Buurtzorg Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfsturende teams
Wijkziekenverzorgster (huidige medewerker) –  Stein-Zuid7 december 2019
Super leuke baan,buurtzorg is de grootste thuiszorgorganisatie van Nederland,enheeft meer dan 13.000 werknemers verdeeld over 900 teams die allemaal zelfsturend zijn.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gelijkwaardig, clientgericht, vriendelijk, gezellig
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Amsterdam30 november 2019
Zelfsturend team, geen hiërarchie, geen management. Democratisch, ik kan geheel mezelf zijn. Collega's zijn ruimdenkend en behulpzaam. Arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, ruimte en geld voor scholing en soms zomaar een financieel extraatje!
Ook worden mooie fairtraid projecten over de hele wereld gesteund.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij BZ
Wijkverpleegkundige (huidige medewerker) –  Hilversum22 november 2019
In alle vrijheid maar binnen de gestelde kaders je vak, zelfstandig, uit kunnen voeren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en gezond bedrijf om te werken
Verzorgende IG niveau 3 (voormalige medewerker) –  Ede17 november 2019
Je kunt de cliënten voldoende aandacht geven en de teams zijn zelfsturend, dus korte lijntjes met de huisartsen e.d..

Werken in kleine teams
Pluspunten
Zie review
Minpunten
Gebroke diensten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Soesterberg22 september 2019
Enorm mooie organisatie om zelfstandig als verpleegkundige te kunnen werken en jezelf verder te kunnen ontwikkelen.
Pluspunten
Fijne werktijden
Minpunten
Reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, organisatie waar veel mogelijk is vanwege zelfsturing.
verpleegkundige in de wijk (voormalige medewerker) –  Zwolle8 september 2019
Vaak werk je in leuke teams en heb je veel tijd voor de cliënten. Je kan veel van jezelf kwijt in het werk. Ook kan je cursussen volgen, studies doen, meedoen met projecten of er zelf een opzetten. Jaarlijks is er een een leuk Buurtzorgfeest en een congres met de sympathieke directeur en je krijgt naast je salaris een winstuitkering.
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Balans werk/privé, veel bereikbaar zijn
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkcultuur waarin jij als verpleegkundige helemaal je functie in kwijt kan.
Wijkverpleegkundige (huidige medewerker) –  Achterhoek6 september 2019
#Typische werkdag: je werkt vanuit je digitale planning op je eigen ChromeBook die gekoppeld is aan je Smartphone. Alle info direct bij de hand ook als je off line werkt.
#Leukste: vele relevante apps waar jij direct je info kan vinden. Ook als je off-line bent. Daarnaast heb je een top ondersteuning van het hoofdkantoor als je iets niet weet. Hier wordt binnen 24 u (vaak eerder) al op gereageerd).
#Lastige: leren omgaan met een halt te maken wat betreft werkzaamheden. Regelmatig na werktijd e.e.a wat je nog moet uitwerken voor collega. Géén 8-5 functie.
#Geleerd: inschatting duur van de zorgmomenten, inschatten acuut-niet acuut zorgvragenassessments, intakes, cliëntenplanning aaneen sluitend maken, zorgplannen optimaliseren, aanvragen personenalarmeringen,
Pluspunten
Veelzijdigheid van je beroep als (wijk)verpleegkundige
Minpunten
Zelfsturende teams: beslissingen in consensus. Mis vaak de aansturing
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Christelijk cultuur binnen team
HBO verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Leerdam10 augustus 2019
Weinig acceptatie binnen de team als je een andere mening hebt. Wordt dan gelijk buitengesloten. Alleen maar gebroken diensten, na eigen dienst bereikbaarheid ook in de nacht. Is dan moeilijk te combineren met thuissituatie.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfsturing haalt jouw specifieke kwaliteiten naar boven, hier heb ik heel veel van geleerd in positieve zin
Casemanagement dementie en wijkverpleegkunidge (voormalige medewerker) –  Bloemendaal11 april 2019
Hele fijne werkgever, geen management en volkomen zelfsturend binnen een duidelijk kader van visie en mogelijkheden, met het team alle krachten zien te bundelen om zo de beste zorg te kunnen bieden.
Goeie teamspirit is een must.
Valkuil is balans werk en privé, en daar begon het te wrikken.
Dus nu het besluit genomen om ZZPer te worden met mijn eigen agenda
Pluspunten
Eigen teamkeuzes maken
Minpunten
Balans werk en privé
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken op hoog niveau
wijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 februari 2019
Door de vrijheid als verpleegkundige en de onvoorspelbaarheid van de zorgvragen, wordt je uitgedaagd om consequent allert te blijven, dicht bij de mens te staan in zijn/haar laatste levensfase.
Dat maakt het werken voor Buurtzorg bijzonder prettig
Pluspunten
gebrek aan begeleiding van groepsprocessen
Minpunten
druk op privé door inval en oproep in de nacht.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige manier van werken!
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Roermond30 januari 2019
Door de zelfsturing en verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt heel prettig om te werken. Geen directe leidinggevende maar alle taken (ook naast de cliëntenzorg) worden in onderling overleg uitgevoerd. Vertrouwen en een goede samenwerking is essentieel, ieder moet daar zijn bijdrage aan kunnen leveren. Het is "meer" dan gewoon de wijkzorg en dat maakt het leuk en uitdagend!
Pluspunten
Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Minpunten
Balans werk-privé kan een valkuil zijn
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Smart Arbetsgivare och kunde ger patienten den bästa vård det finns
Distriktsköterska (voormalige medewerker) –  Apeldoorn Holland14 november 2018
Självständig jobb. Lite team gjorde allt själv utan chef!
Gjorde själv schemas för personalen. Schemas för patienten.
Behöde inte kolla på klockan när vi hjälpte patienten. Tog hjälp en halv tim eller en tim ingen problem. Gav patienten det vad de behövde utan tids tryck.
Så biligt så möjligt kantor ingen chef stor ansvarighet. Mycket delaktig i allt vad gällde kring vården.
Bra lön för att det fanns pengar eftersom det finns varken ingen chef eller management att betala. Bara en direkteur Jos de Blok.
Pluspunten
Jätte bra lön. Ingen tidstryck under jobb
Minpunten
Lite team sårbar nä det gäller tex sjukdom
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastic team!
Nurse (voormalige medewerker) –  Renkum The Netherlands7 augustus 2018
I've worked at Buurtzorg Team Renkum 3.
Really loved it! The only reason for me to leave was my trip to Australia. When I'm back in The Netherlands I will certainly apply for a job here again.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfsturend team
Wijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 juni 2018
Het fijne van Buurtzorg Nederland is dat je als team zelfsturend bent. Er zitten geen onnodige bedrijfslagen in zoals teamleider, management. Hierdoor ontstaan er korte lijntjes tussen het team en de directeur.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
verpleegkundige niv.4 (voormalige medewerker) –  Blaricum10 juni 2018
Beste bedrijf
Goed voor personeel
leuk
veel ervaring
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet alleen zorg voor clienten maar ook voor personeel
Verpleegkundige Niveau 4 (huidige medewerker) –  Veenendaal23 mei 2018
Buurtzorg creëert een veilige, fijne werkomgeving. de teams zijn klein waardoor er een veilige en open werk cultuur is. eventuele fouten kunnen besproken worden en er is ruimte om te leren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele organisatie
wijkziekenverzorgende (huidige medewerker) –  duiven23 april 2018
continue hoge werkdruk
veel onbetaalde uren draaien
Pluspunten
leermogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 22Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer betrokken organisatie maar enorme flexibiliteit gevraagd
Wijkverpleegkundige niveau 5/6 (voormalige medewerker) –  Apeldoorn17 maart 2018
Het werken binnen Buurtzorg was mooi. Nooit zo'n leuke werkplek gehad. Echter je moet enorm flexibel zijn en kan bijna geen priveafspraken maken. Want: als er ziekte is moet je er als team wel voor elkaar zijn. Goed voor de cliënt maar uiteindelijk niet zo heel goed voor de medewerker. Daarnaast heerst er een principe gelijke monniken gelijke kappen. Dat je hierdoor een situatie kreeg dat bijvoorbeeld wijkverzorgenden IG overvraagd werden en verpleegkundigen onder hun kunnen werkten was soms frustrerend en in een zelfstandig team ook vaak onbespreekbaar. En daarin zag ik het m.b.t. kwaliteitszorg weleens mis gaan. Dat waren voor mij belangrijke redenen om weer in een reguliere thuiszorgorganisatie te werken. Je wilt immers wel datgene doen waar je voor bent opgeleidt.
Pluspunten
Tevreden clienten, betrokken teamspirit
Minpunten
Prive veel inleveren en teamtaken niet doordacht bij welk functieniveau dit het beste thuis hoort.
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel ruime tijd voor de clienten
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Veendam/ wildervank16 januari 2018
Je gaat op route en verzorgt en verpleegt je clienten.
Bij vragen kan je altijd terecht bij je regio manager.
Pluspunten
Tijd voor clienten
Minpunten
Zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verplegen zoals het bedoeld is
Wijkverpleegkundige (huidige medewerker) –  Amsterdam30 oktober 2017
Flexibele bedrijfscultuur, met oog voor het individu. Zowel voor de patient als voor de werknemer.
Als je de zorg die je verleent goed verantwoordt, heb je ruim voldoende tijd voor de patient omdat er geen dure tussenlaag is bij Buurtzorg.

Hoge mate van zelfstandigheid, echt heerlijk!
Maar: een eigen toko runnen betekent ook veel verantwoordelijkheid dragen. Met een 9 tot 5 mentaliteit kun je dit werk niet doen. Je moet wat voor elkaar over hebben. Een goede samenwerking op de werkvloer is een voorwaarde
Het leukste is dat je kwaliteit van zorg kunt leveren.
Pluspunten
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Minpunten
Pluspunt kan ook een minpunt worden in deze drukke tijden
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Buurtzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,5
Gebaseerd op 35 reviews
523
48
32
22
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
4,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Buurtzorg gesorteerd op locatie