Video afspelen via YouTube-knop
BOUWMAAT
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

BOUWMAAT Carrières en werk

Over ons
Over werken bij BOUWMAAT

Werken bij Bouwmaat betekent bouwen aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ook bouwen aan ervaring, sociale contacten en vriendschap. Daarnaast bouw je ook nog aan je zakelijke contacten en je netwerk. Voor medewerkers die ambitie, initiatief en durf tonen zijn er mooie kansen en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.
 – meer... Of je nu werkt op het hoofdkantoor in Bunschoten of in één van de 47 Bouwmaat vestigingen in Nederland.

Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud. In 1986 opende de eerste Bouwmaat vestiging. Momenteel kunnen alle vakmannen terecht bij 47 Bouwmaat vestigingen in heel Nederland.


Het hoofdkantoor van Bouwmaat is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de formule. Van samenstelling van het assortiment tot inkoop en publiciteit. Vanuit Bunschoten wordt ook centraal de administratie, automatisering en opleidingen geregeld voor de verschillende vestigingen.


Bedrijfscultuur


We streven ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij jij je als medewerker thuis voelt. Waar je wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling door onder meer coaching, e-learnings en trainingen. Kom je bij Bouwmaat werken, dan bouw je niet alleen aan onze formule, maar ook aan je eigen toekomst. Dat laatste stimuleren wij doelgericht met uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Iedere medewerker start met een inwerkprogramma. Hierdoor leer je de organisatie, werkzaamheden en je collega’s kennen. Wat wij van onze collega's terugvragen? Passie, betrokkenheid en vakmanschap. En de wil om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze succesformule!


Onze bedrijfscultuur is open en informeel en kenmerkt zich door samenwerking en betrokkenheid. Het hoofdkantoor en de franchisenemers zijn nauw verbonden met de collega’s in de vestigingen. Iedereen spreekt elkaar aan bij de voornaam. Om de onderlinge betrokkenheid en de werksfeer te verhogen worden ook geregeld allerlei activiteiten georganiseerd door en voor de medewerkers. We bouwen aan teams!


De kracht van Bouwmaat


Bouwmaat is een sterke formule met een eenduidige uitstraling. Het Bouwmaat logo op de gevel staat garant voor kwaliteit, vakkundig en servicegericht personeel, een breed en diep assortiment (ook online), goede acties, de nieuwste producten, ruime openingstijden en bijzondere services om onze klanten optimaal te ondersteunen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij BOUWMAAT te werken?

3,7
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,8
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij BOUWMAAT?

Welke vacatures staan er open bij BOUWMAAT?

Beste werklocaties
4,0
Bunschoten
3,6
Amsterdam
3,3
Den Haag
3,0
Schiedam
3,0
Almere
Meest populaire functies
4,7
Online Marketeer (m/v)
4,1
Verkoper (m/v)
4,0
Teamleider (m/v)
3,0
Supermarktmedewerker (m/v)
2,3
Vakverantwoordelijk medewerker

BOUWMAAT vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij BOUWMAAT?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 16 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 16 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 17 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij BOUWMAAT