Samen maken we het verschil

Als CWZ’ers verstaan we ons vak. Welke functie we ook hebben: we zijn vakbekwaam, vaardig en professioneel. Ook buiten CWZ liggen er kansen. Zo werken we nauw samen met collega ziekenhuizen en andere externe organisaties. We wisselen kennis uit en leiden jonge mensen op. We verbeteren samen zorgtrajecten en helpen elkaar innoveren. Buiten de geijkte kaders durven kijken past daarbij. Onze open blik naar de buitenwereld biedt voordelen voor patiënten én kansen voor medewerkers. Samen maken we elkaar sterker, samen maken we het verschil. - www.werkenbijcwz.nl

Persoonlijk

De lijnen zijn kort, bekende en onbekende collega’s zijn makkelijk te benaderen en de sfeer is informeel. Bij CWZ is er oog voor de mens. Dat persoonlijke zie je in de directe zorg, waar onze betrokkenheid enorm wordt gewaardeerd. Als medewerker draag je hieraan bij in elk contact met de patiënt. Maar ook in functies zonder direct patiëntencontact leveren CWZ’ers een bijdrage aan deze persoonlijke sfeer.

Zoals we omgaan met patiënten, zo gaan we om met elkaar. Als werkgever wil CWZ je bieden wat voor jou belangrijk is. Zoveel mensen, zoveel verschillen. De persoonsgerichte aandacht voor medewerkers klinkt door in de secundaire arbeidsvoorwaarden. In het persoonlijke advies over jouw loopbaan. En in het grote aanbod van interne opleidingen die passen bij jouw werk en ontwikkeling.

Over Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen

CWZ is het ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medisch specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 acute zorgafdelingen. Meer dan 4000 medewerkers en vele vrijwilligers leveren dagelijks de best mogelijke zorg aan onze patiënten. CWZ is één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland, één van de 7 Santeon ziekenhuizen én Top Employer.

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Werken bij CWZ
CWZ website

Twitter

Facebook