BOUWMAAT Reviews

Alle 26 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellige werksfeer
winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Almere4 februari 2019
Een leuke uitdagende baan. Je leert gaande weg alle werkzaamheden die nodig zijn voor een allround medewerker.
Pluspunten
Vaak feestjes en etentjes (ook in de winkel)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zo jammer toch !
Diverse functies (voormalige medewerker) –  diverse21 november 2018
is best leuk bedrijf alleen zo jammer dat ze hun fouten niet willen inzien (zelfs beoordeeld door de rechter) en nog niet toegeven zodanig dat men de verdere carrierre van een commercieel goed voor het bedrijf , iemand die geld opbrengt en klanten bind ! dat men deze ex medewerker zijn carrierre in de weg staat !! en alleen omdat men destijds een rechtszaak verloren is .dus anders geformuleerd : dat heeft geld gekost voor de bm en nu kost het nog geld door een ex medewerker nu te negeren welke een al lang openstaande functie zou kunnen invullen dus geld opbrengen

even voor de duidelijkheid dit betreft alleen franchisenemer C R H bouwmaten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Starter (voormalige medewerker) –  Hilversum24 maart 2018
Niet goed ingewerkt, 0 uren contract met rare tijden, chaos, werkte er maar een paar dagen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Vakverantwoordelijk medewerker/Voorraadbeheerder (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 maart 2018
Een prima werkgever waar je jezelf kan zijn. Wel hoge werkdruk vaak doordat er niet goed ingeroosterd wordt voor een goede verdeling op alle afdelingen. Leuk en afwisselend werk, je verveelt je nooit.
Pluspunten
Afwisselend werk
Minpunten
Er wordt slecht geroosterd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en professionele omgeving
Analist (voormalige medewerker) –  Bunschoten6 maart 2018
Goede werkgever met oog voor privé en werk. Met veel plezier bijgedragen aan de opzet van een distributiecentrum
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
caissière (voormalige medewerker) –  Spijkenisse19 september 2017
Een leuk team om mee samen te werken.
De werkzaamheden zijn verschillend
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwemmen of verzuipen
Vm (voormalige medewerker) –  Arnhem27 augustus 2017
Geen opleiding of training. Er wordt veel beloofd, maar niks waar gemaakt. Veel vriendjespolitiek. Keihard gewerkt maar toen ik het niet kon vinden in de manier van omgang met personeel kon ik vertrekken. Geloof wel dat dit te maken heeft met filiaalmanagment en niet met het concept/franchiser
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wisselend
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere2 maart 2017
soms weinig te doen. Kreeg niet veel andere taken dan kassa handelingen te verrichten en licht administratief werk.
Pluspunten
geen
Minpunten
veel cussusen af te handelen in eigen tijd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mening
Flexmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal26 september 2016
bij dit bedrijf heb ik veel geleerd om goed met klanten om te gaan.
ik moest veel bestellingen klaar zetten wat ik erg gemakkelijk vond.
stellingen bij vullen en spiegelen vond ik ook leuk om te doen.
aan de kassa werken vond ik wat minder leuk omdat ik snel in de war raakte om met de kassa om te gaan.
ik heb veel geleerd over de informatie van de producten waardoor ik dat kon toepassen met me opleiding.
Pluspunten
goede samen werking veel gezelligheid
Minpunten
soms chaotisch werken
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving en goede sfeer
Hulpkracht bouwmarkt (voormalige medewerker) –  Heerlen31 mei 2016
Ik heb er graag gewerkt. De leidinggevende maakte namelijk altijd geod duidelijk wat er allemaal gedaan moest worden, waardoor iedereen altijd wist wat hij/zij moest doen. Ook waren er genoeg voorzieningen waarvan de werknemers gebruik konden maken in de pauzes. Daarnaast konden de werknemers het ook allemaal goed met elkaar vinden.
Pluspunten
Goede sfeer, leuke collega´s
Minpunten
Hadden helaas geen behoefte meer aan hulpkracht anders had ik er graag verder gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informele werksfeer
logistiek manager/assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Utrecht24 mei 2016
het helpen van de klant op de goede manier zodat de klant weer verder kan met zijn klus
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te lang aan het lijntje gehouden
Verkoopmederwerker (voormalige medewerker) –  Den Haag12 april 2016
tot dat je 14 dagen voor afloop contract te horen krijgt dat het niet verlengd wordt.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Verkoopmedewerker - reachtruck chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2016
goed werk dag,gezelig hel veel klant komen langs.

hel veel geleerd in de periode bij de bouwmaat .

goed directie ,goed werken.

collegial,, vriendelijk, leuk sfeer .

geen moeilijke baan.

alles was leuk op het werk .
Pluspunten
elke jaar er was wat leuk op de bedrijv.
Minpunten
geen mindpunten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie Bedrijf
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam15 januari 2016
Ik heb ervaring opgedaan als winkelmedewerker.
Altijd gezellige op werk.
Goeie Collega's.
Goed betaald.
Samenwerking.
Pluspunten
Gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkplaats met leuk personeel
Ontvangst goederen/Bezorging (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH16 september 2015
Dit bedrijf is een groeiend bouwbedrijf, voor mij leek dit echter niet de ideale branche, helaas.
Pluspunten
dartborden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was minder leuk
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  rotterdam3 september 2015
het was helaas minder leuk maar had me toen ik er was wel wat dingen geleerd ookal was ik toen die tijd erg aan het stunten met mijn gezondheid is nu alles gelukkig wel weer normaal
Pluspunten
gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel gezellig collega's
Vakverantwoordelijk medewerker (voormalige medewerker) –  Amstelveen, NH2 maart 2015
elke dag redelijk hetzelfde qua werkzaamheden. heb er veel geleerd over de bouwwerkzaamheden. de directie is ook wel goed. mijn collega's waren leuk sommige had ik geen goede band mee maar met de meeste gelukkig wel. het leukste van de baan was dat het redelijk veel lol had met zowel collega's als klanten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke maar tog rustige werkplek
Logistiek Teamleider ( in opleiding ) (voormalige medewerker) –  Leiderdorp, ZH4 september 2014
Het werk wat ik moest doen waren orders controleren, klanten bestellingen apart zetten en de klanten bellen, goederen die stuk waren een aantekening van maken het bedrijf bellen en terug sturen.

Ik heb de kneepjes van het vak geleerd, maar niet het teamleider gedeelte wat eigenlijk wel van toepassing moest zijn.
De directie was aardig en hielp daar waar het nodig was.
De collega's waren goed op elkaar afgesteld.
Het moeilijkste van de baan vond ik dat het wachten op de volgende orde die binnen zou komen.
het leukste van de baan vond ik dat we lekker bezig waren voor de winkel en nieuwe dingen leren.
Pluspunten
Keuken op het werk waar je je eigen brood goed kon klaarmaken
Minpunten
Dat ik lang moest wachten op de volgende orde.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige, professionele werkomgeving.
Meewerkend vakman (voormalige medewerker) –  Zoetermeer22 juli 2014
Elke dag is anders in de Bouwmaat Zoetermeer. Je krijgt telkens andere vragen die je moet beantwoorden en soms is dat best een uitdaging. Mijn collega's zijn super om mee te werken maar zijn ook professioneel. Het moeilijkste van de baan is dat het hard werken is en er veel gesjouwt moet worden. Het leukste van de baan is dat ze je laten voelen dat je bij het team hoort.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden, sfeer.
Minpunten
Minimum Salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie en innoverende werkgever die ondank de crisis vooruit blijft kijken
Assistent vestigingsmanager (huidige medewerker) –  Delft3 juli 2014
dit betreft een groothandel in bouwmaterialen dat ondank de economische malaisse blijft innoveren om zijn klanten dagelijks beter te kunnen bedienen.

dit is echt een ebdrijf waar de klant centraal staat in het gehele bedrijfsproces dit is dan ook iets wat hen onderscheid t.o.v de directe concurrentie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BOUWMAAT. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 26 reviews
56
48
39
22
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over BOUWMAAT gesorteerd op locatie