Burger King Reviews

148 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 37.753 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Medewerker (huidige medewerker) –  Hoorn5 september 2019
Ze kunnen niet goede steuring geven en steets veranaring
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
My experiance
TEAM LEAD (voormalige medewerker) –  S.W.Military dr4 september 2019
It was really fun the manager was very nice and friendly but also professional. Always gave me the option to pick up more hours and always worked with me on my schedule so that i was able to be there for my kids no matter what. I loved it so much and would definitely work there again.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettig en op zijn tijd hard werken
Medewerker (huidige medewerker) –  Burger King Rijen A5828 juli 2019
Ik werk bij de Burger King in Rijen aan de A58 waar ik in een warm bad terecht gekomen ben. Leuke en gezellige mensen jong en oud. Het is soms flink door werken. Zeker als het druk is. Zeer afwisselend werk:kassa, broodjes maken, pushen(bestellingen afronden) , de lobby (restaurant) netjes houden. Elke keer is het anders. Samen maak je het restaurant teamwork dat is top!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd te weinig personeel
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Nederweert17 juli 2019
Duidelijk gemerkt dat de hele werkvloer afhankelijk is van het reilen en zeilen van de filiaalmanager.
Pluspunten
Gratis BK! Actieve collega's
Minpunten
Laag salaris, geen diensten te ruilen door medewerkers tekorten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er 13jaar gewerkt
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 juni 2019
Waren wel aardige collega’s jammer dat de
Contracten van collega’s vaak na 1,5 jaar
Niet verlengt werden dus kon ik weer opnieuw inwerken is wel storend
Pluspunten
Salaris was altijd op tijd
Minpunten
Hard werken en vaak geen hulp met de avond uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Crewlid (huidige medewerker) –  Etten-Leur22 mei 2019
Werk hier nu drie maanden. Er heerst een open en informele sfeer, leuke collega's en veel geleerd de afgelopen tijd
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne sfeer
crewlid (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 mei 2019
Werken bij Burger King is heel leuk en afwisselend. Het is hard werken, maar dat doen wij wel met een gaaf team.
Pluspunten
Gratis whoppers eten
Minpunten
Wennen aan de drukte
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en een goede werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol10 mei 2019
Ik heb het naar me zin gehad bij de Burgerking, een goeie sfeer, leuke collega’s en een kans om door te groeien.
Pluspunten
Bonussen, gratis lunch voor eigen medewerkers
Minpunten
no show van collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workplace
Kitchen worker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 april 2019
Its always a hectic day at work. You're always busy working. Everybody is willing to help so its always a teamwork. Hardest part is that you we dont have fixed times for break. The most enjoyable part is break since you choose to eat anything you want.
Pluspunten
free food
Minpunten
Long hours before break
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn werk dag is altijd een leuke dag dan weet iedereen dat, ik aan het werken ben. ik kan me goed vermaken op werken .
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol16 maart 2019
mijn werk dag is altijd een mooie dag, ik kan heel veel op de werkvloer en veel petten dragen. wat ik geleerd hebt op werk leert ik aan de nieuwe mensen die binnen die komt werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bardzo dobra
gastronomia produkcja magazyn (voormalige medewerker) –  amsterdam25 februari 2019
bardzo dobra same superlatywy nie wiem po co to pisze chce tylko znalesc prace w holandii nigdy nie widzialem prezesa burger kinga na wlasne oczy mam nadzieje ze tyle wystarczy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer in de crew
Keukenmedewerker en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem6 februari 2019
Gezellig bedrijf om te werken. Goede afwisseling van taken. Tussen de collega's hangt een gezellige sfeer. Het leukste is dat je elke dag wel iets anders doet.
Pluspunten
gezellige sfeer en collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aanbevolen.
Aankomend medewerker productie / uitgifte. (voormalige medewerker) –  Schiphol17 januari 2019
Ik heb als part - time medewerker bij de vestiging in Schipol gewerkt. Heel veel druk, heel heet in de keuken en veel collega's spreken geen Nederlands of Engels. Erg moeilijk om te praten met deze collega's. Het salaris is erg laag voor dit werk. Ik kan de Burger King niet aanbevelen als werkgever, vooral dit filiaal.
Pluspunten
Gratis (soms) eten.
Minpunten
All het andere.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Keukenhulp (voormalige medewerker) –  Leiden14 januari 2019
Leuk en schoon werk gezellig collega een goede salaris
Pluspunten
50% korting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan maar niet voor luie mensen!
Keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Roosendaal10 januari 2019
Ik werk in de burgerking in roosendaal. Het is een leuke baan met iedere dag een andere werkdag! Ik ben keukenmedewerker en wil zeker doorgroeien als hoofd keuken en daarna misschien manager. Het is echter wel zwaar en je moet een hele dag staan. De weekend rush is zwaar. Managers zijn top en wij staan als BK Roosendaal Toch in de top van Nederland.
Pluspunten
Leuke collega, s en leuke sfeer
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief, maar geen gezellige werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Kerkrade13 oktober 2018
Ik ben enorm blij dat ik hier gestopt ben. Het is je energie niet waard en het is heel vermoeiend.
Pluspunten
Gratis eten als je pauze hebt, veel werk
Minpunten
Geen gezellige werksfeer, personeel niet aardig, roddelen veel, slecht uitbetaald en meer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai en veel schoonmaken
Team Member (huidige medewerker) –  Zevenaar5 oktober 2018
Ik werk nu iets meer dan een maand bij de Burger King en heb gemixte ideeën erover.
De mensen zijn allemaal aardig en helpen je overal bij maar als er een bus binnen komt en je begint achter te lopen word er gevraagd of je de afwas of iets anders kan doen zodat iemand je kan overnemen. Doordeweeks is het s' avonds vooral schoonmaken en opruimen, we zijn open tot 22.00 maar om 19.00 worden de eerste vriezers al leeggemaakt en schoongemaakt, vanaf dan is het meer schoonmaken dan broodjes maken.
Het kan maar zo zijn dat je de ene minuut nog vijf broodjes moet maken en het kwartier erna niks te doen hebt.
Het management is allemaal wel goed op mijn filiaal, het grootste deel is zelf ook team member geweest dus weten hoe het is.
De mensen zijn allemaal erg relaxt en aardig maar als puntje bij paaltje komt, ben jij de nieuwe en mag jij alle K-klusjes doen.
Het moeilijkste is nog om de motivatie weer te vinden om weer te moeten beginnen, je maakt bijna alleen maar schoon. De broodjes in elkaar zetten is nauw ook niet echt iets geweldigs, je moet ze precies in elkaar zetten zoals je moeten en mag er niet teveel van alles op doen want anders kost hij te veel geld...
Al bij al is het een redelijke baan, ik verdien niet verbazend veel (4.30 p.u. als 16 jarige) maar is een leuk zakcentje. Het is saai werk en s' avond veel schoonmaken maar wel met een gezellig team.
Pluspunten
Gratis broodjes maken in pauzes
Minpunten
Schoonmaken, schoonmaken en nog is schoonmaken en saaie dagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellige sfeer
Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Blijdorp, NL16 augustus 2018
Was een hele leuke hechte groep. Iedereen kon met elkaar op schieten en we vielen voor elkaar in als mogelijk is zonder moeite.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige hardwerkende werk sfeer
Keuken medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch28 juli 2018
Het was een leuke bijbaan, het personeel was vriendelijk maar werkte altijd hard.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke keuken crew
Crewlid/kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem25 juli 2018
Werken met de crew en managers in de keuken was altijd leuk we mochten altijd wel grappen en dollen zo lang onze werk maar af was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Burger King. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 37.753 reviews
59.762
49.714
310.424
24.049
13.804

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur