Burger King Reviews

134 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 34.035 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workplace
Kitchen worker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 april 2019
Its always a hectic day at work. You're always busy working. Everybody is willing to help so its always a teamwork. Hardest part is that you we dont have fixed times for break. The most enjoyable part is break since you choose to eat anything you want.
Pluspunten
free food
Minpunten
Long hours before break
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn werk dag is altijd een leuke dag dan weet iedereen dat, ik aan het werken ben. ik kan me goed vermaken op werken .
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol16 maart 2019
mijn werk dag is altijd een mooie dag, ik kan heel veel op de werkvloer en veel petten dragen. wat ik geleerd hebt op werk leert ik aan de nieuwe mensen die binnen die komt werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer in de crew
Keukenmedewerker en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem6 februari 2019
Gezellig bedrijf om te werken. Goede afwisseling van taken. Tussen de collega's hangt een gezellige sfeer. Het leukste is dat je elke dag wel iets anders doet.
Pluspunten
gezellige sfeer en collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aanbevolen.
Aankomend medewerker productie / uitgifte. (voormalige medewerker) –  Schiphol17 januari 2019
Ik heb als part - time medewerker bij de vestiging in Schipol gewerkt. Heel veel druk, heel heet in de keuken en veel collega's spreken geen Nederlands of Engels. Erg moeilijk om te praten met deze collega's. Het salaris is erg laag voor dit werk. Ik kan de Burger King niet aanbevelen als werkgever, vooral dit filiaal.
Pluspunten
Gratis (soms) eten.
Minpunten
All het andere.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan maar niet voor luie mensen!
Keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Roosendaal10 januari 2019
Ik werk in de burgerking in roosendaal. Het is een leuke baan met iedere dag een andere werkdag! Ik ben keukenmedewerker en wil zeker doorgroeien als hoofd keuken en daarna misschien manager. Het is echter wel zwaar en je moet een hele dag staan. De weekend rush is zwaar. Managers zijn top en wij staan als BK Roosendaal Toch in de top van Nederland.
Pluspunten
Leuke collega, s en leuke sfeer
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief, maar geen gezellige werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Kerkrade13 oktober 2018
Ik ben enorm blij dat ik hier gestopt ben. Het is je energie niet waard en het is heel vermoeiend.
Pluspunten
Gratis eten als je pauze hebt, veel werk
Minpunten
Geen gezellige werksfeer, personeel niet aardig, roddelen veel, slecht uitbetaald en meer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai en veel schoonmaken
Team Member (huidige medewerker) –  Zevenaar5 oktober 2018
Ik werk nu iets meer dan een maand bij de Burger King en heb gemixte ideeën erover.
De mensen zijn allemaal aardig en helpen je overal bij maar als er een bus binnen komt en je begint achter te lopen word er gevraagd of je de afwas of iets anders kan doen zodat iemand je kan overnemen. Doordeweeks is het s' avonds vooral schoonmaken en opruimen, we zijn open tot 22.00 maar om 19.00 worden de eerste vriezers al leeggemaakt en schoongemaakt, vanaf dan is het meer schoonmaken dan broodjes maken.
Het kan maar zo zijn dat je de ene minuut nog vijf broodjes moet maken en het kwartier erna niks te doen hebt.
Het management is allemaal wel goed op mijn filiaal, het grootste deel is zelf ook team member geweest dus weten hoe het is.
De mensen zijn allemaal erg relaxt en aardig maar als puntje bij paaltje komt, ben jij de nieuwe en mag jij alle K-klusjes doen.
Het moeilijkste is nog om de motivatie weer te vinden om weer te moeten beginnen, je maakt bijna alleen maar schoon. De broodjes in elkaar zetten is nauw ook niet echt iets geweldigs, je moet ze precies in elkaar zetten zoals je moeten en mag er niet teveel van alles op doen want anders kost hij te veel geld...
Al bij al is het een redelijke baan, ik verdien niet verbazend veel (4.30 p.u. als 16 jarige) maar is een leuk zakcentje. Het is saai werk en s' avond veel schoonmaken maar wel met een gezellig team.
Pluspunten
Gratis broodjes maken in pauzes
Minpunten
Schoonmaken, schoonmaken en nog is schoonmaken en saaie dagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellige sfeer
Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Blijdorp, NL16 augustus 2018
Was een hele leuke hechte groep. Iedereen kon met elkaar op schieten en we vielen voor elkaar in als mogelijk is zonder moeite.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige hardwerkende werk sfeer
Keuken medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch28 juli 2018
Het was een leuke bijbaan, het personeel was vriendelijk maar werkte altijd hard.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke keuken crew
Crewlid/kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem25 juli 2018
Werken met de crew en managers in de keuken was altijd leuk we mochten altijd wel grappen en dollen zo lang onze werk maar af was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
communicatie is slecht
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Eindhoven12 juni 2018
ik wil iets anders doen en niet meer in de horeca.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een plek voor harde werkers maar niet voor ambitie
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 juni 2018
Bij de Burger King is het zaak een geoliede machine te vormen. Hierbij zal je collega's tegenkomen die harder werken dan je ooit hebt gezien maar ook het compleet tegenovergestelde. Doorgroeimogelijkheden worden geboden aan senioriteit en niet aan ambitieuze competente krachten.
Pluspunten
Gratis Lunchen
Minpunten
Ondankbaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Crewtrainer (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 mei 2018
het was een fijne moment toen ik daar werkte, ik had het fijn
Pluspunten
goed sfeer
Minpunten
n.v.t
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overal een slechte ervaring.
Cassière (voormalige medewerker) –  Waalwijk15 april 2018
Hele slechte ervaring gehad bij het filiaal Waalwijk. Slecht management die andere voortrekt en gemeen is
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Slecht manengemunt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 maart 2018
Nachttoeslag eingelijk er iets dat die bedrijf noet aanpassen
Feestdagen kan beter betaalde worden
Negen uur per dag werk zal beter worden als de mederwerken twee keer een pause kin nemen
Meer training op werkvloer
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
Langen werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Crewlid (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 maart 2018
Werken bij de Burger King was een prettige ervaring
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 maart 2018
In deze werkomgeving kun je snel alles leren over leidinggeven, voedselveiligheid en coaching. Het leukste van de baan is het contact met klanten en collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amersfoort7 februari 2018
Ze accepteren je zoals jebent, ookal snap je iets niet en moet het je duizend keer worden uitgelegd.
Je kan altijd op hulp vragen.
Pluspunten
Gratis eten tijdens pauze
Minpunten
Alles wordt daar heel snel smerig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer
Jam (voormalige medewerker) –  Den Haag15 januari 2018
BK is mijn lievelingswerk plek. ik was altijd tevreden over het werken daar. het is gezellig en hard werken. het is moeilijk daar vaste contract e krijgen en dat is jammer je kan moeilijk je toekomst daar opbouwen.
Pluspunten
flexibele werktijden en meer mogelijkheden
Minpunten
geen vast contract geven
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkgever
Cassiere (voormalige medewerker) –  Zoetermeer12 december 2017
was een gezellige leuke werk sfeer,
vaste crew.
ik kwam daar binnen als fulltime maar ik mocht gelijk door groeien.
alles in de horeca geleerd.
met volle plezier daar gewerkt alleen helaas van de laatste restaurant manager die alles verpest heeft voor mij een meerderen
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
laatste Restaurant manager
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Burger King. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 34.035 reviews
58.792
48.862
39.466
23.669
13.246

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur