Bristol B.V. Reviews

46 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 99 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Verkoopmedewerker kleding (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 januari 2019
Gezellige collega's, kan je aldtijd den praatje mee doen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkgever
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Gelderland24 januari 2019
Totaal geen leuke werkervaring gehad hier.
Niets anders dan drama op de werkvloer.
Regiomanagers zijn erg partijdig.
Filiaal managers zonder hart voor de zaak.
Als artikelen afgeprijsd gaan worden, staat de filiaalmanager er meteen bij om het vervolgens door te verkopen op marktplaats.
Veel roddels, geen volwassen mensen die iets willen bereiken in hun leven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel assortimenten.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Lisse14 januari 2019
Bristol is een winkel die bouwt op de medewerkers.
Pluspunten
je handen staan nooit stil
Minpunten
veel verwachtingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer teleurstellend!!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zutphen3 december 2018
Er was mij mondeling een vast contract toegezegd. Vlak voordat mijn contract afliep, werd mij verteld dat het hoofdkantoor toch afzag van een vast contract, omdat ze vonden, dat als iemand een vast contract kreeg, ze dan minder hard gingen werken....
Het CAO wordt niet nageleefd. Bij minder omzet, worden er uren geschrapt, en wordt er zonder overleg/toestemming verlofuren afgeschreven.
En het salaris is echt bedroevend. Nog geen cent meer dan het minimum.
Dus kortom, niet doen!!!
Minpunten
Ongevraagd verlof afschrijven. Beloftes niet nakomen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
verkoper (voormalige medewerker) –  Nieuwegein19 november 2018
Leuk bedrijf om voor te werken. Erg gezellige en fijne sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede winkel
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer10 november 2018
goeie medewerkers klant vriendelijk is top samenwerken gaat altijd goed.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuk bedrijf
Verkoopspecialist (huidige medewerker) –  Hoogezand9 november 2018
geen leuk bedrijf om te werken, slecht leiderschap, comunicatie en salaris
Pluspunten
geen
Minpunten
je bent een nummer in dit bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) –  sneek2 mei 2018
leuke en gezellige collega’s, mooie winkel, drukke omgeving, afwisselende werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Vlaardingen11 april 2018
Het leukste van mijn baan vind ik dat er altijd wel iets te doen is.
Ik vind het leuk om de vracht te doen en uit te pakken.
Minpunten
Ziek zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligsfeer om te werken
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Venlo2 februari 2018
ik vond het een gezelligesfeer om bij Bristol te werken

ik heb geleerd hoe ik schoenen moet neer zetten & hoe ik schoenen moet beveiligen
Pluspunten
Langere pauzes
Minpunten
als je minderjarig bent moet je wachten tot je pauze om is je mag niet eeder beginnen met werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was super
Stageloper (voormalige medewerker) –  Hoorn30 augustus 2017
Vond het heel erg leuk om daar te werken heb veel geleerd. Lieve en gezellige collega's kon altijd op hun rekenen ! Top
Pluspunten
Altijd vrolijk tegen over mij !
Minpunten
Geen min punt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verkoper (huidige medewerker) –  Rotterdam24 augustus 2017
Het bedrijfscultuur is zeer uitgebreid. Het is een leuke baan met een gezellig werksfeer en aardige, behulpzame collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage/werk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Oudenbosch5 april 2017
in Oudenbosch heb je een leuke en prima werksfeer, en je kan daar altijd doorgroeien in een functie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Clothes/shoes store company
Stock Keeper (voormalige medewerker) –  Gorinchem The Netherlands(EUROPE)27 maart 2017
As Stock keeper i was responsible to get those merchandise inside the building and short them out, applying store security tags on shoes and clothes, and sometimes, when co-workers are on their break i keep an eye in the store
Pluspunten
There is always work
Minpunten
nothing
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige groep
Assistent-bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Gorinchem6 maart 2017
ik was verantwoordelijk voor de kleding afdeling, dus zorgde ik dat alles er goed bij hing. daarnaast verzorgde ik de financiële administratie en de uren.
ik heb hier geleerd om stressbestendig te zijn en om te gaan met uitdagingen. de interactie met collega's was heel goed, doordat we samen het filiaal hebben opgestart en dus informeel aan elkaar konden wennen tijdens de verbouwing. Er was niet echt iest moeilijk aan de baan. Het leukste was het helpen van de klanten hen het zorgen dat mijn afdeling er steeds mooi glad uit zag.
Pluspunten
gezellige collega's en leidinggevenden
Minpunten
niet veel
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's en leuke leerzame werkomgeving
Vakantiemedewerker (voormalige medewerker) –  Heerlerheide7 november 2016
ik heb veel mogelijkheden gekregen om te leren en mijn kennis verder uit te breidden op basis van klant en kassa vaardigheden. het is een leuke werkomgeving en ik heb hele leuke collega's gehad.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 oktober 2016
Ik heb veel geleerd in de jaren dat ik daar werkte, ik liep eerst stage bij bristol en na m'n stage werd ik aangenomen.

In de 3 jaar tijd dat ik daar werkte heb ik heel wat geleerd zoals, stressbestendig zijn, klachten afhandelen en geduldig zijn met klanten.

Het was een leuke sfeer op werk alleen het was jammer dat ik de enigste jongen was die er werkte. maar het was gezellig met hun allemaal.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaan
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag28 februari 2016
dit was een bijbaan en voor bijbaan was het opzich goed en werkte alleen in het weekend
Pluspunten
gezellig
Minpunten
kon niet meer uren maken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive en een gezellige werksfeer
Caissière en Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH29 januari 2016
Om eerlijk te zijn was het de eerste baan die ik had en erg blij mee was. Het werksfeer was goed, iedereen daar was aardig en we gaven om elkaar. Ik vond het baan helemaal niet moeilijk, het was gewoon te doen. Ik vond het alleen jammer dat ik ontslagen moest worden terwijl het goed ging.

Algemeen
Afgezien hiervan is het gewoon zo dat de meeste bedrijven jongeren onder de 18 willen hebben en de rest daar boven iets van 20 jaar ervaring moeten hebben om te kunnen werken.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere Stad9 november 2015
Ik heb hier hard gewerkt maar met plezier en volle tevredenheid. Leuke collega's en een goede leidinggevende. Ik ging altijd met plezier naar me werk.
Pluspunten
Makkelijk beriekbaar
Minpunten
Er werd vaak gestolen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bristol B.V.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 99 reviews
536
431
322
26
14

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur