C & A Reviews

96 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.470 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
filiaalmanager (huidige medewerker) –  Arnhem8 oktober 2018
Fijne werkgever om voor te werken. Altijd ruimte om verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
C&a
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) –  Uden8 oktober 2018
De CAO van dit bedrijf is erg goed. Je komt er als medewerker niet snel wat te kort.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Drachten10 september 2018
Gastvrije vriendelijke collega's, waar iedereen iets aan heeft. Collega's die open staan voor jouben in overlegveel willen doen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is wel gewoon een leuke winkel maar er wordt niet echt respectvol gesproken tegen mij
C&A medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid9 september 2018
het is gewoon een leuke rustige winkel maar mijn ervaring daar was in het begin heel goed maar later werd ik respectloos behandeld en ben ik weg gegaan
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met muziek en tv
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 juni 2018
In het weekend begint je dag meestal om 9 uur in de ochtend. Ik heb er geleerd hoe je met klanten om kunt gaan.
Pluspunten
30% korting op kleding die je bij c&a wilt halen
Minpunten
Niet volledig uitbetaald worden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum25 april 2018
weinig functie geen mogelijkheid om te ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worker of C&A in Dronten
Cashier and floor worker (voormalige medewerker) –  Gemeente Dronten11 maart 2018
I worked both behind the counter and in the store in 2015-2016.
I had four planned hours every friday from 5 o'clock til 9 o'clock in the evening. Besides those hours, the company sometimes asked me to work during holidays, free days and sometimes on saturdays (although this rarely happened).

A typical day for me would be to clock in a little before 5. I then would go to the cashier working the shift before me and switch places. I would log in and check if everything is alright and then start my day. Most fridays were quite slow. I would often leave the counter and help fold clothing in the store. I did have to watch the check out to see if there were any costumers coming that way. I would also be the person to answer the phone if someone called, and to call costumers if they had ordered clothing and could pick them up at the store.

Usually around 8:45 we would slowly get ready to close the store. I would organise the counter and clean it. Then I would count the money, see if there were any mistakes, and then when the clock hit 9 o'clock, close the check out.

After that it's just a matter of
Pluspunten
learning a lot about how to work in a store and how to work with people you don't know
Minpunten
The hours I worked were quite boring and not at all challenging
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en fijne werknemers
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Waddinxveen21 februari 2018
C&A Waddinxveen is een fijne plek om te werken en te leren. Ik heb leuke collega's en eigenlijk niet echt negatieve punten. Als je goed je best hebt getoond, dan krijgen ze meer vertrouwen in het werk wat jij doet en laten ze je zelf ook keuzes maken.
Pluspunten
Fijne collega's en goede werksfeer
Minpunten
Geen vaste contracten geven ze meer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prductief en goed bezig
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lisse5 december 2017
Altijd naar me zin gehad en goed met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet lang gewerkt
verkoopster (voormalige medewerker) –  Purmerend21 november 2017
C&A was mijn eerste werkgever, met leiding gevende helaas slechte ervaring. Verder was het vooral schoonmaken en kleding inhangen, kwam al gelabeld binnen dus hoefde we niks aan te doen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Onaardige filiaalmanager
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good place to work
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  NL17 oktober 2017
Decent company culture. Managers were okay and understanding. Pay was within a good range. You had independence on the job and good to deal with similiar people daily.
Pluspunten
Free lunch
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, waarbij klantvriendelijkheid en de winkel voorop staan.
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Breda17 oktober 2017
Een typische dag bestaat uit klanten helpen en zorgen dat de winkel er op zijn best uitziet. Je leert zeer veel over het bedrijf C&A en klantvriendelijkheid. Het is een leuk bedrijf om voor te werken en er werken ook zeer leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Storemanager (voormalige medewerker) –  district rotterdam28 september 2017
Mooi bedrijf die zich goed staande weet te houden in een turbulente periode in de detailhandel.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 september 2017
Het was een bijbaan na school en ik vond het fijn om hier te hebben gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Kassière (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
ik vond het leuk daar te werken
leuke wisselende plek van kinderkleding tot dames kleding etc.
ik vond alleen soms iets meer collegiaal tegen over elkaar mocht wel
en na het inleren van nieuwe collega's mocht ik zelf vertrekken en zat ik zonder baan
Pluspunten
leuke collega s
Minpunten
niet collegiaal naar elkaar toe
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt.
Verkoopmedewerker herenafdeling (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 augustus 2017
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt. Ik stond bij de heren afdeling, ik had de verantwoordelijkheden van de afdeling. En dat was voor mij een uitdaging om alleen te staan over de hele grote afdeling.
Ik heb binnen C&A veel geleerd, oa hoe de kleren worden gemaakt, waar ze worden gemaakt,
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe baan
vulploeg/magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Beek1 augustus 2017
bij deze job werkte ik eerst in het magazijn dit ging mij erg goed af hierna sta je de hele dag in de winkel dit is erg leuk omdat je leuke collega's hebt en met leuke klanten in contact bent
Pluspunten
korting op kleding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkplek
Verkoopmedewerkster/caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2017
Ik werk momenteel bij de C&A en heb het hier erg naar mijn zin. Ik werd vanaf dag één betrokken bij alles en werkelijk elke collega is aardig.

Wanneer je op de werkvloer bent is het doel om de winkel zo netjes mogelijk te houden, alle kleding terug te hangen en ondertussen ook de klanten te begroeten en helpen. Daarom is het belangrijk om fris en scherp op de werkvloer te staan.

Met het management van mijn filiaal kan ik het erg goed vinden. Daarom is het ook nooit een probleem als ik (tijdig) aangeef dat ik bijvoorbeeld een bepaalde dag niet kan werken o.i.d.

Ik heb eigenlijk niet veel negatiefs te vertellen over de C&A, alleen is het uurloon wel erg laag. Omdat ik onlangs ben geslaagd voor mijn MBO niveau 4, overweeg ik om daarom iets anders te zoeken waar ik meer mee verdien.

Verder raad ik iedereen deze werkplek aan!
Pluspunten
Tot 9 euro (avondeten) vergoeding als je tot sluit werkt (vanaf 11:30, 12:00 of 13:00)
Minpunten
Laag uurloon
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkvolle sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht10 juli 2017
Er wordt goed met elkaar gecommuniceerd, wordt elkaar gecontroleerd, wordt onder elkaar gecommuniceerd in geval van conflict.
Pluspunten
gratis avond eten als je moet overwerken.
Minpunten
lang staan werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderlingensfeer prima en goede voorzieningen
Verkoopster Etaleuse- ADO assistente (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom-Etten-Leur-Roosendaal31 mei 2017
Heb positieve ervaringen. Veel kennis opgedaan. Veel geleerd op zowel werkervaring en hoe om te gaan met mensen. Bij c&a werk je met producten en klanten. Bij Fokus werk je met lichamelijke gehandicapte mensen. Heel verschillend maar erg leerzaam.
Pluspunten
Kan veel regelen in overleg
Minpunten
Weekendje werken
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij C & A. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.470 reviews
52.072
41.326
3775
2177
1120

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur