Bruynzeel Keukens Reviews

Alle 24 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met doorgroei mogelijkheden
Verschillende functies gehad (huidige medewerker) –  Landelijk13 maart 2019
Bruynzeel keukens is een goede werkgever met doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Accountmanager B2B (voormalige medewerker) –  Limburg31 oktober 2018
Goede werksfeer, prima product. Werkgever is sociaal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer professionele organisatie
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Duiven27 augustus 2018
Elke dag een nieuw target, fantastische werk sfeer. Veel interne doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Open werk cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf waar een hands on mentaliteit heerst
Teamleider (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom21 augustus 2018
Samen hard werken aan een mooi product van een hoge kwaliteit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drama
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom27 november 2017
Nog nooit een bedrijf gezien waar zoveel verloop in personeel is, wat in de hand wordt gewerkt door het management. De reden hiervoor zal voor mij altijd een vraagteken blijven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Verkoopadviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam16 november 2017
Bruynzeel is een bedrijf waar je letterlijk met open armen wordt ontvangen. Je mag jezelf zijn en jezelf laten zien. Als er iets niet goed is dan helpen ze je gelijk.
Tijdens mijn sollicitatie was ik direct gek op de bedrijfscultuur, dit is heel open en oprecht.
Pluspunten
je kan jezelf ontwikkelen, goede sfeer vanuit collega's
Minpunten
Groot bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer betrouwbare en goede werkgever
Verkoper (huidige medewerker) –  Cruquius28 oktober 2017
Ben nu een jaar werkzaam bij Bruynzeel, en ik ervaar het als een warm nest.
Je inzet wordt beloond, en de communicatie is open met elkaar.
Een bedrijf waar ik me helemaal thuis voel.
In de winkel heb je veel zelfstandigheid, en kan je je eigen draai geven aan je werkzaamheden. Zo kan ik 100% mezelf zijn bij het verkopen van de keukens. w
Pluspunten
Grote zelfstandigheid, goede sfeer, warm gevoel
Minpunten
Te veel schijven intern, eilandjes cultuur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Applicatiebeheerder (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom25 oktober 2017
Sinds '83 hier aan het werk, eerste 12 jaar in de fabriek en daarna ICT. Elke dag is weer anders en dan bedoel ik verassingen of uitdagingen, misschien wel typisch ICT. Erg leuk on andere te kunnen helpen en systemen draaiend te houden of helpen op te bouwen.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Drukke periodes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
procesgericht bedrijf in een zeer snel veranderende markt
Teamleider (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom16 november 2016
leuke collega's die het beste voor hebben met klanten en overige medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer collega`s
bestekmaker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom16 maart 2016
vroeger uitstekend alleen nu te grote druk en vooral op de oudere werknemers ivm daardoor meerdere mensen ontslagen zoals ook ik
mede ook door toevoeging ander keukenbedrijf?
veel geleerd maar nu geen productiewerk meer
de directie deed in het begin nog interesse tonen in je werk met een praatje ,collega`s leuk om mee te werken,
het leukste van de baan was zelfstandigheid
Pluspunten
betaling salaris
Minpunten
ontslag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collega's en goede leidinggevende
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom7 maart 2016
Het werk was goed te doen aan de lijn en als je hulp nodig had hielpen de collega's mij altijd , alleen jammer dat de afdelingschef mij geen contract wilde geven.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
te vaak gewerkt op verschillende afdelingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede lunchvoorziening.
Receptioniste/Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Breda7 maart 2016
Bij dit bedrijf zul je snel moeten kunnen communiceren naar de collega's toe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk productie bedrijf
lader/losser en productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB6 januari 2016
is een leuk productiebedrijf maar met te weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
goed sallaris
Minpunten
slechte bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid in de winkel
gastvrouw (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juli 2015
In de ochtend kom je aan. De winkel moet eerst in orde gemaakt worden en dan open je de deuren. Samen met de collega's probeer je een gezellige sfeer in de winkel te zetten. Hoe gezelliger de sfeer, hoe sneller de mensen geneigd zijn om te gaan zitten. En dat is wel nodig om keukens te kunnen verkopen.

Als gastvrouw gaf ik advies, zorgde ik voor de gezelligheid en mocht ik mensen bedienen. Ik mocht koken en bakken voor de klanten en probeerde regelmatig wat nieuws uit. Ik was goed ingespeeld op mijn collega's en speelde mijn rol goed. Je moet namelijk snel een klik maken met mensen en goed weten in te spelen op hun behoeften. Vaak wist ik net dat extra duwtje te geven waardoor de klant tot aankoop overging.
Pluspunten
Veel vrijheid om de functie zelf in te vullen
Minpunten
ik mocht niet zo vaak om tafel om zelf iets te verkopen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met groeikansen
Besteller commissieartikelen (huidige medewerker) –  Productie Logistiek2 februari 2015
Elke dag is anders, de te verrichten werkzaamheden zijn dezelfde, echter je hebt toch elke dag met andere uitdagingen te maken.
Pluspunten
Flexibiliteit van beide kanten mogelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf met kwaliteitsproduct
Assistent inkoper (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB21 oktober 2014
prettige werksfeer en goede mogelijkheden je verder te ontwikkelen in een goede organisatie.
Pluspunten
uitstraling, professionele organisatie, prettige collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
voorraadbeheerder (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom18 april 2014
waren leuke collega's, maar jammer dat het van korte duur was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De omgang met collega's is uitstekend
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB24 maart 2014
Het werk bij Bruynzeel keukens is goed te doen er is goede omgang met collega's het moeilijke van dit werk is dat soms het tempo hoog is en minder aandacht aan de kwaliteit kan geven het leuke van de baan is de afwisseling.
Pluspunten
Er is gratis koffie, thee, chocolademelk en water die men bij de lijnen mag opdrinken
Minpunten
Er is regelmatig storing bij de machines
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkervaring
1e Verkoper/adviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 februari 2014
een typische dag op werk.. Geen dag is hetzelfde. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige leerzame baan met veel verantwoordelijkheid. Ondernemerschap
Accountmanager Professionele Markt (huidige medewerker) –  Gelderland5 december 2013
Relatiebeheer, advisering en acquisitie.
Klanten optimaal ontzorgen en op basis van kwaliteit en vertrouwen het netwerk uitbouwen.

Opdrachten ontstaan meer door relatiesfeer, diensten en noviteiten dan op basis van prijs.
Veel aandacht voor de mens en continuïteit door lange termijn contracten.
Zeer prettige, langdurige relatie met accounts en key- accounts.

No-nonsens cultuur met een optimale communicatie en korte lijnen.
Veel leuke, loyale en vakbekwame collega's in een hechte afdeling "professionele markt".

Nieuwe directie/MT + ERP systeem en intensiveren van samenwerking retail- kanalen.
Later een forse toename van administratieve werkzaamheden.
Minder klantgericht, door uitbouw van processen en interne regels.

Een sterk krimpende markt i.v.m. bouw gerelateerd.

Zeer zelfstandige "ondernemers" baan.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvooraarden.
Minpunten
Taaie communicatie door te veel schijven.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bruynzeel Keukens. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 24 reviews
56
412
35
21
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Bruynzeel Keukens gesorteerd op locatie