Capgemini
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Capgemini Carrières en werk

Over ons
Meer dan een halve eeuw geleden groeide Capgemini uit tot ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Met ruim 190.000 medewerkers wereldwijd opereren we in meer dan 40 landen en helpen we klanten op weg met hun digitale transformatie.
Samen met onze klanten creëren en leveren we business- en IT-oplossingen
 – meer... die aansluiten op de behoefte van de klant. En die concrete resultaten leveren. Onze klanten kunnen kiezen uit vier verschillende diensten, namelijk: Consulting service (Capgemini Consulting), Technology services, Outsourcing services en Local Professional Services (Sogeti).

Met ruim 190.000 medewerkers wereldwijd in meer dan 40 landen kun je wel stellen dat Capgemini een groot bedrijf is. Maar ga je bij ons aan de slag, dan ben je zeker geen nummertje. Want naast het hard werken is een goede sfeer op de werkvloer voor ons ook enorm belangrijk. Bij Capgemini krijg je de mogelijkheden die passen bij een groot internationaal bedrijf, maar voel je de sfeer van een klein bedrijf.


Bij Capgemini geloven we dat ons succes wordt behaald en ondersteund door onze medewerkers en hun expertise. Daarom ondersteunen we jou bij de ontwikkeling van je competenties en capaciteiten vanaf je eerste werkdag. En dit zetten we door gedurende je carrière bij Capgemini. Hierdoor kan jij bij onze klanten het beste uit jezelf halen en het verschil maken in een markt die wordt gekenmerkt door snelle technologische innovatie. Om jouw ontwikkeling mogelijk te maken heeft Capgemini een All you can train programma, de Capgemini Academy, Capgemini University en Advantage You.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Capgemini te werken?

3,7
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,6
Bedrijfscultuur