Vragen en antwoorden over Brixs Groep

Dit is wat anderen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij Brixs Groep.

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe. Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Brixs Groep.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

Bekijk vragen over:

10 vragen

BRIXS werkt met verschillende scholen en stichtingen door heel Nederland. Wij zijn werkzaam binnen het regulier onderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en NT2 onderwijs.

Beantwoord door Brixs Groep

Tijdens het gesprek bij BRIXS wordt gekeken welke vacatures bij jou aansluiten. Wanneer er direct een passende vacature beschikbaar is, stellen wij jouw profiel voor bij de betreffende locatie. Wanneer de school jou wilt ontmoeten ga je op sollicitatiegesprek op de locatie. Soms wordt er een meeloopdag gepland. Bij wederzijdse interesse kan jij aan de slag op de school.

Beantwoord door Brixs Groep

BRIXS heeft verschillende inzetmogelijkheden. Het hangt af van het soort opdracht en de lengte van de opdracht die jij gaat uitvoeren. Wij bespreken dit graag met jou!

Beantwoord door Brixs Groep

BRIXS heeft een aantal gegevens van jou nodig voor het sollicitatieproces. Door te solliciteren via onze website ga je akkoord met het behoud van jouw gegevens in ons systeem. Deze gegevens worden uiteraard alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure. Mocht je je gegevens niet (meer) bij ons in het bestand willen hebben staan, kan je dit uiteraard aangeven.

Beantwoord door Brixs Groep

Met de scholen is afgesproken dat wij de naam en exacte locatie pas bekend maken wanneer de school de professional wil uitnodigen voor een gesprek. Op deze manier blijft het overzichtelijk en kan BRIXS de eerste screening doen voor haar opdrachtgevers.

Beantwoord door Brixs Groep

BRIXS werkt met uitzend CAO. Deze CAO heeft een aantal overeenkomsten met de Onderwijs CAO maar ook een aantal verschillen. Wij vertellen je er graag meer over!

Beantwoord door Brixs Groep

Dat is afhankelijk van de vacature. Voor lesgevende functies wordt er vaak vanuit de school om een pabo-diploma of tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd. Voor ondersteunende vacatures volstaat een MBO 4 diploma.

Beantwoord door Brixs Groep

Nadat jij gesolliciteerd hebt is de volgende stap een kennismakingsgesprek met BRIXS. Wij maken graag persoonlijk kennis met nieuwe professionals en het liefste doen wij dit bij ons op kantoor. Wij kunnen onze manier van werken rustig uitleggen en uitgebreid ingaan op jouw vorige werkervaringen en wensen voor de toekomst. Wanneer langskomen in Den Haag lastig is, kunnen wij uiteraard ook via Skype kennismaken. Wij bespreken onze mogelijkheden en zullen dit matchen aan jouw voorkeuren.

Beantwoord door Brixs Groep

Nadat jij jouw sollicitatie hebt verstuurd krijgt je een reactie van BRIXS dat je sollicitatie in goede orde is ontvangen. Het gespecialiseerde team van BRIXS doet een eerste cv-check en naar aanleiding daarvan krijg jij terugkoppeling. Wanneer er aansluiting is nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Door ons grote netwerk hebben wij veel verschillende banen op scholen in heel Nederland.

Beantwoord door Brixs Groep

BRIXS is een bemiddelingsbureau voor onderwijsprofessionals binnen het regulier- en speciaal onderwijs. Al 8 jaar lang begeleiden wij orthopedagogen, ambulant begeleiders, intern begeleiders, onderwijsassistent, leerkrachten, juffen en meesters naar de meest passende banen in het onderwijs. Wij gaan voor niets minder dan de mooiste baan voor iedere onderwijsprofessional.

Beantwoord door Brixs Groep

Profiel geclaimd