Brocacef Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken met de collega's was prima te doen alleen het management viel heel erg tegen
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht31 oktober 2017
Deze baan raad ik af omdat de management totaal niet in orde is.
Mocht je hier gaan werken zorg dat u uw papieren goed in orde heb.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie medewerkers
productie medewerkster (voormalige medewerker) –  ansterdam22 september 2017
ontzettend leuk gewerkt daar .veel mannen en altijd behulpzaam
Pluspunten
aardige mensen
Minpunten
avond werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Coordinator (huidige medewerker) –  Oss20 september 2017
Productieve cultuur met van a tot z logistiek leerprocessen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's waardoor het werk een stuk leuker is.
Orderpicker/magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Oss24 augustus 2017
Dit bedrijf neemt alleen maar flex krachten aan. Je blijft altijd orderpikker en voor het uitzendbureau werken. Helaas geen toekomst perspectieven.
Pluspunten
flexibel en parttime kunnen werken
Minpunten
Veel wisseling van personeel.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerkster (huidige medewerker) –  Veldhoven4 juli 2017
labelen van medicatie, inpakken van medicatie en vullen van
robots.

dit alles leuk om te doen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Bezorger (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland15 mei 2017
Dozen sorteren in je busje, Zelfstandigheid, Verantwoordelijkheid, Etc, management is redelijk, Kwa collega's was het wel heel goed en leuke sfeer en noem maar op. wat moeilijk van het baan is midden in een drukke stad een grote bak wagen ergens neer zetten om snel te bezorgen alles moest op tijd enzv, het leukste van de baan je bent buiten gezellige mensen die je ziet communiceren met je collega's af entoe.
Pluspunten
coffee aparaat
Minpunten
lang wachten op je rittenlijst
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overname
operator plus (voormalige medewerker) –  Sliedrecht12 maart 2017
mijn collegas zijn super maar door overname zijn wij niet goed behandeld en wil dan ook niet verder met brocacef.Het werk op zich is serieus en brengt veel verantwoording met zich mee wat ik goed vindt.Ik doe met plezier mijn werk omdat het verantwoordelijk en leerzaam is.
Pluspunten
schoon en hygienisch werk
Minpunten
niet eerlijk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Medewerkster (huidige medewerker) –  Endhoven23 maart 2016
leuke collega om mee te werken altijd klaar voor een praatje
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Magazijnmedewerker inkomende goederen (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2015
Ik heb hier fijn gewerkt, fijne collega's en leidinggevenden, fijn werk ook.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Profiteurs , Veelal liegen.
Orderpicker (huidige medewerker) –  eindhoven19 oktober 2015
... valt niet veel over te zeggen. uren en salaris kun je soms wekenlang op wachten.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Doorruimer (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB5 september 2015
Dit bedrijf is een erg fijn bedrijf om te werken. Er word genoeg aandacht aan de werknemers gegeven als het gaat om de planning, vakanties, ziektes word er goed geluisterd naar de wensen en voorkeuren van de werknemers. Het is leuk werk om te doen waarbij je ook geen moment stil zult staan. Om hier te werken moet je wel een harde werker zijn, en zorgen dat je productiviteit goed is. Je productiviteit word per week besproken, dit is erg fijn zo weet je waar je staat. Het is een fijne werksfeer en erg leuke collega's.
Pluspunten
Goede werksfeer en genoeg aandacht aan werknemers
Minpunten
Te weinig werkuren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige baan ik ging niet met stress naar werk
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Expeditie/magazijnmedewerker22 juni 2015
ik vond het een makkelijke leuke baan veel geleerd daar en leuke collegas ontmoet. ik vind het alleen jammer dat ze moesten bezuinigen en na een half jaar fulltime werken moest ik stoppen.
Pluspunten
Hele leuke bedrijf leuke collega's
Minpunten
dat ze gingen bezuinigen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerlijkheid
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH31 januari 2014
vriendellijkheid.motivatie is een pré,goede salaris,collegialiteit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkomgeving
Orders picken (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 januari 2014
Wat ik geleerd heb is het werken met een scanner, namen van medicijnen en waarvoor ze dienen.
Er was een goeie leiding gevende, dus dat is dan ook makkelijker werken.
Er waren niet echt moeilijke dingen om op te noemen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief en marktconform bedrijf op gebied van farmacie en zorg
Medewerker Contact & Support (voormalige medewerker) –  Maarssen, UT12 december 2013
afhandelen vragen telefonisch / per mail die kunnen gaan over
logistieke problemen - artikel informatie - klachten mbt tot levering/
levertijd van bestelde artikelen , kortom zeer divers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer en fijne collega's
assistent Inkoop, stockmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH25 september 2013
Mijn functie binnen Brocacef was beginnend met logistieke werkzaamheden, en opgeleid naar assistent inkoper, stock-manager.Mijn 15 jaar binnen deze organisatie heb ik als zeer prettig en ondersteunend mogen ervaren. Omdat ik de laatste 8 jaar gewerkt heb in het hoofdfiliaal te Maarssen, en na de komst van mijn dochter, heb ik besloten om dichter bij huis te gaan werken. Als het bedrijf in Rotterdam was geweest, had ik er nu nog gewerkt, zo'n goed bedrijf en werksfeer is er. Met een aantal oud collega's heb ik nog steeds prive contact, Het leuke aan mijn werk was, dat je de vrijheid had om te ondernemen, en je werkzaamheden zelf kon indelen. In die tijd heb ik geen moeilijkheden met mijn werkzaamheden mogen ondervinden. we deden toen alles met elkaar als team, dus niet een persoon had een probleem, nee, dat hadden we met z'n allen als inkoopteam.
Pluspunten
werksfeer, fijne collega's.
Minpunten
de laatste 8 jaar het woon-werkverkeer
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer en regelmatig bedrijfsuitjes
allround magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 september 2013
Een typisch dag is in de ochtend wachtend op orders die binnen moeten komen en iedereen de grootste orders wil hebben.
Ik heb super veel geleerd zoals lokatie beheer en tijdens drukte rustig blijven dus stressbestendig en heb mijn vca behaald.
De directie zagen wij alleen wanneer er iets nieuws gepland staat of veranderingen, maar de leidinggevende dat is iemand die altijd met zijn team meewerkt en meedenken aan verbetering in het magazijn.
Het leukste is dat je een leuk groep heb en iedereen weet wat ie moet doen.
Pluspunten
Kantine is super goedkoop
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, maar op de afdeling was de sfeer super
Archiefmedewerkster / Assistent Inkoper (voormalige medewerker) –  Maarssen, UT6 juni 2013
Bij Brocacef ben ik begonnen in het archief, doordat ik tijd over had in die functie ben ik de afdeling inkoop gaan helpen. Brocacef heeft mij hier de kans gegeven om te laten zien wat ik allemaal in petto had. Dit resulteerde dus ook naar een officieele functie als assistent inkoper.
Pluspunten
Goed werksfeer op de afdeling, soms leuke uitjes ivm product introductie
Minpunten
Doordat het een groot bedrijf was kende je niet iedereen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaan
orderpicker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH1 juni 2013
Het is een medische groothandel. Ik had deze baan naast mijn studie.Op de werkplek werk met veel studenten, waardoor het een gezellige plek om te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Brocacef. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 20 reviews
54
46
38
21
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Brocacef gesorteerd op locatie