Buurtzorg Reviews

Alle 25 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken op hoog niveau
wijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 februari 2019
Door de vrijheid als verpleegkundige en de onvoorspelbaarheid van de zorgvragen, wordt je uitgedaagd om consequent allert te blijven, dicht bij de mens te staan in zijn/haar laatste levensfase.
Dat maakt het werken voor Buurtzorg bijzonder prettig
Pluspunten
gebrek aan begeleiding van groepsprocessen
Minpunten
druk op privé door inval en oproep in de nacht.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige manier van werken!
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Roermond30 januari 2019
Door de zelfsturing en verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt heel prettig om te werken. Geen directe leidinggevende maar alle taken (ook naast de cliëntenzorg) worden in onderling overleg uitgevoerd. Vertrouwen en een goede samenwerking is essentieel, ieder moet daar zijn bijdrage aan kunnen leveren. Het is "meer" dan gewoon de wijkzorg en dat maakt het leuk en uitdagend!
Pluspunten
Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Minpunten
Balans werk-privé kan een valkuil zijn
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Smart Arbetsgivare och kunde ger patienten den bästa vård det finns
Distriktsköterska (voormalige medewerker) –  Apeldoorn Holland14 november 2018
Självständig jobb. Lite team gjorde allt själv utan chef!
Gjorde själv schemas för personalen. Schemas för patienten.
Behöde inte kolla på klockan när vi hjälpte patienten. Tog hjälp en halv tim eller en tim ingen problem. Gav patienten det vad de behövde utan tids tryck.
Så biligt så möjligt kantor ingen chef stor ansvarighet. Mycket delaktig i allt vad gällde kring vården.
Bra lön för att det fanns pengar eftersom det finns varken ingen chef eller management att betala. Bara en direkteur Jos de Blok.
Pluspunten
Jätte bra lön. Ingen tidstryck under jobb
Minpunten
Lite team sårbar nä det gäller tex sjukdom
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastic team!
Nurse (voormalige medewerker) –  Renkum The Netherlands7 augustus 2018
I've worked at Buurtzorg Team Renkum 3.
Really loved it! The only reason for me to leave was my trip to Australia. When I'm back in The Netherlands I will certainly apply for a job here again.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfsturend team
Wijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 juni 2018
Het fijne van Buurtzorg Nederland is dat je als team zelfsturend bent. Er zitten geen onnodige bedrijfslagen in zoals teamleider, management. Hierdoor ontstaan er korte lijntjes tussen het team en de directeur.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
verpleegkundige niv.4 (voormalige medewerker) –  Blaricum10 juni 2018
Beste bedrijf
Goed voor personeel
leuk
veel ervaring
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet alleen zorg voor clienten maar ook voor personeel
Verpleegkundige Niveau 4 (huidige medewerker) –  Veenendaal23 mei 2018
Buurtzorg creëert een veilige, fijne werkomgeving. de teams zijn klein waardoor er een veilige en open werk cultuur is. eventuele fouten kunnen besproken worden en er is ruimte om te leren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele organisatie
wijkziekenverzorgende (huidige medewerker) –  duiven23 april 2018
continue hoge werkdruk
veel onbetaalde uren draaien
Pluspunten
leermogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer betrokken organisatie maar enorme flexibiliteit gevraagd
Wijkverpleegkundige niveau 5/6 (voormalige medewerker) –  Apeldoorn17 maart 2018
Het werken binnen Buurtzorg was mooi. Nooit zo'n leuke werkplek gehad. Echter je moet enorm flexibel zijn en kan bijna geen priveafspraken maken. Want: als er ziekte is moet je er als team wel voor elkaar zijn. Goed voor de cliënt maar uiteindelijk niet zo heel goed voor de medewerker. Daarnaast heerst er een principe gelijke monniken gelijke kappen. Dat je hierdoor een situatie kreeg dat bijvoorbeeld wijkverzorgenden IG overvraagd werden en verpleegkundigen onder hun kunnen werkten was soms frustrerend en in een zelfstandig team ook vaak onbespreekbaar. En daarin zag ik het m.b.t. kwaliteitszorg weleens mis gaan. Dat waren voor mij belangrijke redenen om weer in een reguliere thuiszorgorganisatie te werken. Je wilt immers wel datgene doen waar je voor bent opgeleidt.
Pluspunten
Tevreden clienten, betrokken teamspirit
Minpunten
Prive veel inleveren en teamtaken niet doordacht bij welk functieniveau dit het beste thuis hoort.
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel ruime tijd voor de clienten
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Veendam/ wildervank16 januari 2018
Je gaat op route en verzorgt en verpleegt je clienten.
Bij vragen kan je altijd terecht bij je regio manager.
Pluspunten
Tijd voor clienten
Minpunten
Zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verplegen zoals het bedoeld is
Wijkverpleegkundige (huidige medewerker) –  Amsterdam30 oktober 2017
Flexibele bedrijfscultuur, met oog voor het individu. Zowel voor de patient als voor de werknemer.
Als je de zorg die je verleent goed verantwoordt, heb je ruim voldoende tijd voor de patient omdat er geen dure tussenlaag is bij Buurtzorg.

Hoge mate van zelfstandigheid, echt heerlijk!
Maar: een eigen toko runnen betekent ook veel verantwoordelijkheid dragen. Met een 9 tot 5 mentaliteit kun je dit werk niet doen. Je moet wat voor elkaar over hebben. Een goede samenwerking op de werkvloer is een voorwaarde
Het leukste is dat je kwaliteit van zorg kunt leveren.
Pluspunten
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Minpunten
Pluspunt kan ook een minpunt worden in deze drukke tijden
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf
medewerker clientenadministratie (huidige medewerker) –  Almelo16 augustus 2017
een geweldig bedrijf, gezellige sfeer,geen management
kortom alles is prima
t reizen breekt mij op
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Akkrum16 mei 2017
Het werken als verpleegkundige zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Heerlijke sfeer. Fijn om te werken in kleine zelfsturende teams
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving.
Wijkziekenverzorgende (huidige medewerker) –  Lelystad8 februari 2017
Leuk om in de wijk te werken en de zelfstandigheid, is leuk
Clienten om naar toe te gaan erg leuk.
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
Geen manager
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, goede sfeer, open staan voor elkaar en het werk met elkaar doen.
Wijkziekenverzorgende (huidige medewerker) –  Oude Pekela10 december 2016
Leuke collega's, begripvol, zelfsturend en zelfstandig werken, luisterend oor bieden en hulp geven waar nodig is.
Pluspunten
geen lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig
Wijkziekenverzorgende (voormalige medewerker) –  Holwierde8 oktober 2016
Ik heb een enorm fijne tijd gehad bij de buurtzorg.
De collega's waren erg leuk om mee samen te werken, de sfeer erg prettig.
Er was genoeg ruimte om hulp te vragen of advies.
Door dat het een zelfsturend team is is er veel te leren en blijf je ontwikkelen binnen de zorg.
Pluspunten
Dicht bij huis. fijne collega's, mogelijkheid om te ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waar je gewoon je vak mag uitoefenen
Verpleegkundige, trainer, coach (huidige medewerker) –  Heel Nederland10 juni 2016
Zelfsturende teams is het grootste geschenk dat een werkgever je kan geven, het getuigt namelijk van vertrouwen in jouw vakkundigheid op alle fronten.
je wordt als professional serieus genomen, je hebt verantwoordelijk werk, waar je samen met je team zorg voor draagt.

De vrijheid die je als team krijgt om het werk in te richten zoals je denkt dat het goed is is heerlijk, de cliënten waarderen onze betrokkenheid en de korte lijnen.

Het moeilijkste is misschien dat je ook de moeilijke momenten zelf op moet lossen als team, je kunt de verantwoording op niemand anders afschuiven, je hebt elkaar beloofd door dik en dun te gaan, tja, soms moet je dan een offer brengen, bijvoorbeeld een vrije dag inleveren omdat er iemand ziek is geworden.
Pluspunten
Zelfsturing
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 20Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wanneer je geen andere dingen ernaast wil is het prima om er te werken
Verpleegkundige in de wijk, (huidige medewerker) –  Castricum5 februari 2016
Veel verantwoordelijkheid, in goede teamsamenstelling veel mogelijkheden.
Pluspunten
Veel zelf in te vullen als team
Minpunten
Met weinig uren altijd inzetbaar moeten zijn, veel flexibiliteit gevraagd. Weinig andere dingen ernaast mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.
Verpleegkundige in de wijk. (huidige medewerker) –  Geleen.22 augustus 2015
Mijn huidige baan is heel breed dwz start vanuit basiszorg voor de client thuis, waarbij mantelzorger word mee genomen. Belangrijk hierin is goede communicatie met collega"s en rapportage digitaal.
Zelfstandigheid staat voorop, dit heb ik geleerd bij buurtzorg.

Ik werk in een zelfsturend team dus geen directe leidinggevende, dit is wel eens moeilijk in deze baan. Goede afspraken in wie doet welke taken. Dit is ook weer het leuke en uitdagende aan deze baan, een grote zelfstandigheid.
Pluspunten
Grote mate van zelfstandig werken.
Minpunten
Zelfsturing in het team verloopt soms wel eens moeilijk met collega"s.
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solistisch werken, dankbaar werk in de wijk
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Heesch, NB10 februari 2015
Voor aanvang werk planning doornemen op het web en route beginnen. Na de route op kantoor werkzaamheden uitvoeren. In de middag of avond nogmaals een route rijden.
Veel geleerd van de cliënten. Vindingrijk en samen oplossingen bedenken.
Werken in een zelfsturend team heeft veel voordelen.
Veelal telefonisch contact, samenwerking op kantoor of in de wijk.
Bij een groot contract moet je veel dagen werken. Geen 8-urige werk-dag.
Het leukste van het werk zijn de cliënten contacten.
Pluspunten
uitgebreid web en mogelijkheden, geen overhead kosten
Minpunten
Weinig back up.
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 14Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Buurtzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,6
Gebaseerd op 25 reviews
517
46
31
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
4,2Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Buurtzorg gesorteerd op locatie