Brunel Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 105 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2x in het jaar team uitjes
Team Lead (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 november 2018
Super gezellig collega's en goed teamwork. Brunel investeert wel goed in de medewerkers door middel van interne trainingen en teambuilding.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brunel
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2018
Leuke gezellige collega's, wel een typische corporate, harde cultuur en soms wat ellebogen cultuur.
Pluspunten
Veel trainingen
Minpunten
harde cultuur
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werk omgeving waarbij je collega's je zo goed mogelijk ondersteunen in alles
IT Specialist (huidige medewerker) –  Utrecht29 augustus 2018
Bij brunel heb je gewoon wel alle mogelijkheden om door te groeien.
Samen kijk je naar wat jij wilt met de toekomst in jou loopbaan.
Mijn werkdagen verschillen omdat ik elke dag wel ergens anders kan zitten wat het heel leuk maakt.

ook al ben je niet veel op kantoor, kantoor is er wel veel voor jou doormiddel van telefonisch, mail of via whatsapp contact te houden
Pluspunten
contact met de werknemers in het veld, en de hulp om door te groeien
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en energieke omgeving met collega's van diverse niveaus.
Account Manager Engineering (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 juli 2018
Als starter op de arbeidsmarkt "volwassen"geworden met veel goede en inspirerende trainingen, welke ik vandaag de dag nog steeds gebruik.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge club mensen met een optimistische productieve instelling
Packaging Project manager (huidige medewerker) –  Groningen12 juni 2018
Tot nu toe prima ervaring, ben hier in 2016 begonnen na een switch te hebben gemaakt van USG-engineering
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht eigen belang totaal geen leuk bedijf
Senior Systeembeheerder (voormalige medewerker) –  Utrecht Overvecht22 februari 2018
Als ik brunel mag noemen is dit een bedrijf met valse beloftes en niet houden aan afspraak! en je tot laatste dag houden bij een klant.


Geen goed woord voor over Thomas
Pluspunten
geen
Minpunten
teveel
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
Officiële reactie van Brunel
23 februari 2018

Beste Thomas,

Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een review over Brunel te schrijven.

Vervelend dat je minder positief bent over onze dienstverlening, maar toch waarderen we jouw feedback. Op deze manier kunnen wij ons als organisatie blijven verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Brunel

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever en leuke collega's
Consultant (huidige medewerker) –  Rotterdam / Amsterdam / Utrecht16 november 2017
Het is een fijne werkgever en leuke collega's. Werkdruk ligt wel hoog maar je krijgt er veel voor terug.
Pluspunten
Gratis fruit, sporten met korting, flexibele werktijden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur met gezellige collega's
Accountmanager (huidige medewerker) –  Enschede14 november 2017
Vanuit Brunel Engineering word je als consultant vrij gelaten in je doen en laten. Er word wel van je verwacht dat je pro-actief meedenkt met de ontwikkelingen in de markt en op deze manier postief bijdraagt aan de Sales van Brunel.
Pluspunten
Goede voorwaarden
Minpunten
Geen dartbord op kantoor
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brunel - fijne werkgever!
Webcare (huidige medewerker) –  Amsterdam9 november 2017
Topcombinatie van fijne collega's en leuk werk, waarin naast de vaste werkzaamheden ruimte is om initiatief te nemen en met ideeën te komen.
Pluspunten
Collegialiteit, veel ruimte voor initiatief, iedereen binnen de organisatie is makkelijk benaderbaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibele, informele maar professionele organisatie
Stagiair Marketing (huidige medewerker) –  Amsterdam6 oktober 2017
Flexibel bedrijf, denken mee in de wensen van de medewerkers.
Er hangt een informele maar zeer professionele sfeer binnen het bedrijf, vakkundige mensen met kennis van zaken.
Pluspunten
Flexibel, professioneel, vakkundigheid
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie met prettige informele werksfeer
Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2017
Mijn ervaring met Brunel is dat het een professionele organisatie is waarin ook ruimte is voor een prettige informele sfeer.
Wat ik ook goed vond is dat Brunel haar werknemers de mogelijkheid biedt om te blijven ontwikkelen. Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn er bijvoorbeeld regelmatig trainingen om nieuwe dingen te blijven leren.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer professioneel bedrijf!
Stagiair (huidige medewerker) –  Amsterdam29 september 2017
Mijn ervaring bij Brunel is tot nu toe erg positief. Het werk is erg gevarieerd, de sfeer en de faciliteiten zijn erg goed en er hangt een sterk teamgevoel. De collega's zijn over het algemeen erg open en dat maakt de onderlinge communicatie erg prettig. Wat betreft de communicatie tussen de afdelingen zijn er nog stappen te zetten, maar er wordt veel aandacht in gestoken om dit te verbeteren.
Pluspunten
Werksfeer, professionaliteit, faciliteiten
Minpunten
Interne communicatie tussen de afdelingen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brunel is top!
Online Marketing Specialist (huidige medewerker) –  Amsterdam29 september 2017
Brunel biedt veel diversiteit, vrijheid, kansen en ontwikkeling. Er zijn veel trainingsmogelijkheden en Brunel heeft veel aandacht voor zijn medewerkers. Bij Brunel heb je veel in eigen hand dus daar moet je als persoon tegen kunnen. Dit is voor mij juist een pluspunt maar voor sommige kan dit ook gezien worden als een minpunt.
Pluspunten
Bedrijf met uitdagingen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
biedt veel kansen op te groeien
Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam29 september 2017
Brunel is een mooi bedrijf welke haar medewerkers veel kansen geeft om (persoonlijk) te groeien!
Pluspunten
ruimte voor ontwikkeling
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed werkgever!
TL TAC (huidige medewerker) –  Amsterdam18 augustus 2017
Goed werkgever met geode doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden & opleidingen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ok, als je gedreven bent om certificaten te halen!
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht20 maart 2017
Als je niet goed onderhandeld begin je met een vrij laag salaris. Vergelijk dus goed wat andere detacheerders aanbieden.
Salarisverhoging krijg je alleen door het halen van examens. Wel een goede prikkel om snel je certificeringen op zak te hebben en dan naar een betere baan met betere secondaire arbeidsvoorwaarden te kijken. Wees wel bewust dat je het zelf ook moet pushen.
Er is een enorm verschil kwa kwaliteit en ondersteuning van accountmanagers.
Optimale werkgever als je meer werkervaring bij verschillende projecten wilt opdoen.
Pluspunten
Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er genoeg
Minpunten
Lage salaris
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiende internationale onderneming
Management Assistant (huidige medewerker) –  Mechelen2 januari 2017
Ik vind het fijn om te werken voor een onderneming die internationaal gepositioneerd is en ondernemersschap en initiatief nemen aanmoedigd. Kortom, eigenschappen die Brunel kenmerkt.
Pluspunten
Internationaal ondernemend bedrijf
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf, goede opstart carriere
Engineer (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)5 februari 2016
Een mooi bedrijf waar diverse traineeships worden aangeboden voor startende engineers. Na het traineeship gedetacheerd worden bij mooie bedrijven. Goede opstap van je carriere.
Pluspunten
In contact komen met veel (grote) bedrijven
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent wel gedetacheerd maar hoort er wel bij
Tekenaar WTB (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV21 januari 2016
Met een jaar contract heb ik bij een tweetal bedrijven gewerkt.
Bij beiden met plezier gewerkt, jammer dat er geen vervolg contract kwam.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong en leuk bedrijf
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 maart 2015
Een hele leuke leerzame stage.

Super collega's die altijd openstaan om jou te helpen.
Pluspunten
Tafeltennis in de kantine
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 41Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Brunel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 105 reviews
536
443
311
27
18

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Brunel gesorteerd op locatie