C&A Reviews

107 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.054 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste baan
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Waddinxveen10 januari 2020
Voor mij is dit de eerste baan waar ik nooit met tegenzin heen ga
Er is altijd wel wat te doen en het is een super fijn team die door goede en slechte tijden altijd voor je klaar staan
Er zijn veel mogelijk heden om opleidingen te volgen om zo door te groeien
Pluspunten
Leer mogelijkheden
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk bekrompen bedrijf
Visual Merchandiser, ik had een leidinggevende functie (voormalige medewerker) –  Dronten31 december 2019
Als je compleet uitgemelkt wilt worden moet je hier aan de slag gaan. Niet heel verbazend dat iedereen hard weg loopt. Meeste leidinggevenden zitten thuis met een burn out.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sollicitatie is al heel lang geleden dus dat wist ik niet echt met in te vullen.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoorn9 november 2019
En fijn bedrijf om te werken, de arbeidsomstandigheden veranderen wel door de jaren heen, waardoor ook de sfeer per filiaal erg verschilt. Maar ondanks dat zou ik er zo weer solliciteren.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage werkplek
Stagaire (voormalige medewerker) –  Vlaardingen24 oktober 2019
stage bij c&a was best te doen veel kunnen leren maar verder niks bijzonders.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk ervaring
Verkoper (voormalige medewerker) –  Emmeloord22 oktober 2019
Vond het leuk om te werken, veel kennis opgedaan en heb veel geleerd
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Dagverandwoordelijke (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad5 september 2019
Er wordt heel veel druk opgelegd voor weinig salaris geen structuur steeds verandering in de leiding en totaal geen doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Geen structuur geen doorgroeimogelijkheden weinig salaris heel veel druk
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag21 juli 2019
Ik heb 8 jaar voor C&A gewerkt. Werk is zeker leuk. Doorgroei mogelijkheden is beperkt.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en leuke collega`s
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum14 juli 2019
het is een leuk team om in te werken
maar je hoeft er alleen niet op te reken dat je kans hebt op een vast contract.
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschillende filialen gestaan. Altijd leuke teams, ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen afdeling en je moet kassa kunnen draaien.
Assistent Storemanager (huidige medewerker) –  wisselend28 juni 2019
Het is een fijn bedrijf om te werken. Je kunt er heel veel leren. Werkdruk is wel hoog. Veel werk met steeds minder mensen maar de lat ligt wel hoog. Kanten zijn niet altijd even vriendelijk en maken er soms echt een zooite van. Daar moet je tegen kunnen. 20% personeels korting en 50% voor bedrijfskleding en een goede maaltijd vergoeding voor koopavond . Als je een kwartier extra werkt wordt dat ook uitbetaald, bijvoorbeeld wanneer je nog klanten moet afhelpen na sluiting tijd. Loon valt wat tegen, maar dat is bij alle retailers zo.
Pluspunten
Cao en personeelskorting
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerker
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard23 april 2019
Leuke werkomgeving en willen jouw veel leren als je daarvoor open staat.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer,
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum6 februari 2019
deze organisatie houd goed rekening is flexibel en houd rekening opzichte van je persoonlijke behoefden,

fijne collega's, leuke en leerzame cursussen.
Pluspunten
goede begeleiding voor stageres
Minpunten
ik zou het eerlijk gezegd niet weten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
filiaalmanager (huidige medewerker) –  Arnhem8 oktober 2018
Fijne werkgever om voor te werken. Altijd ruimte om verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
C&a
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) –  Uden8 oktober 2018
De CAO van dit bedrijf is erg goed. Je komt er als medewerker niet snel wat te kort.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Drachten10 september 2018
Gastvrije vriendelijke collega's, waar iedereen iets aan heeft. Collega's die open staan voor jouben in overlegveel willen doen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is wel gewoon een leuke winkel maar er wordt niet echt respectvol gesproken tegen mij
C&A medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid9 september 2018
het is gewoon een leuke rustige winkel maar mijn ervaring daar was in het begin heel goed maar later werd ik respectloos behandeld en ben ik weg gegaan
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met muziek en tv
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 juni 2018
In het weekend begint je dag meestal om 9 uur in de ochtend. Ik heb er geleerd hoe je met klanten om kunt gaan.
Pluspunten
30% korting op kleding die je bij c&a wilt halen
Minpunten
Niet volledig uitbetaald worden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum25 april 2018
weinig functie geen mogelijkheid om te ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worker of C&A in Dronten
Cashier and floor worker (voormalige medewerker) –  Gemeente Dronten11 maart 2018
I worked both behind the counter and in the store in 2015-2016.
I had four planned hours every friday from 5 o'clock til 9 o'clock in the evening. Besides those hours, the company sometimes asked me to work during holidays, free days and sometimes on saturdays (although this rarely happened).

A typical day for me would be to clock in a little before 5. I then would go to the cashier working the shift before me and switch places. I would log in and check if everything is alright and then start my day. Most fridays were quite slow. I would often leave the counter and help fold clothing in the store. I did have to watch the check out to see if there were any costumers coming that way. I would also be the person to answer the phone if someone called, and to call costumers if they had ordered clothing and could pick them up at the store.

Usually around 8:45 we would slowly get ready to close the store. I would organise the counter and clean it. Then I would count the money, see if there were any mistakes, and then when the clock hit 9 o'clock, close the check out.

After that it's just a matter of
Pluspunten
learning a lot about how to work in a store and how to work with people you don't know
Minpunten
The hours I worked were quite boring and not at all challenging
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en fijne werknemers
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Waddinxveen21 februari 2018
C&A Waddinxveen is een fijne plek om te werken en te leren. Ik heb leuke collega's en eigenlijk niet echt negatieve punten. Als je goed je best hebt getoond, dan krijgen ze meer vertrouwen in het werk wat jij doet en laten ze je zelf ook keuzes maken.
Pluspunten
Fijne collega's en goede werksfeer
Minpunten
Geen vaste contracten geven ze meer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prductief en goed bezig
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lisse5 december 2017
Altijd naar me zin gehad en goed met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij C&A. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 5.054 reviews
52.353
41.492
3844
2210
1155

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur