Reviews voor Verkoper (m/v) bij Bruna

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet mijn ding
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Malden14 april 2017
Was niet mijn ding, geen affiniteit met boeken en kantoorspullen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve dag
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ypenburg4 maart 2016
Dag openen, staan er al mensen voor de deur altijd gezellig.
Ik heb geleerd hoe je als eigenaar niet met mensen om moet gaan.
Leuke collega die wel gemotiveerd moet blijven.
Vind niets moeilijk.
Het leukste is met mensen omgaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een prettige werksfeer werpt zijn vruchten af op de klant
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Maasbracht, LI15 juni 2015
Een dag werken is voor mij elke keer weer anders. Is het druk of niet. Hoe zijn de klanten die dag. Wat moet er in de winkel allemaal gedaan worden. Je leert door de jaren heen dat je elke klant aandacht moet geven. Is hij boos of juist vriendelijk. Of heeft hij zijn dag niet. Overal kun je op inspringen. Op een rustige, beleefde en ook vrolijke wijze. Met collega's kun je goede afspraken maken zodat de werksfeer optimaal blijft.
Met directie moet je om tafel kunnen. Alles kunnen bespreken. Samen naar oplossingen zoeken.
Voornamelijk de tijd krijgen om je ergens in te kunnen verdiepen.
Al met al, ik werk graag met mensen en wil ze graag de winkel tevreden zien verlaten. Hebben ze iets gekocht of niet!
Na een vriendelijk contact komen ze met plezier nog eens bij je terug.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier voor Bruna gewerkt.
Detailhandel verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam CS29 oktober 2014
Ik had altijd met veel plezier voor Bruna op CS in Rotterdam gewerkt. Bij Bruna heb ik dan ook mijn vakmatige kwaliteiten geleerd, zoals het basiskennis van procedures, commerciële uitstraling vd winkel,veiligheid, gezondheid en welzijn. Service met een glimlach en klantgerichtheid. Had ook leuke collega's om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, gezellige collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere, FL7 augustus 2014
Met welke collega je ook staat het was altijd gezellig.
De klanten waren over het algemeen ook heel aardig.
leuke winkel om in te werken en de werkzaamheden waren elke dag hetzelfde, maar verveelde nooit.
Pluspunten
gezellige werksfeer
Minpunten
geen korting, niet dubbel uitbetaald op zondag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkgelegenheid
Verkoopster (huidige medewerker) –  Zeist, UT25 maart 2014
Ik heb bij de Bruna de mogelijkheid gekregen om zelfstandig te werk te gaan.
De werksfeer is prima.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Tiel, GE16 december 2013
leuke en afwisselende baan
altijd gezellig met collega's
leuke en mooie winkel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Plaat, LI6 november 2013
- Verkoop van artikelen
- Magazijnwerk
- Inkoop
- op orde houden van de winkel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zevenkamp, ZH10 oktober 2013
De dag is leuk met de klanten de handelingen die ik mag uitvoeren. Het makkelijkste is met de klanten omgaan want ik hou ervan om met mensen te communiceren en te helpen waar ik dat kan. Ik heb veel geleerd over staatsloten , lotto , boeken , tijdschriften en kantoorartikelen. Met mijn collega's kan ik goed communiceren , de verhouding tussen mijn leidinggevende en mij vindt ik soms wat te persoonlijk omdat ik een werkdag van 8uur met haar moet werken.
Pluspunten
Veel vrijheid van creativiteit
Minpunten
Geen eten als je minder dan 6 uur werkt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aandacht voor de klanten, sociaal en betrouwbaar.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Drachten, FR24 september 2013
Het verwerken van de binnenkomende goederen/boeken werd door mij gedaan. Het daarna presenteren van de boeken om een goede verkoop te bevorderen. De winkel netjes houden. De klanten vriendelijk te woord staan en hen helpen met het maken van een keuze. Contact met de klanten vind ik erg belangrijk. Even een persoonlijk praatje wordt ook erg gewaardeerd. Ik heb altijd zeer prettig gewerkt met de verschillende collega's. Samenwerken en overleg met hen is erg belangrijk. Het werken met en voor de mensen heb ik al jaren gedaan en vind dat erg speciaal.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
winkel met uitstraling
verkoper detailhandel (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH4 augustus 2013
deze winkel is voor een vervolg op wat ik 36 jaar bij het postkantoor heb gedaan. niks nieuws voor mij dus maar wel het beste vervolg op mijn vorige betrekking.collega's varieren in leeftijd van jong tot oud. bij postkantoor waren we allemaal even oud. moeilijkheden zijn er niet. het leukste van het werk is het omgaan met klanten. en daarvan is het leuke dat ik vaak word herkend door mensen die mij nog kennen van het postkantoor.
Pluspunten
dicht bij huis (loopafstand)
Minpunten
lage beloning
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren

Zie meer reviews over Bruna

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bruna. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 25 reviews
59
47
39
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Bruna gesorteerd op locatie