Brixs Groep

Brixs Groep Reviews

Alle 8 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong, professioneel en gedreven team!
Recruitment Consultant (huidige medewerker) –  Den Haag27 maart 2019
Ik vind het leuk dat ik kandidaten kan helpen met het vinden van hun droombaan. Omdat het aanbod nu zo groot is dat mensen door de bomen het bos niet meer zien, geef ik hun het overzicht.
Pluspunten
BRIXS lunches, leuke uitjes, flexibele werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn en groeiend bedrijf!
Recruitment Consultant (huidige medewerker) –  Den Haag25 juli 2018
De Brixs Groep is een een prettig bedrijf om voor te werken. Er heerst een goede sfeer en er is veel mogelijk.
Er wordt toegezien op een goede behandeling van de leerkrachten die via BRIXS aan het werk zijn. Er wordt nagedacht over de ontwikkelingen in onderwijswereld en hoe hier op ingespeeld kan worden. Zo is er gestart met een pabo-traineeship waardoor er meegedacht wordt over het huidige tekort.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig bedrijf om voor/ mee te werken
Docent (huidige medewerker) –  Den Haag23 februari 2018
Een prettig bedrijf om voor/mee te werken. De intercedenten denken met je mee
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
Minpunten
het zelf invullen van de werkbriefjes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrokken en professionele organisatie!
Leerkracht groep 5 (huidige medewerker) –  Rotterdam8 november 2017
Er werd goed geluisterd naar mijn voorkeuren! Ze hebben me snel aan een baan geholpen en staan klaar voor me bij vragen. Erg fijn!
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie/ onbetrouwbaar in salarisuitbetaling
Docent Nederlands (voormalige medewerker) –  Velsen11 juni 2017
Omdat leidinggevende van een basisschool de salarisbriefjes niet op tijd ondertekent, werd ik niet uitbetaald 10 dagen moeten wachten want leiding gevende was niet bereikbaar.
Krijg je eeng grote mond van de consultants die star reageren en zeggen zo zijn de regels.
Me gewendt tot de directie maar die ondernam ook niets.
Totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel.
Minpunten
Geen begeleiding, geen verantwoordelijkheidsgevoel.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
Officiële reactie van Brixs Groep
25 september 2017

Beste mevrouw/meneer,

Hartelijk dank voor uw review. Wij betreuren het dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Normaliter word je bij BRIXS elke week uitbetaald via het betalingssysteem. Vervelend om te horen dat u door slechte bereikbaarheid 3 dagen heeft moeten wachten.

Wij nemen uw feedback mee om dit in het vervolg te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

de Brixs Groep

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong & groeiend bedrijf met veel mogelijkheden
Recruitment Consultant (huidige medewerker) –  Den Haag10 mei 2017
BRIXS is jong & groeiend. Daardoor zijn er veel mogelijkheden. Er heerst een prettige sfeer binnen dit bedrijf en er is een leuk team van collega's.
Pluspunten
Leuk team van collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein team maar leuk jong bedrijf
Exact app beheerster / Administratie (voormalige medewerker) –  Den Haag9 mei 2017
Dit is een klein bedrijfje wat nog in sommige gevallen in de kinderschoenen staat. Het is een leuk bedrijf om in te starten en werkervaring op te doen. Ik heb hier veel geleerd.
Pluspunten
gezamelijke lunches en veel vrijheid
Minpunten
klein bedrijf dus weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Brixs Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,5
Gebaseerd op 8 reviews
57
40
30
20
11

Waarderingen per categorie

4,4Werk-privébalans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,1Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over Brixs Groep gesorteerd op locatie