Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

C&A Carrières en werk

Over ons
Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Dit kunnen we waarmaken door te luisteren naar en te voorzien in de behoeften van onze klanten. Daarnaast maken we onze bedrijfsvoering voortdurend duurzamer. Alleen tradities die zichzelf vernieuwen zijn succesvol. Met onze passie voor – meer... kennis, creativiteit en onze gedrevenheid om resultaten te behalen, bouwen we bij C&A dagelijks aan een duurzaam fundament. Door mens en planeet op de eerste plaats te zetten bepalen wij de toon voor de toekomst van de mode-industrie.

C&A maakt al 176 jaar betaalbare en aantrekkelijke kleding die overal verkrijgbaar is. Wij investeren in duurzaamheid omdat we geloven dat iedereen er goed uit mag zien en zich goed mag voelen in kleding die gemaakt is met respect voor mens en milieu. Dat zit in ons DNA. Wij hebben bijna 60.000 medewerkers en onze leveranciers hebben meer dan een miljoen werknemers die kleding produceren om elke dag aan de vraag van 2 miljoen klanten te kunnen voldoen. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Neem even de tijd om meer te lezen over onze visie op duurzaamheid en onze betrokkenheid bij duurzame initiatieven.


Bij C&A passen we onze historische waarden voortdurend aan, zodat ze blijven passen in een globaliserende wereld. Onze vijf kernwaarden vormen een leidraad voor het beroepsmatige handelen van al onze medewerkers. Deze waarden definiëren hoe we zaken doen. Ze geven richting aan onze samenwerking met zakenpartners en onze omgang met anderen, met klanten, collega's, producenten en leveranciers, maar ook met onze planeet en haar bewoners.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij C&A te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
4,0
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij C&A?

Picture of Paulo Correa, CEO of C&A
88%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Paulo Correa als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 2.535 reviews

Welke vacatures staan er open bij C&A?

Beste werklocaties
4,5
Alkmaar
4,3
Zwolle
4,3
Breda
4,0
Drachten
4,0
Maastricht
Meest populaire functies
4,8
Supermarktmedewerker (m/v)
4,3
Weekendhulp
4,1
Kassamedewerker (m/v)
3,8
Verkoper (m/v)
3,7
Stagiair (m/v)

C&A vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij C&A?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 26 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 26 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 25 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij C&A