Burger King

Burger King Reviews

160 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 41.241 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's gezellig
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Kalf16 januari 2020
Collega's gezellig meer niet
Als keuken medewerker krijg je overal de schuld van terwijl niet de fout altijd bij de keuken ligt
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Geen rooster overleg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Manager (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant11 januari 2020
Zeer slechte werkgever. Geeft niet om hun personeel en privé leven
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik had me zelf snell inwerken
Kassière (voormalige medewerker) –  Limburg kerkrade9 december 2019
Ik mis burger king maar jammer dat ik ben verhuisd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet leuk
medewerker (voormalige medewerker) –  De Meern2 december 2019
was niet leuk om te werken daar, teveel stress onderlinge strijd
Minpunten
te veel uren draaien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al en al politiek spel
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 november 2019
De managers doen maar wat. Van de 1 verwachten ze alles en van de ander niets. Personeel allemaal jong , en niet serieus. Personeel die wat langer in dienst is is heel laag opgeleid. Voormalig managers waren voorheen schoonmaker of chauffeurs en nu dus managers. Helemaal niet opgeleid. Iedereen doet maar zijn eigen zin/eigen politiek spelletje. Elke manager heeft zijn eigen groep crew die voor hem werken. Zoveel geroddel, ook managers onder elkaar. Zij horen juist het goeie voorbeeld te geven. Nooit meer zou ik zeggen. Zo’n gekke/vieze ervaring.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Fastfood medewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht23 november 2019
Ontzettend leuke sfeer om in te werken, hele team zijn aanpakkers
Pluspunten
50% personeelskorting
Minpunten
Soms lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hu
Kassa Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 november 2019
heb hier korte termijn gewerkt wel veel geleerd wat ik in de volgende baan kan mee nemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werkdruk, soms leuk samenwerking afhankelijk van de collega’s
Fastfoodmedewerker (voormalige medewerker) –  Nederweert4 november 2019
Moets te veel avonden en weekenden werken.niet iedereen moeten dat doen
Pluspunten
Korting als jij eet
Minpunten
Avond en weekend werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Keukenmedewerkster & Cassiere (voormalige medewerker) –  Schiphol15 oktober 2019
MEEST SLECHTE WERKPLEK EVER, Super druk altijd en altijd veereels te weinig werknemers, verwachten dat je wel loopt te rennen maar nooit een beetje waardering vanuit managers kant. Sterker nog ze boren je liever de grond in dan dat ze een beetje waardering tonen. Managers die liegen bij de store manager om jou zwart te maken en zichzelf in een beter daglicht te brengen. Nog nooit zulke onprofessionele managers en werkplek gezien/gehad. Ook kwam het wel eens voor dat er ruzie's op de werkvloer ontstonden, waardoor het uitliep op gevechten (gebeurde wel eens voor de klanten)..
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
te hoge werkdruk, slechte sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Restaurant Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 oktober 2019
goede toekomst. waar je veel mogelijkheden hebt voor door groeien,
Pluspunten
gratis eten
Minpunten
drukte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Assistent-manager (voormalige medewerker) –  Den Haag4 oktober 2019
leerzaam bedrijf, waar ik gegroeid ben als persoon.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Medewerker (huidige medewerker) –  Hoorn5 september 2019
Ze kunnen niet goede steuring geven en steets veranaring
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
My experiance
TEAM LEAD (voormalige medewerker) –  S.W.Military dr4 september 2019
It was really fun the manager was very nice and friendly but also professional. Always gave me the option to pick up more hours and always worked with me on my schedule so that i was able to be there for my kids no matter what. I loved it so much and would definitely work there again.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd gezellig
Productie medewerker (huidige medewerker) –  Arnhem2 augustus 2019
Het is altijd leuk met de collega's er is altijd een goede sfeer, in de zomer is het wel erg warm.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettig en op zijn tijd hard werken
Medewerker (huidige medewerker) –  Burger King Rijen A5828 juli 2019
Ik werk bij de Burger King in Rijen aan de A58 waar ik in een warm bad terecht gekomen ben. Leuke en gezellige mensen jong en oud. Het is soms flink door werken. Zeker als het druk is. Zeer afwisselend werk:kassa, broodjes maken, pushen(bestellingen afronden) , de lobby (restaurant) netjes houden. Elke keer is het anders. Samen maak je het restaurant teamwork dat is top!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd te weinig personeel
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Nederweert17 juli 2019
Duidelijk gemerkt dat de hele werkvloer afhankelijk is van het reilen en zeilen van de filiaalmanager.
Pluspunten
Gratis BK! Actieve collega's
Minpunten
Laag salaris, geen diensten te ruilen door medewerkers tekorten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er 13jaar gewerkt
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 juni 2019
Waren wel aardige collega’s jammer dat de
Contracten van collega’s vaak na 1,5 jaar
Niet verlengt werden dus kon ik weer opnieuw inwerken is wel storend
Pluspunten
Salaris was altijd op tijd
Minpunten
Hard werken en vaak geen hulp met de avond uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Crewlid (huidige medewerker) –  Etten-Leur22 mei 2019
Werk hier nu drie maanden. Er heerst een open en informele sfeer, leuke collega's en veel geleerd de afgelopen tijd
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne sfeer
crewlid (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 mei 2019
Werken bij Burger King is heel leuk en afwisselend. Het is hard werken, maar dat doen wij wel met een gaaf team.
Pluspunten
Gratis whoppers eten
Minpunten
Wennen aan de drukte
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en een goede werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol10 mei 2019
Ik heb het naar me zin gehad bij de Burgerking, een goeie sfeer, leuke collega’s en een kans om door te groeien.
Pluspunten
Bonussen, gratis lunch voor eigen medewerkers
Minpunten
no show van collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Burger King. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 41.241 reviews
510.774
410.492
311.217
24.408
14.350

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur