Building Heroes
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Building Heroes Carrières en werk

Over ons
De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat. Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak maken wij – meer... zo een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra. En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie – inclusief wijzelf – vandaag de dag op zich dient te nemen.

Het gaat ons primair om het ontwikkelen van wederkerige relaties die er écht toe doen. Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van de beste match belangrijk is, maar zorgen dat deze succesvol blijft, de sleutel is tot topprestaties. Want de 100% match bestaat niet, die maak je samen.


We zijn een proactieve sparringpartner, die iedere keer menselijk maatwerk levert. Of het nu gaat om een interimmanager, een structurele rol, directeur of een starter in bouw, vastgoed en infra. Of het nu gaat om een aannemer, ontwikkelaar of een ingenieursbureau. Zo zijn en blijven professionals duurzaam inzetbaar.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Building Heroes te werken?

5,0
Werk-privébalans
4,7
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,8
Doorgroeimogelijkheden
5,0
Management
5,0
Bedrijfscultuur