Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Bosch Carrières en werk

Over ons
De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener en bestaat onder meer uit 440 dochter- en regionale maatschappijen. Samen met commerciële partners is Bosch in 150 landen vertegenwoordigd. Dit wereldwijde netwerk van ontwikkeling, productie- en distributiecentra vormt de basis voor verder groei van de onderneming. – meer... Het strategische doel van Bosch is het creëren van oplossingen voor een ‘connected life’. Bosch verbetert de levenskwaliteit door innovatieve producten en services die enthousiasmeren. De onderneming stelt wereldwijd ongeveer 360.000 medewerkers te werk.

Al meer dan 125 jaar bieden we onze medewerkers over de hele wereld de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven met een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. De innovaties die de kwaliteit van het leven verbeteren zijn onze drijfveer. Onze werkgebieden zijn net zo divers als onze wereldwijde locaties en zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren:


- Mobility Solutions

- Consumer Goods

- Industrial Technology

- Energy and Building Technology


Bosch is sinds 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep heeft in Nederland 19 vestigingen met in total meer dan 4.000 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel, Deventer, Weert en Schiedam.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Bosch te werken?

4,0
Werk-privébalans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
4,0
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Bosch?

84%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Fabio Giuliani als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 2.069 reviews

Welke vacatures staan er open bij Bosch?

Beste werklocaties
4,3
Tilburg
4,0
Breda
3,7
Deventer
3,4
Nijmegen
Meest populaire functies
4,4
Operator (m/v)
4,3
Monteur (m/v)
3,7
Stagiair (m/v)

Bosch vacatures: