Bruna Reviews

24 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen dag hetzelfde, gezellig, uitdagend!
Verkoopmedewerkster/ Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Ede30 juli 2018
Heerlijk om een klant te kunnen helpen met iets wat niet per direct te vinden is, door net even dat stapje extra te zetten en de klant tevreden de winkel te zien verlaten.

Soms echt even je schouders eronder te moeten zetten, maar dan moe en voldaan het resultaat mogen bewonderen.

Even een luisterend oor kunnen bieden of heerlijk lachen tussen de werkzaamheden door.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  IJburg7 februari 2018
Een hele prettige werkervaring. De job paste goed bij mij en ik heb deze met veel plezier gedaan. Wat ik heb geleerd is structureren en dat tijd indelen erg belangrijk kan zijn om iets goed te verwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen met mijn collega's is het een gezellige werksfeer
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Oosterhout30 september 2017
Je begint ' morgens met de winkel in orde maken en opent de deuren, meestal begint het met klanten die pakketje komen brengen of ophalen.
Alleen deze service hebben wij ( geen auto overschrijven end.)
Ook Staatsloterij en krasloten verkopen wij.
Maandag tot vrijdag komen er kratten met tijdschriften binnen en die ga je in de schappen omwisselen.
Ook ben je sociaal medewerkster , er zijn altijd wel vaste klanten die even hun verhaal kwijt willen. Indien mogelijk maak ik daar wel tijd voor.
Op dinsdags en donderdags komen de bestelde boeken en kantoor artikelen binnen deze moeten ook weer op hun plaats gezet worden.

Het administratieve kant hebben we eigenlijk niet, alleen na sluitingstijd de kassa's opmaken voor de volgende dag.
Pluspunten
Gezellige klanten elke dag
Minpunten
Kan niet verder leren bij Bruna
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 augustus 2017
Goed bedrijf, wel groot, je bent een nummer, maar wel eerlijk tegenover werknemers.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
veel staan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet mijn ding
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Malden14 april 2017
Was niet mijn ding, geen affiniteit met boeken en kantoorspullen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving en een hele leuke werksfeer
Weekend- en vakantiehulp (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 april 2017
Het is een leuke werk en goed salaris. Ik adviseer je wel om daar te gaan werken als ze iemand daar zoeken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving. Klein team dat goed kan samen werken
Servicebalie medewerkster (huidige medewerker) –  Nuenen3 januari 2017
Bruna Nuenen werkt met een klein team. De bazin staat zelf ook in de winkel dus als er een probleem is weet ze heel goed hoe je je voelt. Dit is erg fijn want daardoor kun je probleem beter bespreken en wordt er ook snel wat aan gedaan. Verder is het team gewoon erg leuk. We houden van elkaar en daardoor is het werken ook plezierig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve dag
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ypenburg4 maart 2016
Dag openen, staan er al mensen voor de deur altijd gezellig.
Ik heb geleerd hoe je als eigenaar niet met mensen om moet gaan.
Leuke collega die wel gemotiveerd moet blijven.
Vind niets moeilijk.
Het leukste is met mensen omgaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een prettige werksfeer werpt zijn vruchten af op de klant
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Maasbracht, LI15 juni 2015
Een dag werken is voor mij elke keer weer anders. Is het druk of niet. Hoe zijn de klanten die dag. Wat moet er in de winkel allemaal gedaan worden. Je leert door de jaren heen dat je elke klant aandacht moet geven. Is hij boos of juist vriendelijk. Of heeft hij zijn dag niet. Overal kun je op inspringen. Op een rustige, beleefde en ook vrolijke wijze. Met collega's kun je goede afspraken maken zodat de werksfeer optimaal blijft.
Met directie moet je om tafel kunnen. Alles kunnen bespreken. Samen naar oplossingen zoeken.
Voornamelijk de tijd krijgen om je ergens in te kunnen verdiepen.
Al met al, ik werk graag met mensen en wil ze graag de winkel tevreden zien verlaten. Hebben ze iets gekocht of niet!
Na een vriendelijk contact komen ze met plezier nog eens bij je terug.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk plek
winkel medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH10 februari 2015
heb bij bruna het altijd naar me zin gehad, leuke gezellige baan.
door verhuizing moest ik er helaas wel
Pluspunten
leuke werk plek
Minpunten
moest vroeg beginnen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier voor Bruna gewerkt.
Detailhandel verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam CS29 oktober 2014
Ik had altijd met veel plezier voor Bruna op CS in Rotterdam gewerkt. Bij Bruna heb ik dan ook mijn vakmatige kwaliteiten geleerd, zoals het basiskennis van procedures, commerciële uitstraling vd winkel,veiligheid, gezondheid en welzijn. Service met een glimlach en klantgerichtheid. Had ook leuke collega's om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving waar ik heb kunnen groeien en leren
Magazijnmedewerkster/administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht8 september 2014
Ik ben hier begonnen met vakantiewerk, waarna ik een vaste baan kreeg. Ik werkte eerst als magazijnmedewerkster, later kreeg ik een administratieve baan bij Bruna.

Ik heb altijd met veel plezier gewerkt. Ik ben gestopt toen het bedrijf ging verhuizen en de reisafstand te groot werd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, gezellige collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere, FL7 augustus 2014
Met welke collega je ook staat het was altijd gezellig.
De klanten waren over het algemeen ook heel aardig.
leuke winkel om in te werken en de werkzaamheden waren elke dag hetzelfde, maar verveelde nooit.
Pluspunten
gezellige werksfeer
Minpunten
geen korting, niet dubbel uitbetaald op zondag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegialiteit, uitdaging.....
Verkoopmedewerkster/baliemedewerkster TNT (voormalige medewerker) –  Groningen22 juni 2014
Bruna is een super leuke winkel waar ik mij heel erg thuis heb gevoeld. Op het moment dat mijn contract omgezet mocht worden naar een vast contract, werd de winkel overgenomen door een andere eigenaar en omdat hij in tegenstelling tot de vorige eigenaren wel zelf wilde meewerken moest ik eruit.
Mijn collega's waren geweldig en we hebben lief en leed met elkaar gedeeld. Ik vond het echt jammer dat ik niet kon blijven want ik heb een passie voor boeken en kantoorspullen. Toen we er een TNT balie bij kregen werd het werk nog leuker, er zat meer uitdaging in het werk en dat had voor mij veel toegevoegde waarde.
Pluspunten
Gratis leesexemplaren die we mochten lezen.
Minpunten
Hele dag staan, alleen in de pauzes kunnen zitten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PRETTIGE SAMENWERKING MET LEIDINGGEVENDE EN COLELGA'S
KASSIERE (voormalige medewerker) –  Winkel, NH5 april 2014
TAKEN, VERANTWOORDING EN SAMENWERKING PRETTIG
LEUKE KLANTEN, LEUKE OMGEVING, LEKKER DRUK. MOEILIJK: WENSEN VAN DE VERSCHEIDENE KLANTEN VERVULLEN. LEIDINGGEVENDE PRETTIG KONTAKT.
Pluspunten
VOLWASSEN SFEER
Minpunten
LANG STAAN
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkgelegenheid
Verkoopster (huidige medewerker) –  Zeist, UT25 maart 2014
Ik heb bij de Bruna de mogelijkheid gekregen om zelfstandig te werk te gaan.
De werksfeer is prima.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Tiel, GE16 december 2013
leuke en afwisselende baan
altijd gezellig met collega's
leuke en mooie winkel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Plaat, LI6 november 2013
- Verkoop van artikelen
- Magazijnwerk
- Inkoop
- op orde houden van de winkel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zevenkamp, ZH10 oktober 2013
De dag is leuk met de klanten de handelingen die ik mag uitvoeren. Het makkelijkste is met de klanten omgaan want ik hou ervan om met mensen te communiceren en te helpen waar ik dat kan. Ik heb veel geleerd over staatsloten , lotto , boeken , tijdschriften en kantoorartikelen. Met mijn collega's kan ik goed communiceren , de verhouding tussen mijn leidinggevende en mij vindt ik soms wat te persoonlijk omdat ik een werkdag van 8uur met haar moet werken.
Pluspunten
Veel vrijheid van creativiteit
Minpunten
Geen eten als je minder dan 6 uur werkt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aandacht voor de klanten, sociaal en betrouwbaar.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Drachten, FR24 september 2013
Het verwerken van de binnenkomende goederen/boeken werd door mij gedaan. Het daarna presenteren van de boeken om een goede verkoop te bevorderen. De winkel netjes houden. De klanten vriendelijk te woord staan en hen helpen met het maken van een keuze. Contact met de klanten vind ik erg belangrijk. Even een persoonlijk praatje wordt ook erg gewaardeerd. Ik heb altijd zeer prettig gewerkt met de verschillende collega's. Samenwerken en overleg met hen is erg belangrijk. Het werken met en voor de mensen heb ik al jaren gedaan en vind dat erg speciaal.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bruna. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 25 reviews
59
47
39
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Bruna gesorteerd op locatie