Welkom bij Bruynzeel Keukens

Het delen van persoonlijke verhalen, dat is de kracht van Bruynzeel Keukens. Daarom nodigen wij iedereen uit om te vertellen over hun ervaringen bij Bruynzeel Keukens. Maak kennis met onze organisatie en volg ons op Facebook (@WerkenbijBruynzeelKeukens) en Indeed!

DKG Groep genomineerd als duurzaamste bedrijf van Nederland

Stichting Nederland CO2 Neutraal is op zoek naar de groenste ondernemers. En goed nieuws: wij (als DKG Groep) zijn genomineerd!

Wij zijn trots op de resultaten die we al hebben behaald in duurzaam ondernemen. Zo zijn wij bijvoorbeeld de eerste én enige CO₂-neutrale keukenfabrikant in Europa en wekken een deel van de elektriciteit zelf op met zonnepanelen. Ook verwarmen wij de fabriek met het houtafval en stroom kopen we uitsluitend groen in. Komend tijd gaan wij LED verlichting toepassen en hebben wij onszelf de doelstelling gesteld om in 2020 een geheel elektrisch leasewagenpark te hebben.

Help jij ons het ‘Duurzaamste bedrijf van Nederland 2018’ te worden? Stemmen kan nog tot 27 mei! http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/

Ontmoet ons ook op Spotify

Wist je dat er geen enkel deel in onze hersenen is, dat niet reageert op muziek? En dat een gemiddelde Nederlander zo'n 3 tot 4 uur per dag naar muziek luistert? Muziek is daarmee een belangrijk onderdeel in ons dagelijks bestaan.

Onze medewerkers denken daar net zo over. Daarom hebben zij speciaal voor jou hun favoriete muzieknummers geselecteerd en verdeeld over zes leuke afspeellijsten. Voor op kantoor, in de auto of tijdens de vrijdagmiddagborrel. Leer ons nog beter kennen en ontmoet ons vandaag nog op Spotify!

Kijkje achter de schermen

Ben je benieuwd naar een werkdag bij Bruynzeel Keukens? Neem dan eens een kijkje in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom! In de fabriek werken 250 medewerkers en samen produceren zij zo'n 500 keukens en 25.000 kastonderdelen per dag. Ontdek hoe dit productieproces eruit ziet en met welke innovatieve technieken kunnen voorzien in de behoefte van onze klanten.

Reviews

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 17 reviews
53
49
34
21
10
Werk-Privé Balans
3,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Over Bruynzeel Keukens

Wij maken werkelijkheid van de keuken die werkt. Zonder onze medewerkers hebben wij geen tevreden klanten. Ons vak blijft mensenwerk. Door samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Laat je inspireren door onze medewerkers. Geloof ons, ze zijn leuk!

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Drebbelstraat 7
4622RC Bergen op Zoom
Medewerkers
501 tot 1.000
Branche
Links
Bruynzeel Keukens website

Facebook