C & A Reviews

90 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.047 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum25 april 2018
weinig functie geen mogelijkheid om te ontwikkeling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en fijne werknemers
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Waddinxveen21 februari 2018
C&A Waddinxveen is een fijne plek om te werken en te leren. Ik heb leuke collega's en eigenlijk niet echt negatieve punten. Als je goed je best hebt getoond, dan krijgen ze meer vertrouwen in het werk wat jij doet en laten ze je zelf ook keuzes maken.
Pluspunten
Fijne collega's en goede werksfeer
Minpunten
Geen vaste contracten geven ze meer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prductief en goed bezig
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lisse5 december 2017
Altijd naar me zin gehad en goed met de collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet lang gewerkt
verkoopster (voormalige medewerker) –  Purmerend21 november 2017
C&A was mijn eerste werkgever, met leiding gevende helaas slechte ervaring. Verder was het vooral schoonmaken en kleding inhangen, kwam al gelabeld binnen dus hoefde we niks aan te doen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Onaardige filiaalmanager
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good place to work
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  NL17 oktober 2017
Decent company culture. Managers were okay and understanding. Pay was within a good range. You had independence on the job and good to deal with similiar people daily.
Pluspunten
Free lunch
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, waarbij klantvriendelijkheid en de winkel voorop staan.
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Breda17 oktober 2017
Een typische dag bestaat uit klanten helpen en zorgen dat de winkel er op zijn best uitziet. Je leert zeer veel over het bedrijf C&A en klantvriendelijkheid. Het is een leuk bedrijf om voor te werken en er werken ook zeer leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Storemanager (voormalige medewerker) –  district rotterdam28 september 2017
Mooi bedrijf die zich goed staande weet te houden in een turbulente periode in de detailhandel.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 september 2017
Het was een bijbaan na school en ik vond het fijn om hier te hebben gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Kassière (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
ik vond het leuk daar te werken
leuke wisselende plek van kinderkleding tot dames kleding etc.
ik vond alleen soms iets meer collegiaal tegen over elkaar mocht wel
en na het inleren van nieuwe collega's mocht ik zelf vertrekken en zat ik zonder baan
Pluspunten
leuke collega s
Minpunten
niet collegiaal naar elkaar toe
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt.
Verkoopmedewerker herenafdeling (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 augustus 2017
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt. Ik stond bij de heren afdeling, ik had de verantwoordelijkheden van de afdeling. En dat was voor mij een uitdaging om alleen te staan over de hele grote afdeling.
Ik heb binnen C&A veel geleerd, oa hoe de kleren worden gemaakt, waar ze worden gemaakt,
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe baan
vulploeg/magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Beek1 augustus 2017
bij deze job werkte ik eerst in het magazijn dit ging mij erg goed af hierna sta je de hele dag in de winkel dit is erg leuk omdat je leuke collega's hebt en met leuke klanten in contact bent
Pluspunten
korting op kleding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkplek
Verkoopmedewerkster/caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2017
Ik werk momenteel bij de C&A en heb het hier erg naar mijn zin. Ik werd vanaf dag één betrokken bij alles en werkelijk elke collega is aardig.

Wanneer je op de werkvloer bent is het doel om de winkel zo netjes mogelijk te houden, alle kleding terug te hangen en ondertussen ook de klanten te begroeten en helpen. Daarom is het belangrijk om fris en scherp op de werkvloer te staan.

Met het management van mijn filiaal kan ik het erg goed vinden. Daarom is het ook nooit een probleem als ik (tijdig) aangeef dat ik bijvoorbeeld een bepaalde dag niet kan werken o.i.d.

Ik heb eigenlijk niet veel negatiefs te vertellen over de C&A, alleen is het uurloon wel erg laag. Omdat ik onlangs ben geslaagd voor mijn MBO niveau 4, overweeg ik om daarom iets anders te zoeken waar ik meer mee verdien.

Verder raad ik iedereen deze werkplek aan!
Pluspunten
Tot 9 euro (avondeten) vergoeding als je tot sluit werkt (vanaf 11:30, 12:00 of 13:00)
Minpunten
Laag uurloon
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkvolle sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht10 juli 2017
Er wordt goed met elkaar gecommuniceerd, wordt elkaar gecontroleerd, wordt onder elkaar gecommuniceerd in geval van conflict.
Pluspunten
gratis avond eten als je moet overwerken.
Minpunten
lang staan werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderlingensfeer prima en goede voorzieningen
Verkoopster Etaleuse- ADO assistente (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom-Etten-Leur-Roosendaal31 mei 2017
Heb positieve ervaringen. Veel kennis opgedaan. Veel geleerd op zowel werkervaring en hoe om te gaan met mensen. Bij c&a werk je met producten en klanten. Bij Fokus werk je met lichamelijke gehandicapte mensen. Heel verschillend maar erg leerzaam.
Pluspunten
Kan veel regelen in overleg
Minpunten
Weekendje werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne leerschool voor klantgerichtheid
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 mei 2017
Tijdens mijn werkperiode bij C&A heb ik vooral geleerd om klanten te benaderen, luisteren naar hun wensen en behoeften en daarop inspelen. We werden dan ook gestimuleerd om hier zo bewust mogelijk mee bezig te zijn met behulp van cursussen die we volgden. Het doel was altijd om de klant welkom te laten voelen in de winkel en hen een positieve beleving meegeven in hun winkelervaring. Ik heb daar vrij lang gewerkt, dus door mijn kennis en ervaring heb ik meerdere (nieuwere) collega's mogen begeleiden in hun werkzaamheden. Ik heb tijdens mijn hele periode nooit een negatieve ervaring gehad met collega's, samenwerking ging altijd soepel. Het leukste van deze baan vind ik dan ook het in contact komen met mensen en hen helpen aan een leuke outfit. Er was eigenlijk niets moeilijk in deze functie.
Pluspunten
Fijne collega's, prima voorzieningen
Minpunten
Geen vast rooster, ik werd soms te minimaal ingeroosterd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht14 mei 2017
Het werken bij C&A Dordrecht is een hele gezellige ervaring, waarbij fashion en klantenservice centraal staan.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving ook fijne collega's om mee samen te wetken
Verkoopmedewerkster/Klanteservicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Amstelveen13 mei 2017
Ik vond het fijn om daar te werken soms verwachten ze te veel van je als je er net begint net werken.
Pluspunten
Goede begeleidung
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
miner leuk
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere19 april 2017
bij de c&a zat ik meer achter in het magzijn en soms in de winkel en ik vond het een minder leuke werk plek maar netjes afgerond met een certificaat
Pluspunten
klanten
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier heb ik uit mogen bloeien tot een spontane dame.
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) –  Uden12 april 2017
Als verlegen tiener van 15 jaar begon ik hier met werken en ik heb hier uit mogen bloeien tot een spontane dame. Ik heb door al die jaren heen veel mogen leren en zien hoe het werken in een kledingwinkel in zijn werk gaat en wat er allemaal belangrijk is om de juiste dagomzet te behalen. De omgang van collega's onder elkaar was als een familie en dat maakt het werken alleen maar prettiger. Elkaar helpen om te bereiken wat nodig is.
Pluspunten
Collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht4 april 2017
Fijn samengewerkt. Veel geleerd en ervaring opgedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij C & A. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.047 reviews
51.837
41.221
3725
2161
1103

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur