BrabantZorg Reviews

Alle 40 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol
Verzorgende IG niveau 3 (voormalige medewerker) –  Sint-Oedenrode15 januari 2020
Er wordt veel van je gevraagd maar je krijgt ook veel van je werkgever. Balans werk en prive is ver te zoeken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving , fijne collega's
Projectmanager (huidige medewerker) –  Uden12 december 2019
gezellige omgeving , fijne collega's leuke bewoners en gastgericht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf en een goed salaris extramuraal in de hhd.
Huishoudelijke hulp thuiszorg (huidige medewerker) –  Boekel31 oktober 2019
Fijn om te werken en wordt gewaardeerd en dat word ook gezegd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend en gaf voldoening
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Sint-Oedenrode5 februari 2019
Het was fijn werk. Doordat ik telkens in een andere omgeving werkte met andere mensen, bleef het afwisselend. Veel mensen waren me erg dankbaar wanneer ik kwam en maakten graag een praatje. Het enige nadeel is dat er niet in door valt te groeien. Wel bouw je een band op met sommige mensen als je er langere tijd regelmatig komt.
Pluspunten
goed salaris, goede contacten en afwisselend
Minpunten
onregelmatig werk en geen doorgroeimogelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Grave26 oktober 2018
Erg gezellige collega's die altijd voor elkaar klaar staan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch11 september 2018
heb hier fijn gewerkt tot er een nieuwe manager kwam
helaas geen contractverlenging gekregen, ivm gewicht??
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
minder leuke leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek, positieve sfeer
Ccp (huidige medewerker) –  Uden16 januari 2018
Prima naar mijn zinmaar echt toe aan een nieuwe uitdaging!
Pluspunten
Sfeervol, gezellig, zelfroostering
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkplek
Receptioniste, Brabantzorg locatie Odendael (huidige medewerker) –  Sint-Oedenrode21 november 2017
Veel kunnen en mogen leren, leuke werkplek om te werken
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijk medewerker oss
Huishoudelijkmedewerker (voormalige medewerker) –  Oss9 juni 2017
Leuk werk en dankbaar werk .helaas veel wisselingen kwa teams en cliënten..En na 2jaar word contract niet verlengt en kan je weg
Pluspunten
Dankbaar werk
Minpunten
Na 2jaar weer eruit moeten
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf met groeimogelijkheden
Maatschappelijk werker (voormalige medewerker) –  Oss9 maart 2017
Goede werksfeer
Leuke collega's
Flexibel
..........
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Kerkdriel13 januari 2017
Gezellige werken leuke collega's vriendelijk. Leuke afdeling.
Pluspunten
Leuke sfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkplek met een goede sfeer.
Activiteitenbegeleider evenementen (voormalige medewerker) –  Oss20 december 2016
Een fijne werkplek met tevens fijne collega's, waar ik 15 jaar met veel plezier gewerkt heb. Er heerst een goede werksfeer.
Het contact met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers is het leukst aan de baan.Ik heb er ontzettend veel geleerd en veel werkervaring opgedaan binnen alle facetten van de zorg en dienstverlening.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Ammerzoden27 september 2016
geweldige ervaring hier! geen andere woorden voor. alles ging perfect
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige stage
Stage en vakantiewerk (voormalige medewerker) –  Den Bosch27 september 2016
Echt een geweldige stage hier gehad! Zeer leerzaam en aandacht voor stagiaires in overvloed!
Pluspunten
alles
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke onderneming om te werken.
Medewerker horeca en facilitair (voormalige medewerker) –  Heesch29 mei 2016
Gezellig en blije collega's. Leuk om met mensen te werken. Helaas alleen maar mogelijk voor de vakantieperiode.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeervolle werkomgeving in een goed team
Manager zorg en welzijn (huidige medewerker) –  Oss1 februari 2016
Afwisselende baan met veel eigen regelmogelijkheden. Tevens ontwikkelmogelijkheden. Een organisatie met ambitie en vooruitstrevend.
Pluspunten
Sfeer, Brabantse gemoedelijkheid
Minpunten
----
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige ICT afdeling met veel collegialiteit
Projectleider ICT (voormalige medewerker) –  Oss, NB10 januari 2016
Deze functie had voor mij te weinig met techniek te maken, dit was in eerste instantie (tijdens het solliciteren) niet duidelijk. Projectmanagement kan ik wel maar daar ligt niet mijn ambitie, kennis en ervaring. Ik ben zeer praktisch ingesteld en heb heel veel technische kennis op diverse gebieden. Dit kon ik niet voldoende inzetten.
Pluspunten
Zeer fijne manager ICT
Minpunten
Minder fijne manager van beheer en servicedesk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezelligge werk omgeving
Huishoudelijk medewerkster van 2009 (huidige medewerker) –  Geffen3 december 2015
Het is er goed werken bij Brabant zorg maar mijn contract loopt einde van dit jaar af en dat mogen ze niet verlengen na 3 contracten daar om zoek ik ander werk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkplek mede door geweldige collega's
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB27 augustus 2015
Weinig leiding door de leidinggevende.
Collega's zorgen ervoor dat het zware werk dragelijk wordt.
Vanwege bezuinigingen is de werkdruk hoog.
Ben altijd met veel plezier naar mijn werk gegaan.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Bezuinigingen/werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie die voortdurend in beweging is
receptioniste / administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Heesch, NB16 juli 2015
Als receptioniste fungeerde ik als gastvrouw en was het eerste aanspreekpunt voor bewoners en gasten. Sleutelbeheer, het reserveren van spreekruimtes, het bedienen van de telefooncentrale, verzorgen van post, afhandeling van wensen en klachten, behoorden ook tot mijn takenpakket. Verder was ik verantwoordelijk voor het bewaken en beheren van de brandmeldcentrale en het adequaat te woord staan van de centralist. Notuleren, archiveren als ondersteuning van het management vielen ook onder mijn werkzaamheden.

Ik heb daar geleerd de rust te bewaren en te luisteren.

De directie was aanspreekbaar en had een luisterend oor voor wat er speelde.

Mijn collega's waren zeer met me begaan en we waren goed op elkaar ingespeeld.

Het moeilijkste van de baan was het loslaten van situaties.

Het leukste van de baan was het regelen of oplossen van zaken aangaande de receptie maar ook voor andere takken van de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BrabantZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 40 reviews
517
415
36
22
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
4,0Bedrijfscultuur