C&A Reviews

73 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.835 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage werkplek
Stagaire (voormalige medewerker) –  Vlaardingen24 oktober 2019
stage bij c&a was best te doen veel kunnen leren maar verder niks bijzonders.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met muziek en tv
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 juni 2018
In het weekend begint je dag meestal om 9 uur in de ochtend. Ik heb er geleerd hoe je met klanten om kunt gaan.
Pluspunten
30% korting op kleding die je bij c&a wilt halen
Minpunten
Niet volledig uitbetaald worden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum25 april 2018
weinig functie geen mogelijkheid om te ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worker of C&A in Dronten
Cashier and floor worker (voormalige medewerker) –  Gemeente Dronten11 maart 2018
I worked both behind the counter and in the store in 2015-2016.
I had four planned hours every friday from 5 o'clock til 9 o'clock in the evening. Besides those hours, the company sometimes asked me to work during holidays, free days and sometimes on saturdays (although this rarely happened).

A typical day for me would be to clock in a little before 5. I then would go to the cashier working the shift before me and switch places. I would log in and check if everything is alright and then start my day. Most fridays were quite slow. I would often leave the counter and help fold clothing in the store. I did have to watch the check out to see if there were any costumers coming that way. I would also be the person to answer the phone if someone called, and to call costumers if they had ordered clothing and could pick them up at the store.

Usually around 8:45 we would slowly get ready to close the store. I would organise the counter and clean it. Then I would count the money, see if there were any mistakes, and then when the clock hit 9 o'clock, close the check out.

After that it's just a matter of
Pluspunten
learning a lot about how to work in a store and how to work with people you don't know
Minpunten
The hours I worked were quite boring and not at all challenging
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en fijne werknemers
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Waddinxveen21 februari 2018
C&A Waddinxveen is een fijne plek om te werken en te leren. Ik heb leuke collega's en eigenlijk niet echt negatieve punten. Als je goed je best hebt getoond, dan krijgen ze meer vertrouwen in het werk wat jij doet en laten ze je zelf ook keuzes maken.
Pluspunten
Fijne collega's en goede werksfeer
Minpunten
Geen vaste contracten geven ze meer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet lang gewerkt
verkoopster (voormalige medewerker) –  Purmerend21 november 2017
C&A was mijn eerste werkgever, met leiding gevende helaas slechte ervaring. Verder was het vooral schoonmaken en kleding inhangen, kwam al gelabeld binnen dus hoefde we niks aan te doen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Onaardige filiaalmanager
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Storemanager (voormalige medewerker) –  district rotterdam28 september 2017
Mooi bedrijf die zich goed staande weet te houden in een turbulente periode in de detailhandel.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 september 2017
Het was een bijbaan na school en ik vond het fijn om hier te hebben gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Kassière (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
ik vond het leuk daar te werken
leuke wisselende plek van kinderkleding tot dames kleding etc.
ik vond alleen soms iets meer collegiaal tegen over elkaar mocht wel
en na het inleren van nieuwe collega's mocht ik zelf vertrekken en zat ik zonder baan
Pluspunten
leuke collega s
Minpunten
niet collegiaal naar elkaar toe
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt.
Verkoopmedewerker herenafdeling (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 augustus 2017
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt. Ik stond bij de heren afdeling, ik had de verantwoordelijkheden van de afdeling. En dat was voor mij een uitdaging om alleen te staan over de hele grote afdeling.
Ik heb binnen C&A veel geleerd, oa hoe de kleren worden gemaakt, waar ze worden gemaakt,
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkplek
Verkoopmedewerkster/caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2017
Ik werk momenteel bij de C&A en heb het hier erg naar mijn zin. Ik werd vanaf dag één betrokken bij alles en werkelijk elke collega is aardig.

Wanneer je op de werkvloer bent is het doel om de winkel zo netjes mogelijk te houden, alle kleding terug te hangen en ondertussen ook de klanten te begroeten en helpen. Daarom is het belangrijk om fris en scherp op de werkvloer te staan.

Met het management van mijn filiaal kan ik het erg goed vinden. Daarom is het ook nooit een probleem als ik (tijdig) aangeef dat ik bijvoorbeeld een bepaalde dag niet kan werken o.i.d.

Ik heb eigenlijk niet veel negatiefs te vertellen over de C&A, alleen is het uurloon wel erg laag. Omdat ik onlangs ben geslaagd voor mijn MBO niveau 4, overweeg ik om daarom iets anders te zoeken waar ik meer mee verdien.

Verder raad ik iedereen deze werkplek aan!
Pluspunten
Tot 9 euro (avondeten) vergoeding als je tot sluit werkt (vanaf 11:30, 12:00 of 13:00)
Minpunten
Laag uurloon
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkvolle sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht10 juli 2017
Er wordt goed met elkaar gecommuniceerd, wordt elkaar gecontroleerd, wordt onder elkaar gecommuniceerd in geval van conflict.
Pluspunten
gratis avond eten als je moet overwerken.
Minpunten
lang staan werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne leerschool voor klantgerichtheid
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 mei 2017
Tijdens mijn werkperiode bij C&A heb ik vooral geleerd om klanten te benaderen, luisteren naar hun wensen en behoeften en daarop inspelen. We werden dan ook gestimuleerd om hier zo bewust mogelijk mee bezig te zijn met behulp van cursussen die we volgden. Het doel was altijd om de klant welkom te laten voelen in de winkel en hen een positieve beleving meegeven in hun winkelervaring. Ik heb daar vrij lang gewerkt, dus door mijn kennis en ervaring heb ik meerdere (nieuwere) collega's mogen begeleiden in hun werkzaamheden. Ik heb tijdens mijn hele periode nooit een negatieve ervaring gehad met collega's, samenwerking ging altijd soepel. Het leukste van deze baan vind ik dan ook het in contact komen met mensen en hen helpen aan een leuke outfit. Er was eigenlijk niets moeilijk in deze functie.
Pluspunten
Fijne collega's, prima voorzieningen
Minpunten
Geen vast rooster, ik werd soms te minimaal ingeroosterd
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht14 mei 2017
Het werken bij C&A Dordrecht is een hele gezellige ervaring, waarbij fashion en klantenservice centraal staan.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving ook fijne collega's om mee samen te wetken
Verkoopmedewerkster/Klanteservicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Amstelveen13 mei 2017
Ik vond het fijn om daar te werken soms verwachten ze te veel van je als je er net begint net werken.
Pluspunten
Goede begeleidung
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
miner leuk
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere19 april 2017
bij de c&a zat ik meer achter in het magzijn en soms in de winkel en ik vond het een minder leuke werk plek maar netjes afgerond met een certificaat
Pluspunten
klanten
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier heb ik uit mogen bloeien tot een spontane dame.
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) –  Uden12 april 2017
Als verlegen tiener van 15 jaar begon ik hier met werken en ik heb hier uit mogen bloeien tot een spontane dame. Ik heb door al die jaren heen veel mogen leren en zien hoe het werken in een kledingwinkel in zijn werk gaat en wat er allemaal belangrijk is om de juiste dagomzet te behalen. De omgang van collega's onder elkaar was als een familie en dat maakt het werken alleen maar prettiger. Elkaar helpen om te bereiken wat nodig is.
Pluspunten
Collega's
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht4 april 2017
Fijn samengewerkt. Veel geleerd en ervaring opgedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moeilijk bedrijf om voor te werken
Etaleur (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 maart 2017
ik werkte in het filiaal rotterdam centrum de winkel manager daar is verschrikkelijk daardoor was de werkdruk vaak heel hoog en het team erg gespannen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer, Goede behandeling, Zeer lage vergoedingen.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten19 februari 2017
Iedereen kon het goed met elkaar vinden en we behandelden elkaar met respect.

Vrijwel alles ging in goed overleg.

Het werk was over het algemeen leuk, maar zonder klanten in de winkel een stuk minder.

Het enige waar ik van schrok binnen het bedrijf was het loon wat op mijn contract kwam te staan. Als 17-jarige 3,70 per uur. (Minimum)
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Laag loon
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij C&A. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.835 reviews
51.280
4853
3519
2117
166

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur