Dat is een feit.
Pluspunten
Geweldige mogelijkheden
Minpunten
Grote stroperige organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Frans-Indiaas bedrijf
Manager (huidige medewerker) –  Utrecht Leidsche Rijn2 juli 2018
Capgemini is een bedrijf met een basis in Frankrijk en in India. Dat maakt het bedrijf procesgedreven aan de onderkant, en buitengewoon politiek aan de bovenkant. Dit heeft z'n charme. Maar het gaat ook ten koste van wendbaarheid en voorspelbaarheid. Medewerkers zijn doorgaans hooggekwalificeerd en gaan door het vuur voor hun klanten. Samenwerking tussen entiteiten is al jaren een probleem. De hoop is gevestigd op projecten in domeinen als digital, cloud en security. Deze staat op gespannen voet met de realiteit van detachering.
Pluspunten
Opdoen van impliciete en expliciete kennis
Minpunten
Managementcultuur en interne barrieres
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lots of projects and lots of mobility
Security Researcher (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht1 juli 2018
There was always something new to work on. There are lots of different projects going on with lots of various clients. It seems there is always something new to learn and new people to meet. There is also lots of mobility possible within the organization. There are many career paths available.
Pluspunten
A wide range of projects and clients
Minpunten
Very competitive
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Changeling and Fun workplace
Consultant (huidige medewerker) –  Netherlands20 juni 2018
Working in Capgemini has provided me with new challenges with new improved technologies and new advance process from my previous skillset.

Exposure is more and would like to say that my professional learning graph is growing towards rights side.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gestructureerde maar informele sfeer.
2e en gedeeltelijk 3e lijn support (voormalige medewerker) –  Papendorp, Utrecht1 maart 2018
Wisselde dagen, waarbij je per dag veel leert. Vrijheid om je werk op jou manier te doen binnen de structuur van het bedrijf
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Soms wel eens onverwachte veranderingen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met leuke cultuur
Operationele Service Manager (huidige medewerker) –  Utrecht9 november 2017
Het is een fijn bedrijf om voor te werken met mogelijkheden als je hier zelf voor gaat.
Pluspunten
cultuur
Minpunten
veel eigen tijd benodigd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
IT bedrijf
Principal Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht1 november 2017
System Integrator met aansprekende projecten.
Goede delivery capaciteiten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Working with Capgemini is a good experience as it allows you to learn and get used to different work culture
Sr.Consultant (huidige medewerker) –  Utrecht and Mumbai(India)20 september 2017
At Capgemini people have freedom to work and there is no pressure on how and what you do during the office hours. The important thing is you need to complete the task assigned to you as per agreed time duration.
I have got to learn different processes for doing work and make changes. Also how a team work is an important aspect in corporate life.
Management are very cooperative and they don't differentiate between the senior and junior.
Corporate culture is very friendly.
There is nothing called as hard thing, its just you are put in front of different challenge which are sometimes difficult to execute and which are part of life.
The most fun part is that you have flexibility to do work the way you want and from where you want. what matters is the final outcome and on time delivery.
Pluspunten
Work culture, freedom to do work, team parties, team support
Minpunten
Employee skills enhancement needs management attention.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Schoonmaker gebouwen/Schoonmaakster gebouwen (voormalige medewerker) –  Groningen14 september 2017
Heel erg leuk bedrijf waar ik veel geleerd heb. Heel veel verantwoordelijk heid
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi IT bedrijf
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Utrecht28 augustus 2017
Altijd met veel plezier gewerkt en daar de, toen, nieuwste technologie leren ontdekken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving met leuke collega's
Secretaresse- HR Medewerkster (huidige medewerker) –  Utrecht7 augustus 2017
Capgemini is een erg goede werkgever. Veel doorgroeimogelijkheden voor nieuwe medewerkers. De veelzijdigheid van de werkzaamheden op HR is groot. Helaas is er voor deze functie geen doorgroeimogelijkheid. Zeer veel geleerd op HR niveau.
De vraagbaak zijn van medewerkers en het begeleiden van nieuwe medewerkers geeft een zeer voldaan gevoel.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prestige
IT Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht31 maart 2017
Capgemini was ooit een prestigieus bedrijf. Tegenwoordig laat het helaas veel van zijn potentieel liggen, hetgeen buitengewoon jammer is voor een prachtig bedrijf.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen aandacht voor eigen staff
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief.
Stagair (voormalige medewerker) –  Groningen23 januari 2017
Heel veel geleerd bij Capgemini.
Het was leuk om hier te mogen werken , veel verantwoordelijkheid wat wel uitdagend was.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
FICO business consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam31 december 2016
Normaal wat je van een grote organisatie mag verwachten. Organisatie en collegialiteit is goed geregeld.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
For me the Transition to Capgemini was mandatory
Service Delivery Manager (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)29 november 2016
After 1,5 year of being at Capgemini, which I started as a result of an outsourcing decission of my previous employer, I decided that Capgemini was not the organisation for me.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Capgemini. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 6.870 reviews
51.738
42.819
31.701
2383
1229

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Capgemini gesorteerd op locatie