Brocacef Groep NV Reviews

Alle 25 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij mekaar geraapt zootje daar
Medewerker goederenontvangst (voormalige medewerker) –  Maarssen7 september 2019
Stelletje roddeltantes bij mekaar die niets beters te doen hebben..
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Production Worker (voormalige medewerker) –  veldhoven26 april 2019
Safe and friendly working environment with great assistance if needed. Co workers and friendly and helpful and create a professional yet fun atmosphere.
Pluspunten
co workers
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk sfeer
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 februari 2019
Je begon om 16.30 en werkte dan meestal tot 20.00 uur een enkele keer vroegen ze aan ons of we over konden werken, was afhankelijk van de drukte. Ben in mei 2017 ziek geworden en in december 2017 ziek uit dienst getreden
Pluspunten
goede verdiensten
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Orderpikker (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 november 2018
top baan als student om wat extra bij te verdienen naast je studie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken met de collega's was prima te doen alleen het management viel heel erg tegen
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht31 oktober 2017
Deze baan raad ik af omdat de management totaal niet in orde is.
Mocht je hier gaan werken zorg dat u uw papieren goed in orde heb.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie medewerkers
productie medewerkster (voormalige medewerker) –  ansterdam22 september 2017
ontzettend leuk gewerkt daar .veel mannen en altijd behulpzaam
Pluspunten
aardige mensen
Minpunten
avond werk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Coordinator (huidige medewerker) –  Oss20 september 2017
Productieve cultuur met van a tot z logistiek leerprocessen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's waardoor het werk een stuk leuker is.
Orderpicker/magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Oss24 augustus 2017
Dit bedrijf neemt alleen maar flex krachten aan. Je blijft altijd orderpikker en voor het uitzendbureau werken. Helaas geen toekomst perspectieven.
Pluspunten
flexibel en parttime kunnen werken
Minpunten
Veel wisseling van personeel.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerkster (huidige medewerker) –  Veldhoven4 juli 2017
labelen van medicatie, inpakken van medicatie en vullen van
robots.

dit alles leuk om te doen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Bezorger (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland15 mei 2017
Dozen sorteren in je busje, Zelfstandigheid, Verantwoordelijkheid, Etc, management is redelijk, Kwa collega's was het wel heel goed en leuke sfeer en noem maar op. wat moeilijk van het baan is midden in een drukke stad een grote bak wagen ergens neer zetten om snel te bezorgen alles moest op tijd enzv, het leukste van de baan je bent buiten gezellige mensen die je ziet communiceren met je collega's af entoe.
Pluspunten
coffee aparaat
Minpunten
lang wachten op je rittenlijst
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overname
operator plus (voormalige medewerker) –  Sliedrecht12 maart 2017
mijn collegas zijn super maar door overname zijn wij niet goed behandeld en wil dan ook niet verder met brocacef.Het werk op zich is serieus en brengt veel verantwoording met zich mee wat ik goed vindt.Ik doe met plezier mijn werk omdat het verantwoordelijk en leerzaam is.
Pluspunten
schoon en hygienisch werk
Minpunten
niet eerlijk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Medewerkster (huidige medewerker) –  Endhoven23 maart 2016
leuke collega om mee te werken altijd klaar voor een praatje
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Magazijnmedewerker inkomende goederen (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2015
Ik heb hier fijn gewerkt, fijne collega's en leidinggevenden, fijn werk ook.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Profiteurs , Veelal liegen.
Orderpicker (huidige medewerker) –  eindhoven19 oktober 2015
... valt niet veel over te zeggen. uren en salaris kun je soms wekenlang op wachten.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Doorruimer (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB5 september 2015
Dit bedrijf is een erg fijn bedrijf om te werken. Er word genoeg aandacht aan de werknemers gegeven als het gaat om de planning, vakanties, ziektes word er goed geluisterd naar de wensen en voorkeuren van de werknemers. Het is leuk werk om te doen waarbij je ook geen moment stil zult staan. Om hier te werken moet je wel een harde werker zijn, en zorgen dat je productiviteit goed is. Je productiviteit word per week besproken, dit is erg fijn zo weet je waar je staat. Het is een fijne werksfeer en erg leuke collega's.
Pluspunten
Goede werksfeer en genoeg aandacht aan werknemers
Minpunten
Te weinig werkuren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige baan ik ging niet met stress naar werk
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Expeditie/magazijnmedewerker22 juni 2015
ik vond het een makkelijke leuke baan veel geleerd daar en leuke collegas ontmoet. ik vind het alleen jammer dat ze moesten bezuinigen en na een half jaar fulltime werken moest ik stoppen.
Pluspunten
Hele leuke bedrijf leuke collega's
Minpunten
dat ze gingen bezuinigen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en dynamisch bedrijf
Financial Controller (huidige medewerker) –  Maarssen, UT8 mei 2015
Leuke, informele en zeer dynamische organisatie. Zeer leerzame en een goede leerschool. Groot bedrijf met diverse doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Informeel en dynamisch.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerlijkheid
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH31 januari 2014
vriendellijkheid.motivatie is een pré,goede salaris,collegialiteit
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkomgeving
Orders picken (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 januari 2014
Wat ik geleerd heb is het werken met een scanner, namen van medicijnen en waarvoor ze dienen.
Er was een goeie leiding gevende, dus dat is dan ook makkelijker werken.
Er waren niet echt moeilijke dingen om op te noemen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief en marktconform bedrijf op gebied van farmacie en zorg
Medewerker Contact & Support (voormalige medewerker) –  Maarssen, UT12 december 2013
afhandelen vragen telefonisch / per mail die kunnen gaan over
logistieke problemen - artikel informatie - klachten mbt tot levering/
levertijd van bestelde artikelen , kortom zeer divers.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Brocacef Groep NV. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 25 reviews
57
47
38
21
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Brocacef Groep NV gesorteerd op locatie